Loading...
Tech

DJI Mavic Air 2: Εξαιρετικές επιδόσεις για μεγάλες πτήσεις

H DJI παρουσίασε επίσημα το νέο Mavic Air 2, διάδοχο του εξαιρετικών επιδόσεων και μικρών διαστάσεων Mavic Air, επαναπροσδιορίζοντας για άλλη μία φορά τη συγκεκριμένη κατηγορία. Το νέο μοντέλο, ανεβάζει την ισχύ και τη φορητότητα σε νέα επίπεδα, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά. Οι έξυπνες λειτουργίες λήψης και η άριστη ποιότητα εικόνας, καθιστούν εφικτά τα “εναέρια αριστουργήματά” σου! Οι ασφαλέστερες και πιο έξυπνες πτήσεις, επιτρέπουν την απογείωση του παιχνιδιού, απολαμβάνοντας πλήρως τη δημιουργική διαδικασία.

Το νέο DJI Mavic Air 2, έρχεται με φανταστικές βελτιώσεις και μοναδικά χαρακτηριστικά, για έμπειρους αλλά και άπειρους χρήστες. Το σώμα είναι μεγαλύτερο και λίγο πιο βαρύ από του προκατόχου του, στα 570 γραμμάρια, κάτι για το οποίο ευθύνεται και η μεγαλύτερη μπαταρία των 3500mAh. Η αρκετά μεγάλη αναβάθμιση σε σύγκριση με τα 2375mAh του προηγούμενου μοντέλου, είναι κάτι που θα απολαύσεις, μιας και η αυτονομία πτήσης τώρα έφτασε τα 34 λεπτά!


Next-Level Content!

Απαθανάτισε τη μονοήμερη στο βουνό ή τις απίθανες φιγούρες σου πάνω στο skateboard, με εκπληκτική ανάλυση! Η κάμερα του Mavic Air 2 περιλαμβάνει αισθητήρα CMOS 48MP (1/2”) και φακό 24mm (FOV: 84°), για να τραβάς video 4K 60p (4K/30p HDR), 1080p/240p (1080p/30p με HDR) και φωτογραφίες 12MP/48MP. Αν δεν σου αρκεί αυτό, επιπλέον μπορείς να καταγράψεις όλες τις φωτογραφίες σε JPEG/DNG (RAW) για να τις επεξεργαστείς όπως εσύ θέλεις!

Οι ουρανοί είναι δικοί σου!

Μείνε στον αέρα αρκετή ώρα για να πάρεις την τέλεια λήψη – με διάρκεια μπαταρίας έως 34 λεπτά – και τράβηξε επικές, γρήγορες λήψεις, με μέγιστη ταχύτητα πτήσης 68 km/h σε Sport Mode. Το Mavic Air 2 αντιλαμβάνεται το περιβάλλον σε 3 κατευθύνσεις: προς τα εμπρός, προς τα πίσω και προς τα κάτω. Ένα βοηθητικό φως βελτιώνει την ορατότητα και σε συνδυασμό με το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που παρέχει το σύστημα αποφυγής εμποδίων, σου επιτρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα όρια των δυνατοτήτων σου!

Δυναμικό βίντεο HDR κάθε στιγμή!

Το μυστικό για απίστευτο HDR βίντεο, είναι o αισθητήρας εικόνας υψηλής απόδοσης Quad Bayer των 48ΜΡ. Κάθε καρέ διαχωρίζει τα επίπεδα έκθεσης σε διαφορετικές περιοχές, αποτυπώνοντας με ακρίβεια τις φωτεινές και τις σκοτεινές λεπτομέρειες. Οι εικόνες διαθέτουν πολλαπλά επίπεδα τα οποία συνθέτουν μια πολύχρωμη, ισορροπημένη και εντυπωσιακή τελική φωτογραφία υψηλού δυναμικού εύρους (HDR).

Λειτουργία SmartPhoto!

Το Mavic Air 2 διαθέτει SmartPhoto, που ενσωματώνει αναγνώριση σκηνής, HyperLight και HDR σε μία λειτουργία, για βέλτιστα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη λειτουργία βελτιστοποιεί διαφορετικές παραμέτρους της κάμερας για διαφορετικά σενάρια, υποστηρίζοντας έξυπνη αναγνώριση σε πέντε βασικές κατηγορίες: ηλιοβασίλεμα, ουρανός, γρασίδι, χιόνι και δέντρα!

Δες τη μεγάλη εικόνα!

Το Mavic Air 2 προσφέρει την πιο προηγμένη λειτουργία πανοράματος (HDR Panorama) της DJI, με υψηλότερο δυναμικό εύρος και ζωντανά – με απίστευτη ακρίβεια – χρώματα. Συνδυάζοντας μια ισχυρή κάμερα με έξυπνες λειτουργίες λήψης, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και η δημιουργική αεροφωτογράφηση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!

Κινηματογραφικά πλάνα!

Τα επαγγελματικής ποιότητας πλάνα είναι πλέον εύκολη υπόθεση, χάρη στην εύχρηστη σουίτα έξυπνων λειτουργιών FocusTrack της DJI. Περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Spotlight 2.0, Active Track 3.0 και PΟI 3.0, για να κλειδώνεις το θέμα σου, να προβλέπει την κίνηση ενός αντικειμένου για ομαλά πλάνα και να εκτελεί δυναμική ανίχνευση σε σημεία ενδιαφέροντας (κτίρια, αυτοκίνητα, πλοία) αντίστοιχα, προκειμένου να απελευθερώσεις με άνεση τη δημιουργικότητά σου!

Χώρος, χρόνος και κίνηση!

Το Mavic Air 2 υποστηρίζει 8K Hyperlapse, επιτρέποντάς σου να παραμορφώσεις το χρόνο και το χώρο, για ιδιαίτερα εντυπωσιακά πλάνα. Το καλύτερο από όλα, μπορείς να δημιουργήσεις αυτά τα πλάνα χωρίς πολύπλοκο post-processing. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις μία από τις λειτουργίες Free, Circle, Course Lock και Waypoint, την τοποθεσία λήψης και η εφαρμογή DJI Fly θα κάνει τα υπόλοιπα!

Αξιόπιστο σήμα, ομαλή πτήση!

Απόλαυσε περισσότερη ελευθερία και περισσότερη σαφήνεια, για να εντοπίσεις την τέλεια λήψη. Το σύστημα μετάδοσης OcuSync 2.0 έχει εμβέλεια έως και 10 χλμ. (βάσει FCC, εξαρτάται από άλλους παράγοντες όπως π.χ. παρεμβολές) και μπορεί να προσφέρει ζωντανή ροή σε ανάλυση 1080p απευθείας από την κάμερα του Mavic Air 2. Υποστηρίζει επικοινωνία μέσω διπλής συχνότητας (2,4 & 5,8 GHz), ενώ εντοπίζει και μεταβαίνει αυτόματα στο κανάλι με τις χαμηλότερες παρεμβολές, σε πραγματικό χρόνο!

APAS και… πετάς, με ασφάλεια!

Το Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) 3.0, αξιοποιεί μια προηγμένη τεχνολογία χαρτογράφησης, για ομαλή παρακολούθηση και αξιόπιστη αποφυγή εμποδίων σε σύνθετα σενάρια. Σε συνδυασμό με τον αυτόματο σχεδιασμό πτήσεων, το σύστημα έχει βελτιστοποιηθεί σημαντικά (σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές), αυξάνοντας την ασφάλεια και παρέχοντας περισσότερες επιλογές!

Σχεδιασμένο για… πιλότους!

Το νέο εξελιγμένο τηλεχειριστήριο του Mavic Air 2, χρησιμοποιεί έναν πτυσσόμενο και εργονομικό σχεδιασμό, για να στηρίζει το smartphone σου με ασφάλεια, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Η συσκευή τοποθετείται πλέον στο επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου, ενώ οι αποσπώμενοι μοχλοί ελέγχου αποθηκεύονται στο εσωτερικό του για ευκολότερη μεταφορά!

DJI Fly App

Η εφαρμογή DJI Fly, καθιστά τη δημιουργία άψογων βίντεο πιο βολική από ποτέ. Ενσωματώνει τη σουίτα επεξεργασίας από την εφαρμογή DJI Mimo, παρέχοντας πρόσβαση σε μη αυτόματες ρυθμίσεις, προηγμένες λειτουργίες και διαισθητικά πρότυπα, για τη δημιουργία επαγγελματικών συνθέσεων σε δευτερόλεπτα.

Βάλε φαντασία και QuickShots!

Αποτύπωσε κινηματογραφικά πλάνα και βιντεοκλίπ με τα αυτοματοποιημένα QuickShots της DJI. Με ελάχιστα κλικ, το Mavic Air 2 είναι σε θέση να δεχθεί και να ακολουθήσει περίπλοκες εναέριες διαδρομές. Πρόσθεσε μουσική, εφέ και φίλτρα με τη βοήθεια των προτύπων Story, για να μοιραστείς το αριστούργηματά σου απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Βασικά χαρακτηριστικά


Ανάλυση κάμερας: 4K UHD/48MP

Με ανάλυση βίντεο 4K στα 2160p@60 (H.264, H.265) και FOV 84°, τραβάς εναέρια πλάνα σε απίστευτη ποιότητα, ενώ παράλληλα τραβάς φωτογραφίες 48MP σε JPEG/DNG (RAW).

Gimbal: 3-axis

Η κάμερά του στηρίζεται στη βάση 3 αξόνων, για μεγαλύτερη ακρίβεια, επιτρέποντας την κίνηση Tilt από -135° έως 45°, Roll από 45° έως 45° και Pan από -100° έως 100°.

Live Streaming: Live View FHD

Με συνδεσιμότητα 2.4/5.8 GHz Auto-Switching απολαμβάνεις Live View με εξαιρετική ποιότητα εικόνας H.265 και ανάλυση 720p30 ή 1080p30 (Max Live View Bitrate: 40 Mbps).

Εμβέλεια: Έως 10 χιλιόμετρα

Με το ενσωματωμένο νέο σύστημα OcuSync 2.0 της DJI, η εμβέλεια στη λήψη και την προβολή, αγγίζει ακόμα και τα 10 χιλιόμετρα (κατά FCC).

Χειριστήριο: Έλεγχος drone & κάμερας

Το ανασχεδιασμένο χειριστήριο έχει θέση για το smartphone σου (Lightning, microUSB, USB-C) στο επάνω μέρος, καθώς και αυτονομία έως 240 λεπτά, για να ελέγχεις απόλυτα το drone και τις λειτουργίες της κάμερας.


Τιμή και διαθεσιμότητα


Το νέο DJI Mavic Air 2 αναμένεται στις αρχές Ιουνίου. Ωστόσο οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η τιμή ανέρχεται στα 849€ για τη βασική έκδοση και 1049€ για τη Fly More Combo έκδοση, η οποία περιλαμβάνει ανταλλακτικά και περιφερειακά, μπαταρίες, ND φίλτρα και τσάντα μεταφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Mavic Air 2, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της DJI.


Πηγή: plaisio.gr

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ