Loading...
Tech

Crash Team Racing: Nitro-Fueled – Ο Crash επιστρέφει

Ο Crash Bandicoot επιστρέφει στη θέση του οδηγού σε αυτό το εντυπωσιακό remake ενός κλασικού τίτλου του PlayStation. Ετοιμαστείτε να πατήσετε φουλ γκάζι ξανά με το Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Βάλτε μπροστά τους κινητήρες σας με τα original modes, χαρακτήρες, πίστες, power-ups, όπλα και χειρισμούς του παιχνιδιού που είχατε αγαπήσει στο παρελθόν. Πλέον μπορείτε να τρέξετε online ενάντια στους φίλους σας και για πρώτη φορά να τους ανταγωνιστείτε σε online leaderboards.

Βγείτε νικητές σε μοναδικούς αγώνες για να πάρετε νέα αυτοκίνητα και πολλά άλλα αντικείμενα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο Crash Team Racing. O ανταγωνισμός είναι έντονος και τα βραβεία πολλά. Αποδείξτε την αξία σας οδηγώντας το όχημά σας με μεγάλες ταχύτητες και γίνετε ο βασιλιάς της πίστας.


Λειτουργία Adventure


Η λειτουργία Adventure επιστρέφει στην έκδοση Nitro-Fueled μαζί με τον σατανικό Nitros Oxide. Υπάρχουν δύο επιλογές παιχνιδιού: οι λειτουργίες Classic και Nitro-Fueled, καθώς και τέσσερα είδη αγώνων για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας.

Αν επιλέξετε την Classic, θα πρέπει να διαλέξετε έναν χαρακτήρα και να γίνετε αυθεντίες στο στιλ οδήγησής του – αλλά όπως και στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού για PS One, θα πρέπει να μείνετε με τον ίδιο χαρακτήρα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η λειτουργία Nitro-Fueled σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνετε χαρακτήρες, καρτ και τροποποιήσεις, και να κάνετε αλλαγές ελεύθερα σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς σας.


Αγώνας τρόπαιων

Ένας αγώνας τριών γύρων για την πρώτη θέση με έπαθλο τα τρόπαια που θα χρειαστείτε για να ανοίξετε τα Boss Garages και Warp Pads.

Πρόκληση αρχηγών

Συλλέξτε τέσσερα τρόπαια για να προκαλέσετε τους Ripper Roo, Papu Papu, Komodo Joe και Pinstripe σε μονομαχία.

Πρόκληση CTR

Νικήσατε τον αρχηγό ενός κόσμου; Τώρα δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε αυτούς τους αγώνες που θα σας στείλουν σε νέες διαδρομές για να συλλέξετε σήματα CTR με τα οποία θα ξεκλειδώσετε δρώμενα Gem Cup.

Αγώνας κειμηλίων

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο μόνος τρόπος για να προλάβετε να κερδίσετε ένα κειμήλιο, είναι να σπάσετε ένα Time Crate για να παγώσετε το χρόνο.


Δρώμενα arcade


Προτιμάτε να μπείτε κατευθείαν στο ψητό και να τρέξετε σε αγώνες με αντιπάλους σε σύνδεση ή ενάντια στον υπολογιστή σας; Υπάρχουν πέντε κλασικές λειτουργίες αγώνων καρτ που μπορείτε να επιλέξετε:

Αγώνας Ενάντια στο Χρόνο

Εδώ είναι που θα δείξετε πραγματικά τι αξίζετε – ένας καθαρός αγώνας τριών γύρων ενάντια στον χρόνο, όπου η ταχύτητα έχει τον πρώτο λόγο. Σημειώστε τον καλύτερο χρόνο σας και αγωνιστείτε με το φάντασμά σας για να βελτιώσετε το ρεκόρ σας… Αν γίνετε αρκετά καλοί, θα εμφανιστεί το φάντασμα του Dr N. Tropy και μετά το απίστευτα γρήγορο φάντασμα του Nitros Oxide που θα δυσκολέψει ακόμα και τους πιο γρήγορους.

Μάχη

Έχετε διαφορές που πρέπει να λύσετε; Στη λειτουργία Battle μπορείτε να πάρετε εκδίκηση σε αγώνες για δύο έως και τέσσερις παίκτες, σε μια σειρά από αρένες γεμάτες με όπλα και power-up. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους κανόνες για να παίξετε όπως θέλετε, αλλά ο στόχος μένει ο ίδιος – ο οδηγός που θα επιδείξει τις μεγαλύτερες ικανότητες, κερδίζει όλη τη δόξα.

Κύπελλο arcade

Διεκδικήστε μια σειρά από κύπελλα σε αυτά τα αγωνίσματα σε στιλ γκραν πρι για έναν ή δύο παίκτες. Κατακτήστε το κύπελλο και θα ξεκλειδώσετε μπόνους αρένες για να παίζετε στη λειτουργία Battle.

Αγώνας arcade

Ένας κλασικός αγώνας καρτ – ένας αγώνας με πολλούς γύρους με στόχο τον τερματισμό στην πρώτη θέση. Φυσικά, υπάρχουν άπειρα όπλα και φρούτα Wumpa για να συλλέξετε και να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Αναμέτρηση

Ένας αγώνας arcade για όσους δε θέλουν να αποσπάται η προσοχή τους από άλλους οδηγούς – υπάρχει απλώς η αντιπαλότητα πολλών παικτών σε σύνδεση. Για δύο έως και τέσσερις παίκτες.


Χαρακτήρες


Κάθε χαρακτήρας έχει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. Θα επιλέξετε έναν ισορροπημένο χαρακτήρα με ευκολότερο χειρισμό ή θα τολμήσετε να ρισκάρετε με κάποιον χαρακτήρα που δύσκολα χαλιναγωγείται, αλλά μπορεί να φτάσει σε απίστευτα επίπεδα ταχύτητας;

Crash Bandicoot

Ο ήρωας της σειράς παιχνιδιών και κατά πάσα πιθανότητα ο μοναδικός λόγος που ξέρετε ότι υπάρχουν ζώα που λέγονται μπάντικουτ.

Αν θέλετε έναν χαρακτήρα που μπορεί να τα πάει καλά σε όλες τις πίστες, ο Crash θα γίνει ο γούνινος φίλος σας. Τα στατιστικά του είναι ισορροπημένα ώστε να έχει πολύ λίγες αδυναμίες – μπορεί όμως να μείνει πίσω στις πίστες που είναι σχεδιασμένες για πιο ειδικευμένους χαρακτήρες.


Dr. Neo Cortex

Όταν δεν κάνει πειράματα σε ζώα με την ακτίνα Evolvo-Ray, τους κάνει τη ζωή δύσκολη με τα όπλα του στην πίστα. Έχει ισορροπημένα στατιστικά, όπως ο Crash, και είναι μια αξιόπιστη επιλογή – παρά τις καταχθόνιες τάσεις του.


Dingodile

Μισός αγριόσκυλο, μισός κροκόδειλος και ένας από τους ταχύτερους οδηγούς στην πίστα. Θέλει λίγη προσπάθεια για να μάθετε να τον χειρίζεστε, καθώς έχει πολύ υψηλή ταχύτητα και στρίβει δύσκολα, αλλά αν συνηθίσετε το άγριο στιλ οδήγησής του, θα γίνετε πραγματικά ανίκητοι.

Coco Bandicoot

Η δυναμική και πανέξυπνη αδελφή του Crash, η οποία συνήθως είναι κολλημένη στο λαπτοπ της ή σχεδιάζει διάφορα γκάτζετ για τον αδελφό της.

Η Coco δυσκολεύεται γενικά να προσπεράσει γρήγορους χαρακτήρες, αλλά έχει την υψηλότερη επιτάχυνση στο παιχνίδι, άρα μπορεί να φτάσει πολύ γρήγορα τη μέγιστη ταχύτητά της. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναγκάζονται να φρενάρουν συχνά.


Ripper Roo

Παρά την παρανοϊκή εμφάνισή του και τον ζουρλομανδύα που φοράει, ο Ripper Roo είναι ένας «λογικός» οδηγός που προτιμάει τον έλεγχο από την ταχύτητα. Αν δείτε ότι δυσκολεύεστε με τα εμπόδια και τις απότομες στροφές – τότε δώστε μια ευκαιρία σ’ αυτό το μεταλλαγμένο καγκουρό.


Dr. N. Gin

Κάποτε ήταν ένας φυσικός παγκοσμίου φήμης μέχρι που ένα τραγικό ατύχημα κάρφωσε ένα βλήμα στο κεφάλι του. Ο N.Gin έχει υψηλή επιτάχυνση, κάτι που τον καθιστά μια καλή επιλογή για τις πίστες που είναι γεμάτες με εμπόδια. Μπορεί να έχασε τα λογικά του μετά το ατύχημα, αλλά τουλάχιστον έγινε καλύτερος οδηγός!

Pura

Ο Pura είναι ο αγαπημένος τίγρης της Coco και την έχει μεταφέρει πολλές φορές στην πλάτη του μέσα από διάφορα εμπόδια.

Αξιολάτρευτος, χνουδωτός και ιδανικός για αρχάριους, ο Pura είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλετε χαμηλό προφίλ και να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας από πίσω. Ό,τι του λείπει σε ταχύτητα, το αναπληρώνει σε ευελιξία κι έτσι μπορείτε να παίρνετε με άνεση ακόμα και τις πιο κλειστές στροφές, ενώ οι πιο γρήγοροι οδηγοί μπορεί να βρεθούν εκτός πίστας.Power-up και Όπλα


Θα χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια για να τα βάλετε με τους άλλους οδηγούς. Ευτυχώς, το Nitro-Fueled διαθέτει όλα τα διασκεδαστικά power-up του πρώτου παιχνιδιού.

Φρούτα Wumpa

Πέντε Wumpa την ημέρα τον γιατρό τον κάνουν πέρα – αλλά δυναμώνουν και τα power-up σας! Μαζέψτε δέκα φρούτα για να πάρετε το μπόνους Juice Up που ενισχύει τα όπλα σας και σας δίνει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενάντια στους αντιπάλους σας.

Power-up

Γκαζώστε στην ευθεία με μια ώθηση Turbo ή κρυφτείτε από τους αντίπαλους οδηγούς, ενώ γίνεστε αόρατοι με το μπόνους Invisibility και κάνει τα βλήματά τους να περνούν δίπλα σας.

Ασπίδες

Οι Μάσκες και οι Ασπίδες Δύναμης σας προστατεύουν από επιθέσεις, αλλά χρησιμεύουν και ως όπλα. Πέστε πάνω σε άλλους οδηγούς ενώ φοράτε μια Μάσκα ή πετάξτε την ασπίδα σας σε έναν αντίπαλο λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τερματισμού για να τον κάνετε να σας κοιτάει ανήμπορος καθώς τον προσπερνάτε.

Όπλα

Στείλτε Τηλεκατευθυνόμενα Βλήματα να χτυπήσουν τους εχθρούς σας, κυλήστε βόμβες στην πίστα για να τους κατατροπώσετε ή, αν είστε αρκετά τυχεροί και βρείτε ένα Warp Orb, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε όποιον βρίσκεται στην πρώτη θέση. Προσθέστε και λίγο χυμό Wumpa για ακόμα πιο καταστροφικά αποτελέσματα!

Παγίδες

Τα Εκρηκτικά Κιβώτια και τα Φιαλίδια του N. Brio είναι δύο «δωράκια» που μπορείτε να αφήσετε στους φίλους σας για να τους κλέψετε τη δόξα. Για ακόμα πιο ύπουλα αποτελέσματα, κρύψτε ένα φιαλίδιο πίσω από ένα κιβώτιο ή πάνω σε μια επιφάνεια επιτάχυνσης για να κάνετε τους εχθρούς σας να χάσουν τον έλεγχο – εναλλακτικά, υπάρχει πάντοτε το παραδοσιακό TNT, αν προτιμάτε τις πιο εκρηκτικές λύσεις.


Προσαρμόστε το καρτ σας


Κατατροπώστε φίλους και συγγενείς με το ειδικά σχεδιασμένο όχημά σας. Συνδυάστε σασί, βαφές, τροχούς και διακοσμητικά αυτοκόλλητα για να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, είτε θέλετε κάτι που ταιριάζει με το κλασικό στιλ του Crash Team Racing – ή κάτι πιο ιδιαίτερο.


Πίστες Αγώνων


Το Nitro-Fueled περιλαμβάνει όλες τις πίστες του αρχικού Crash Team Racing, καθώς και διαδρομές από το Crash Nitro Kart, με όλες τις παγίδες και τις παρακάμψεις στα ίδια σημεία που τις θυμάστε.

Πίστες Nitro Kart

Οι αγαπημένες πίστες των οδηγών Volcano Island και Meteor Gorge από το παιχνίδι του 2003 είναι και πάλι εδώ, όπως και οι επικίνδυνες διαδρομές Thunder Struck και Desert Storm. Τα πράγματα γίνονται κάπως πιο βιομηχανικά στην Teeknee Zone, ενώ οι Android Alley και Electron Avenue είναι δύο φουτουριστικές διαδρομές που θα σας δυσκολέψουν.


Κόλπα και συμβουλές


Ο Crash και οι φίλοι του έχουν ορισμένα μυστικά κόλπα που μπορείτε να μάθετε για να αφήσετε πίσω σας τον ανταγωνισμό. Προσέξτε, όμως, ένα λάθος και μπορεί να υποστείτε εσείς τις συνέπειες…

Ώθηση Turbo

Αν θέλετε να πάτε λίγο πιο γρήγορα, μπορείτε να πατήσετε το R1 για να κάνετε άλματα από ράμπες, υψώματα στο δρόμο και μεγάλες ανηφόρες. Όσο περισσότερο μείνετε στον αέρα – τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η ταχύτητά σας όταν προσγειωθείτε.

Πλαγιολίσθηση

Πατήστε παρατεταμένα το R1 όταν μπαίνετε σε στροφή για να κάνετε άλμα και να ξεκινήσετε την πλαγιολίσθηση. Όταν ο δείκτης Turbo Meter γίνει κόκκινος, πατήστε L1 για να πάρετε μια ώθηση, ενώ εξακολουθείτε να πατάτε παρατεταμένα το R1. Αν δεν κάνετε βιαστικές κινήσεις και βρείτε τον σωστό συγχρονισμό – θα μπορέσετε να κάνετε αυτό το κόλπο έως και τρεις φορές σε κάθε πλαγιολίσθηση.

Εκκίνηση Turbo

Μπορείτε να ξεκινήσετε τον αγώνα με μια ώθηση Turbo για να πάρετε το προβάδισμα. Πατήστε το X επανειλημμένα για να μαρσάρετε τη μηχανή και να γεμίσετε τον μετρητή. Αν καταφέρετε να γεμίσετε τον μετρητή τη στιγμή που το φανάρι γίνει πράσινο, θα ξεκινήσετε με τη μέγιστη ώθηση ταχύτητας.

Αμυντικά όπλα

Οι Μάσκες και οι Ασπίδες Δύναμης δεν είναι οι μοναδικές άμυνές σας. Τα Εκρηκτικά Κιβώτια και τα Φιαλίδια του N. Brio μπορούν επίσης να σταματήσουν ορισμένα όπλα, όπως τα Τηλεκατευθυνόμενα Βλήματα και τις Κυλιόμενες Βόμβες – αρκεί να τα ρίξετε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.


Χαρακτηριστικά


  • Κατασκευαστής: Activision
  • Σειρά προϊόντων: Crash Bandicoot
  • Τύπος: Racing
  • Multiplayer: Διαθέτει
  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Offline: 1
  • Μέγιστος Αριθμός Παιχτών Online: 2
  • Κατάταξη PEGI: 7+
  • Συμβατότητα: PS4
Πηγή: playstation.com

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ