Loading...
Tech

Η GoPro Hero9 Black διαθέτει ανάλυση 5K και σταθεροποίηση τρίτης γενιάς

Η νέα ναυαρχίδα των action cameras της GoPro, η Hero9 Black, φέρνει τις σημαντικότερες αλλαγές στη δημοφιλή σειρά, τα τελευταία χρόνια. H πρωτοποριακή Hero9, ενσωματώνει έναν πανίσχυρο αισθητήρα 23,6MP για 5K video και εκπληκτικές φωτογραφίες στα 20MP!

H εντυπωσιακή – νέα – μπροστινή οθόνη των 1,4” προσφέρει ζωντανή προεπισκόπηση για εύκολο «καδράρισμα», ενώ η πίσω οθόνη αφής των 2,27” παρέχει γρήγορο και διαισθητικό έλεγχο (με touch zoom). Την HERO9 Black, ενισχύει μια ολοκληρωμένη σουίτα χαρακτηριστικών, στην οποία περιλαμβάνονται οι λειτουργίες HindSight, η υποστήριξη live streaming και η λειτουργία Webcam. Και φυσικά, η κάμερα προσφέρει 3ης γενιάς σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth (3.0), Night Lapse Video (4K, 2.7 4:3, 1440p ή 1080p), δυνατότερο ηχείο, ενσωματωμένη δυνατότητα στήριξης και 30% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (1720mAh).

Mε τη δυνατότητα προσθήκης των προαιρετικών Mods – Max Lens Mod, Light Mod, Display Mod, Media Mod (πωλούνται ξεχωριστά), επεκτείνει τις δημιουργικές «ανησυχίες» σου, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτική και αδιάβροχη, όπως όλες οι κάμερες της GoPro!


Ανάλυση βίντεο – 5K30 & 1080p240

Η νέα HERO9 Black, προσφέρει δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση 5K30/4K60, αλλά και σε 1440p120/1080p240, με 8x slo-mo για σταθερές, ομαλές λήψεις με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.


Aδιάβροχη – Έως 10 μέτρα

Μια εμπειρία κανόε καγιάκ ή οι καταδύσεις στο βυθό, δε θα πρέπει να σε αγχώνουν, αφού η HERO9 Black είναι αδιάβροχη έως και 10 μέτρα βάθος και μάλιστα χωρίς τη χρήση θήκης.


Ανάλυση φωτογραφίας – 20MP

Κράτα αρχείο με φωτογραφικό υλικό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στα 20MP (με 2x zoom και Burst Mode έως και 25fps) από όλες τις δραστηριότητές σου, ώστε να μην σου ξεφεύγει τίποτα.


Επιπλέον δυνατότητες – GPS + Data Overlays

Δείξε την τοποθεσία, το υψόμετρο και την ταχύτητά σου, προσθέτοντας Data Overlays στα βίντεό σου, μέσω του GoPro App. Οι επιλογές περιλαμβάνουν Speedometer, GoPro logo, GPS Path, Altitude, Map, Speed Chart και G-Force.


Ασύρματη δικτύωση – Wi-Fi/Bluetooth

Σύνδεσε μέσω Wi-Fi το smartphone με την κάμερα και ανάλαβε τον χειρισμό της μέσα από την οθόνη του κινητού σου, με το GoPro Αpp. Επιπλέον, ενεργοποίησε το Bluetooth και φέρε την action-cam σε επικοινωνία με άλλες συμβατές συσκευές.


5Κ video και SuperPhoto 20MP


Τράβηξε εντυπωσιακό βίντεο με ανάλυση έως 5K, ιδανική για να διατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και όταν κάνεις ζουμ. H HERO9 Black, ενσωματώνει ένα νέο ισχυρό αισθητήρα 23,6MP, προσφέροντας υψηλή ευκρίνεια εικόνας με ζωντανά χρώματα, ρευστότητα στην κίνηση και αυτόματη (in-camera) oριζοντιοποίηση που εντυπωσιάζει. Η λήψη ευκρινών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, γίνεται πλέον με ανάλυση 20MP, ενώ χάρη στη λειτουργία SuperPhoto + HDR, η κάμερα επιλέγει αυτόματα την καλύτερη επεξεργασία εικόνας για εσένα, απλοποιώντας εξαιρετικά τη διαδικασία λήψης.


Οι δύο όψεις της περιπέτειας…


Είτε θέλεις να καταγράψεις τον κόσμο πίσω από το φακό, είτε να είσαι το «αστέρι» της επίδειξης, οι δύο οθόνες της HERO9 Black, σου επιτρέπουν να τραβήξεις τα πάντα. Η εμπρόσθια οθόνη (1,4”), σου επιτρέπει να πλαισιώσεις τον εαυτό σου χωρίς κόπο, ενώ η οπίσθια οθόνη αφής (2,27”) παρέχει ευέλικτη διαχείριση, μέσω Touch Zoom. Σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες της GoPro, σου δίνει την ευκαιρία να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο για τον εξοπλισμό και περισσότερο χρόνο για να ζεις τη δράση!


HyperSmooth 3.0 & TimeWarp 3.0


Το νέο HyperSmooth 3.0 αποτελεί σημαντική βελτίωση της παλαιότερης τεχνολογίας HyperSmooth, η οποία πλέον διαθέτει πολλαπλά επίπεδα σταθεροποίησης – συμπεριλαμβανομένης και της επαναστατικής in-camera oριζοντιοποίησης, μέσω της GoPro App. Με το TimeWarp 3.0, δημιουργείς σουρεαλιστικά εφέ TimeWarp, χρησιμοποιώντας την αυτόματη επιλογή ταχύτητας ή επιλέγοντας την αύξηση ή τη μείωση της ταχύτητας. Επίσης, η νέα λειτουργία Speed Ramp, σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ Real Speed (με ήχο) ή Half Speed κατά την εγγραφή.
Πάντα έτοιμος με HindSight!


Η δυνατότητα HindSight σχεδιάστηκε για να μη χάνεις ποτέ ούτε μια στιγμή, αφού καταγράφει βίντεο 30 δευτερόλεπτα πριν πατήσεις το κουμπί εγγραφής. Φαντάσου ότι ο μικρός ετοιμάζεται να σκοράρει το πρώτο του γκολ, με τη σχολική ομάδα. Καθώς κατεβαίνει προς τη μεγάλη περιοχή, πατάς το κουμπί. Το HindSight έχει ήδη καταγράψει ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων προτού πατήσεις το κουμπί του κλείστρου (και τα πάντα μετά) έως ότου διακόψεις την εγγραφή.


Τέσσερις ψηφιακοί φακοί!


Τώρα είναι πολύ εύκολο να απαθανατίσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα, ό,τι κι αν κάνεις. Η GoPro HERO9 Black, ενσωματώνει τέσσερις «ψηφιακούς» φακούς (Digital Lenses) – Narrow, Linear, Wide, SuperView και Linear + Horizon Leveling – με τη βοήθεια των οποίων αλλάζει το κάδρο, μεταμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με εκπληκτικό τρόπο!


Bουτιά στα βαθιά!


Δε χρειάζεται καμία θήκη και καμία ενίσχυση για να είναι αδιάβροχη. Η GoPro HERO9 Black, καταγράφει όλη τη δράση κάτω από το νερό, χωρίς ειδική προστασία, μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις “REC” και να βουτήξεις. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένο GPS για Location Capture, Auto Upload στο Cloud (απαιτείται συνδρομή GoPro Plus), καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης σε RAW (στατικές εικόνες) και H.264 (AVC) + H.265 (HEVC) MP4 (βίντεο).


Night Lapse Video

Απαθανάτισε τη μαγεία της νύχτας σε βίντεο με ανάλυση 4K, 2.7 4:3, 1440p ή 1080p, και δες τις σκηνές να ζωντανεύουν με απίστευτη λεπτομέρεια.

Ήχος υψηλής πιστότητας

Χάρη στα 3 μικρόφωνα και τον περιορισμένο θόρυβο του αέρα, απολαμβάνεις φυσική ποιότητα ήχου, ακόμη και σε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Στις διαταγές σου!

Τόσο εύχρηστη, αφού σου επιτρέπει να τη χειρίζεσαι και χωρίς να την κρατάς, δίνοντας έως και 14 φωνητικές εντολές σε 11 γλώσσες, ενώ αναγνωρίζει έως και 6 διαφορετικές προφορές.

GoPro App

Πραγματοποίησε λήψεις, επεξεργάσου και κοινοποίησε τες μέσω της εφαρμογής GoPro, η οποία δημιουργεί αυτόματα εκπληκτικές συνθέσεις και διευκολύνει στην κοινοποίησή τους.

Webcam Mode

Σύνδεσε την HERO 9 Black στο PC σου και κάνε μετάδοση 1080p σε πραγματικό χρόνο (δοκιμαστικά διαθέσιμο για Windows). Χρησιμoποίησε τις βάσεις της GoPro (πωλούνται ξεχωριστά), για να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα webcam setup.

Μεταφορά σε συσκευές Android μέσω USB-C

Πλέον, μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες και βίντεο μέσω καλωδίου USB-C, εύκολα και γρήγορα. Η λειτουργία αυτή είναι συμβατή με συσκευές Android.


GoPro Hero9 Black – Προδιαγραφές


Γενικά Χαρακτηριστικά

 • Αδιάβροχη: 10 m
 • Παρεχόμενα αξεσουάρ: Αδιάβροχη θήκη/Αυτοκόλλητη βάση/Καλώδιο USB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη ανάλυση video: 5K
 • Αναλύσεις video: 5K
 • Ανάλυση φωτογραφίας: 20 MP
 • Διαγώνιος οθόνης: 2.25″
 • Αισθητήρας: CMOS
 • Υποστήριξη αρχείων εικόνας: Raw
 • Τύπος κάρτας μνήμης: microSD
 • Χωρητικότητα Μπαταρίας: 1720 mAh
 • Τύπος μπαταρίας: Li-Ion

Δυνατότητες Σύνδεσης

 • WiFi: Ναι
 • Bluetooth: Ναι
 • GPS: Ναι

Διαστάσεις

 • Πλάτος: 6.62 cm
 • Βάθος: 2.8 cm
 • Ύψος: 4.8 cm
 • Βάρος: 126 gr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα κάμερα Hero9 Black, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της GoPro.Πηγή: plaisio.gr

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ