Loading...
Travel

Λήμνος: Καλοκαιρινές διακοπές στο νησί του Ηφαίστου

Η Λήμνος είναι ένα νησί του βορείου Αιγαίου. Βρίσκεται σε ίση σχεδόν απόσταση από το Άγιον Όρος και τον Ελλήσποντο. Εκεί είχε το εργαστήρι του ο Ήφαιστος, ο οποίος δίδαξε στους κατοίκους του, τους Σίντιες, την τέχνη του χαλκού, επειδή τον περιποιήθηκαν, όταν νήπιο τον εκσφενδόνισε ο Δίας από τον Όλυμπο. Η φυσική ομορφιά, τα αξιοθέατα, η ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά, τα μουσεία και οι δυνατότητες ψυχαγωγίας, τα τοπικά προϊόντα και η γαστρονομία του νησιού, καθιστούν τη Λήμνο έναν ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Ένα νησί με πολυσχιδή ακτογραμμή, χρυσαφένιες παραλίες, εντυπωσιακό ηφαιστειογενές τοπίο. Με σπάνιους αρχαιολογικούς χώρους, κάστρα, αλλά και παραδοσιακούς οικισμούς. Με περιζήτητα, από την αρχαιότητα ακόμα, προϊόντα (κρασί, μέλι, τυρί), άφθονο ψάρι, αλλά και φιλόξενους κατοίκους, η Λήμνος προσφέρεται, όσο λίγα νησιά, για όσους αναζητούν ήρεμες διακοπές και ανακάλυψη.

Σ’ αυτό το άρθρο λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα αξιοθέατα, τις παραλίες, τις εκδρομές και ό,τι άλλο κάνει το νησί της Λήμνου έναν προορισμό μοναδικό. Εδώ θα βρείτε προτάσεις για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στο νησί του Ηφαίστου…


Βολτάρετε στη Μύρινα και το κάστρο της


Μύρινα

Το ταξίδι σας στη Λήμνο ξεκινά από το λιμάνι και πρωτεύουσα, Μύρινα, με τις δύο γειτονιές. Στην πρώτη, τον Τούρκικο Γιαλό, θα κάνετε την περατζάδα στο παλιό βενετσιάνικο λιμάνι. Στη δεύτερη, τον Ρωμαίικο Γιαλό, θα δείτε συγκεντρωμένα τα πέτρινα αρχοντικά των πλούσιων Λημνιών της Αιγύπτου, τη Μητρόπολη της Αγίας Τριάδας και το Αρχαιολογικό και Εκκλησιαστικό Μουσείο.

Τις δύο παραπάνω γειτονιές χωρίζει το βυζαντινό κάστρο της Μύρινας, αλλιώς Παλιόκαστρο, το μεγαλύτερο κάστρο του Αιγαίου. Περπατήστε το απόγευμα στα πλακόστρωτα δρομάκια του και κάντε ησυχία για να δείτε τα ροδίτικα ελάφια, τα πλατώνια, τους μόνιμους πλέον κατοίκους του κάστρου. Ύστερα κατηφορίστε στην πόλη για να δείτε το φωταγωγημένο κάστρο από μακριά. Μια εικόνα μαγική!

Δίπλα στον Ρωμαίικο Γιαλό μπορείτε να κολυμπήσετε στα Ρηχά Νερά. Άλλες δύο επιλογές πολύ κοντά στη Μύρινα είναι ο Πλατύς και ο Αυλώνας.

Βυζαντινό κάστρο της Μύρινας

Ταξιδέψτε νοερά στην έρημο στις Αμμοθίνες


Αμμοθίνες

Αφού περάσετε το χωριό Κατάλακκος στα βόρεια, θα έρθετε τετ-α-τετ με ένα ιδιαίτερο γεωλογικό φαινόμενο. Οι Αμμοθίνες της Λήμνου καταλαμβάνουν περίπου 70 στρέμματα και δίνουν στον επισκέπτη την αίσθηση ότι έχει διακτινιστεί στην έρημο Σαχάρα!

Στο απόκοσμο τοπίο που θα δείτε, κυριαρχούν χρυσοί αμμόλοφοι πλαισιωμένοι από υποτυπώδη βλάστηση με θάμνους και λευκά κρινάκια. Αν ρωτήσετε τους ντόπιους, θα σας πουν πως στο νησί τους βρίσκεται η μοναδική έρημος της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο μιας νησιωτικής ερήμου είναι σπάνιο, γι’ αυτό και αξίζει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη εδώ στο ταξίδι σας στη Λήμνο. Βγάλτε παπούτσια και νιώστε τη ζεστή άμμο.

Κοντά σε κάθε έρημο υπάρχει και μια όαση. Στην περίπτωση αυτή, η όασή σας θα είναι η παραλία Γομάτι, όπου θα δροσιστείτε μετά την περιήγησή σας στις Αμμοθίνες!

Παραλία Γομάτι

Μυηθείτε στα Καβείρια Μυστήρια στην Ηφαιστία


Ιερό των Καβείρων

Ίσως το σημαντικότερο αρχαιολογικό μνημείο που θα δείτε στο ταξίδι σας στη Λήμνο βρίσκεται στα βορειοανατολικά, στο ακρωτήριο της Χλόης. Πρόκειται για το Ιερό των Καβείρων, έναν χώρο λατρείας και τέλεσης των Καβείριων Μυστηρίων. Τα Καβείρια Μυστήρια ήταν οι θρησκευτικές τελετές γονιμότητας και αναγέννησης της φύσης, που γίνονταν προς τιμήν των Καβείρων, των παιδιών του Ηφαίστου. Τα δε ευρήματα του χώρου χρονολογούνται από τον 8ο π.Χ. αιώνα!

Ακριβώς κάτω από το Καβείριο θα επισκεφθείτε τη Σπηλιά του Φιλοκτήτη, εδώ όπου κατά τη μυθολογία μετέφεραν τον ομηρικό ήρωα για να γιατρευτεί μετά το δάγκωμα φιδιού. Ο αρχαιολογικός χώρος βρίσκεται στην Ηφαιστία, δηλαδή την αρχαία πόλη της Λήμνου.

Πηγαίνετε νωρίς στον αρχαιολογικό χώρο και συνεχίστε για μπάνιο στη Νεφτίνα, μια ήσυχη αμμουδιά ανάμεσα στα χωριά Κοντοπούλι και Παναγιά.

Σπηλιά του Φιλοκτήτη

Δείτε την εκκλησία της Παναγιάς Κακαβιώτισσας


Εκκλησία της Παναγιάς Κακαβιώτισσας

Κοντά στο χωριό Ζεματά, μόλις 4 χιλιόμετρα από τη Μύρινα και χωμένο σε μια κοιλότητα στο όρος Κάκαβο, βρίσκεται το ξωκλήσι της Παναγιάς της Κακαβιώτισσας. Η μικρή αυτή εκκλησία, μετόχι της Αγίας Λαύρας, μοιάζει ημιτελής, λόγω του ότι δεν έχει σκεπή! Όμως στην πραγματικότητα η εκκλησία προστατεύεται από τα στοιχεία της φύσης, από τον βράχο που δημιουργεί μια φυσική σκεπή.

Η εκκλησία βρίσκεται σε ψηλό και δυσπρόσιτο σημείο, που μοιάζει με αετοφωλιά, γι’ αυτό και η θέα που προσφέρει θα σας γεμίσει δέος! Για να ανεβείτε στην εκκλησία θα παρκάρετε στο τέλος του χωματόδρομου και θα πάρετε το αρκετά εύκολο ανηφορικό μονοπάτι που ξεκινά από εκεί. Η άνοδος θα σας πάρει περίπου 30 λεπτά.

Προμηθευτείτε με νερό και σνακ, γιατί θα χρειαστείτε δυνάμεις για την επιστροφή. Αποφύγετε να κάνετε τη συγκεκριμένη διαδρομή νύχτα χωρίς φακό.

Εκκλησία της Παναγιάς Κακαβιώτισσας


Κάντε ένα… φυσιολατρικό lake hopping


Φλαμίνγκο στην Αλυκή Κοντοπουλίου

Εξερευνώντας το ανατολικό τμήμα της Λήμνου, θα συναντήσετε τη λιμνοθάλασσα της Αλυκής και τη Χορταρολίμνη, ένα παράκτιο έλος που ανά περιόδους γεμίζει με υφάλμυρο νερό. Ανάμεσα σε αυτές τις δύο λίμνες υπάρχει μια ακόμα μικρότερη, η Ασπρολίμνη. Στην περιοχή των λιμνών φυτρώνουν αρμυρίκια, βούρλα και νεροκάλαμα, ενώ ζουν και αναπαράγονται σπάνια είδη πτηνών, αμφίβια και ερπετά. Η… τριπλέτα των λιμνών εντάσσεται στο δίκτυο Natura 2000 και ενδείκνυται για παρατήρηση πουλιών.

Στη ζώνη που ενώνει τις δύο λίμνες θα συναντήσετε μια καταπληκτική παραλία με αμμοθίνες και κρινάκια, που λέγεται Κέρος. Λόγω του ότι η παραλία είναι εκτεθειμένη στον βοριά, θεωρείται ιδανικό σημείο για θαλάσσια σπορ όπως π.χ. το σέρφινγκ. Ένα πευκοδάσος συμπληρώνει το τοπίο και χαρίζει σκιά στους λουόμενους και τους free campers.

Η άμμος κοντά στην Αλυκή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όσους κινούνται παραλιακά με το αυτοκίνητο. Προτιμήστε να επισκεφθείτε την μεγαλύτερη λίμνη της Λήμνου από τον κεντρικό δρόμο. 

Παραλία Κέρος


Δροσιστείτε στις καλύτερες παραλίες του νησιού


Παραλία Πλατύ

Η Λήμνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Ελλάδας, με τις ακτογραμμές της να φτάνουν τα 260 χιλιόμετρα. Σίγουρα κάπου εκεί θα βρείτε την παραλία που θα ανταποκρίνεται πλήρως σε ό,τι ζητάτε – χαλάρωση ή περιπέτεια. Κοντά στη Μύρινα θα κολυμπήσετε στα κοσμικά Ρηχά Νερά, θα απολαύσετε τις παροχές της παραλίας του Lemnos Village και θα αράξετε στο θρυλικό καφέ-μπαρ κάτω από τον βράχο στον Άη Γιάννη. Στον Πλατύ η ατμόσφαιρα είναι κυρίως οικογενειακή, ενώ στους Θάνους θα παίξετε beach volley και θα φάτε στα ταβερνάκια. Στον Αυλώνα θα βάλετε μάσκα για να δείτε τον βυθό και να εξερευνήσετε τα ηφαιστειακά νησάκια του κάτω από τη στάθμη του νερού.

To highlight της Νέας Κούταλης είναι ο Εβγάτης ή Ζεματάς με την ψιλή αμμουδιά και το καφέ-μπαρ-εστιατόριο, που λειτουργεί μέσα σ’ ένα ξύλινο καράβι. Στον Μπουρνιά θα κάνετε βουτιά και θα πιάσετε τραπέζι στις ψαροταβέρνες, ενώ στο Γομάτι θα λιαστείτε μακριά από τον πολύ κόσμο μετά τις Αμμοθίνες. Ανεβάστε τους ρυθμούς του ταξιδιού σας στην παραλία Κέρος με τη λευκή άμμο, το απόλυτο hot spot για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Εβγάτης

Γνωρίστε σε βάθος την ιστορία του νησιού στην Πολιόχνη


Πολιόχνη

Οδηγώντας δεκαπέντε λεπτά από τη Χορταρολίμνη προς τον Νότο, θα συναντήσετε ίσως τον αρχαιότερο ευρωπαϊκό προϊστορικό οικισμό και σημαντικό κέντρο της εποχής του Χαλκού! Η Πολιόχνη αναπτύχθηκε την 3η χιλιετία π.Χ. στον όρμο του Βρόσκοπου και αποκαλύφθηκε το 1930 μετά από ανασκαφές της Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών. Κάθε περίοδος του οικισμού έχει ονομαστεί με βάση τη… χρωματική παλέτα. Έτσι, στην Πολιόχνη θα γνωρίσετε τις αρχιτεκτονικές και πολιτισμικές φάσεις της Μελανής, της Κυανής, της Πράσινης, της Ερυθράς και της Κίτρινης περιόδου.

Συμπληρώστε το ιστορικό ταξίδι σας στη Λήμνο με στάσεις στο Κάστρο του Μούδρου και τον παλαιολιθικό οικισμό στο Λουρί.


Κάντε μια ρομαντική βόλτα στον Κοντιά


Χωριό Κοντιάς

Ίσως το πιο όμορφο χωριό που θα περάσετε στο ταξίδι σας στη Λήμνο είναι ο Κοντιάς. Το φινετσάτο χωριό με τα πέτρινα καπετανόσπιτα, τα ατμοσφαιρικά καλντερίμια και τους ανακαινισμένους παραδοσιακούς ανεμόμυλους θα σας προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για όμορφες φωτογραφίες κάτω από τον απογευματινό ήλιο. Ζήστε τη στιγμή και καθίστε για μεζέδες στα ταβερνάκια του Κοντιά, ζητώντας να δοκιμάσετε ούζο από το ποτοποιείο που λειτουργεί στην περιοχή.

Ο Κοντιάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο κομμάτι του πολιτισμού, ενώ διατηρεί και Μουσείο Βαλκανικής Τέχνης, με έργα καλλιτεχνών από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και φυσικά την Ελλάδα.


Μουσεία στη Λήμνο


Μουσείο Ναυτικής παράδοσης και σπογγαλιείας
 • Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου
  Εξαιρετικά και αξιόλογα τα ευρήματα που φυλάσσονται σ’ αυτό το μουσείο, όλα από ανασκαφές που έγιναν στην Πολιόχνη, την Ηφαιστεία, την Ίμβρο, και στο Καβείριο.
 • Μουσείο Ναυτικής παράδοσης και σπογγαλιείας
  O Λημνιοί δεν ήταν μόνο άνθρωποι της γης. Η αλιεία και η επεξεργασία του φυσικού σπόγγου, άνθισε για πολλές δεκαετίες στο νησί και ακόμα και σήμερα μπορεί να συναντήσετε έναν από τους τελευταίους σφουγγαράδες στο καφενείο κάποιου χωριού, που θα μοιραστεί μαζί σας τις εμπειρίες του.
 • Λαογραφικό Μουσείο
  Στο Λαογραφικό μουσείο του Πορτιανού εκτίθενται παραδοσιακές ενδυμασίες και διάφορα χρηστικά αντικείμενα της καθημερινής ζωής, όπως αργαλιοί, στημόνια, γεωργικά εργαλεία κλπ.

Παραλίες


Βόρειες παραλίες

 • Ζεματάς (Παναγιά): Είναι πολύ δημοφιλής παραλία λόγω της ψιλής άμμου, της απουσίας φυκιών αλλά και κυμάτων. Τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα, συνήθως γαλήνια και θα την ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι. Θεωρείται ρηχή θάλασσα. Η παραλία είναι μεγάλη, μήκους 350 μέτρων.
 • Νεφτίνα (Κοντοπούλι): Είναι μια ήσυχη, μη οργανωμένη παραλία με ψιλή άμμο και καθαρά νερά.
 • Κότσινας (Κότσινας): Η παραλία του Κότσινα στη βόρεια Λήμνο είναι από τις πιο πολυσύχναστες και πιο εύκολα προσβάσιμες στην πλευρά αυτή του νησιού. Βρίσκεται στην κορυφή ενός ρηχού όρμου, με αβαθή νερά, ιδανικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Είναι πλήρως οργανωμένη.
 • Άγιος Ερμόλαος (Ατσική): Διαθέτει απάτητη αμμουδιά και είναι μοναχική και ιδανική για όσους προτιμούν να απομονωθούν για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Εκεί ο δήμος Λήμνου έχει στήσει κιόσκια προκειμένου να διευκολύνει την παραμονή των επισκεπτών.
 • Γομάτι (Κατάλακκο): Η παραλία είναι μεγάλη, τόσο στο μήκος όσο και στο πλάτος. Συνήθως έχει λιγότερο κόσμο, από τις παραλίες γύρω από τη Μυρίνα. Η αμμουδιά αποτελείται από ψιλή άμμο και η θάλασσα βαθαίνει ομαλά καθιστώντας την ιδανική και για παιδιά.

Ανατολικές παραλίες

 • Κέρος (Καλλιόπη): Η παραλία Κέρος έχει ψιλή άμμο, ενώ η θάλασσα θεωρείται ρηχή. Ενδέχεται μερικές μέρες να παρουσιαστούν φύκια. Είναι πλήρως οργανωμένη.
 • Μακρύς Γιαλός (Καμίνια): Μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Λήμνου. Η ολόλευκη, απαλή άμμος σε όλο το μήκος του Μακρύ Γιαλού και το εκτυφλωτικό γαλάζιο της θάλασσας δημιουργούν ένα τοπίο θεαματικό. Ο Μακρύς Γιαλός είναι σε όλο το μήκος του ανοργάνωτη παραλία.

Νότιες παραλίες

 • Μικρό Φαναράκι (Μούδρος): Η παραλία είναι μικρή σε μήκος, μόλις 50 μέτρα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολύ δημοφιλής και γεμίζει κυρίως από νεαρούς παραθεριστές. Επιπλέον διαθέτει ξαπλώστρες.
 • Μεγάλο Φαναράκι (Μούδρος): Βρίσκεται δίπλα από το Μικρό Φαναράκι στο τέλος του δρόμου. Η παραλία έχει μήκος 200 μέτρα και αποτελεί δημοφιλή προορισμό ειδικά για τις νεαρές ηλικίες. Διαθέτει beach bar και ξαπλώστρες.
 • Θάνος (Θάνος): Η παραλία του Θάνους στη Λήμνο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του νησιού. Συνδυάζει απέραντη αμμουδιά με πεντακάθαρα νερά. Εκτός από ομπρέλες και ξαπλώστρες πάνω στην παραλία και πολύ κοντά στην ακτή μπορεί κανείς να βρει από ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι φυσικά ταβέρνες και καφέ.
 • Χαβούλι (Μούδρος): Είναι πιο “ήσυχη” παραλία από τις κοντινές, Μικρό και Μεγάλο Φαναράκι. Το μήκος της παραλίας είναι περίπου 300 μέτρα. Τα νερά της παραλίας είναι συνήθως ήρεμα αφού βρίσκεται στο νότιο μέρος του νησιού, προστατευμένη από τους βοριάδες. Διαθέτει beach bar και ξαπλώστρες.
 • Εβγάτης ή Ζεματάς (Θάνος): Είναι αμμώδης και πλατιά παραλία, οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες ήλιου, καφέ-bar και ταβέρνα. Η θάλασσα θεωρείται ρηχή που βαθαίνει προοδευτικά.
 • Λουρί (Σκανδάλη): Χρυσή άμμος, απαλή σαν πούδρα και γαλανή θάλασσα με ρηχά νερά, συνθέτουν το τοπίο στο Λουρί.

Δυτικές παραλίες

 • Άγιος Ιωάννης (Κάσπακας): Η παραλία Άγιος Ιωάννης – Κάσπακας έχει μόνο άμμο σε όλο της το μήκος και η θάλασσα είναι ρηχή. Είναι πλήρως οργανωμένη.
 • Αυλώνας (Μύρινα): Άμμος, κρυστάλλινα νερά, υπέροχο φυσικό τοπίο και η απόλυτη ηρεμία χαρακτηρίζουν την παραλία του Αυλώνα, όπου πάντως θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες που προσφέρονται στους λουόμενους. Προτιμήστε την παραλία του Αυλώνα τις μέρες που φυσάει βόρειος άνεμος.
 • Ρωμαίικος Γιαλός (Μύρινα): Είναι αμμώδης, με ρηχά νερά και πολύ κοντά στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης. Στην παραλία του Ρωμαίικου Γιαλού θα βρείτε ομπρέλες, αλλά και λιγοστά δέντρα, που όμως προσφέρουν σκιά.
 • Ρηχά Νερά (Μύρινα): Στα Ρηχά Νερά θα συναντήσετε άμμο και –όπως λέει και το όνομά της- ρηχά νερά. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και τα νερά διαυγή. Διαθέτει ομπρέλες, ξαπλώστρες, υποδομές για θαλάσσια σπορ, αλλά και καφετέριες και μπαράκια.
 • Τούρκικος Γιαλός (Μύρινα): Στον Τούρκικο Γιαλό θα βρείτε άμμο, ρηχά νερά ιδανικά για μικρά παιδιά που μπορούν ξένοιαστα να απολαύσουν το παιχνίδι με τη θάλασσα, αλλά και ομπρέλες του δήμου που είναι διαθέσιμες για όλους.
 • Πλατύ (Πλατύ): Ίσως η πιο τουριστική παραλία της Λήμνου. Η παραλία έχει ψιλή άμμο και είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες ακόμα και με μια μικρή παιδική χαρά! Η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή και βαθαίνει σταδιακά.

Τοπικές γεύσεις


Βενιζέλικα Λήμνου

Η Λήμνος έχει μεγάλη παράδοση σε τοπικά προϊόντα, όπως τα γαλακτοκομικά, κυρίως τυριά (μελίχλωρο, κασκαβάλι, καλαθάκι), μέλι και σιτηρά (παξιμάδια, σταρένιο αλεύρι και χειροποίητες χυλοπίτες, τα φλομάρια), καθώς και μεγάλη ποικιλία κρασιών, λευκών και κόκκινων με ιδιαίτερη γεύση λόγω του ηφαιστειογενούς εδάφους της. Η πιο γνωστή ποικιλία κόκκινου κρασιού είναι το καλαμπάκι ή λημνιό (προϊόν Π.Ο.Π.). Σε ό,τι αφορά στο λευκό κρασί, η πιο δημοφιλής ποικιλία είναι το μοσχάτο Αλεξανδρείας. Τα πιο γνωστά γλυκά του νησιού είναι τα περίφημα βενιζελικά, με αμύγδαλα, σοκολάτα και επικάλυψη με βανίλια υποβρύχιο. Βάλτε στις διακοπές σας γεύση από… Λήμνο και δεν θα χάσετε!


Χρήσιμες πληροφορίες και tips για το ταξίδι σας στο νησί του Ηφαίστου


 • Στη Λήμνο θα έρθετε αεροπορικά με απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο κ.α. Το αεροδρόμιο Ήφαιστος απέχει 22 χιλιόμετρα από τη Μύρινα.
 • Εναλλακτικά, θα έρθετε εδώ με πλοίο κλείνοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια με σημείο εκκίνησης το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου ή της Καβάλας.
 • Όποια περιοχή και αν επιλέξετε να κλείσετε ξενοδοχείο, σημειώστε πως στη Λήμνο θα χρειαστείτε οπωσδήποτε αυτοκίνητο. Αν και η Μύρινα συνδέεται με λεωφορείο με κοντινές παραλίες όπως ο Πλατύς και ο Άη Γιάννης το καλοκαίρι, το αμάξι θα διευκολύνει πολύ τις μετακινήσεις σας.
 • Τα πανηγύρια της Λήμνου ζωνταντεύουν το νησί κάθε καλοκαίρι. Τα μεγαλύτερα γλέντια γίνονται στη Mύρινα, τον Μούδρο, την Ατσική και τη Νέα Κούταλη.
 • Στα Θερμά, στη ρίζα του Προφήτη Ηλία, λειτουργεί οργανωμένο συγκρότημα με ιαματικά λουτρά. Ευκαιρία για να αναζωογονηθείτε μετά από μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα!

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ