Loading...
Tech

Νέα σειρά ηχείων X-Series από τη Sony

Η ζωή είναι καλύτερη σε full volume! Αυξήστε την ένταση της μουσικής και χορέψτε ασταμάτητα όλη τη νύχτα, απολαμβάνοντας καθαρό και πλούσιο ήχο. Με τη νέα σειρά ηχείων X-Series της Sony, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε στιγμή, δημιουργώντας αξέχαστες, «δυνατές» εμπειρίες και να ΖΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Η μουσική έχει δημιουργηθεί για να τη μοιραζόμαστε και με τα νέα ηχεία X-Series, αυτό γίνεται ακόμη πιο εύκολο. Όλη η καινούργια σειρά ηχείων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρει δυνατό ήχο που διαχέεται όπου και αν βρίσκεστε και για ότι είδος μουσικής και αν επιλέξετε.

Είτε ακούτε σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους, μόνοι σας ή με παρέα, τα νέα ηχεία X-Series καλύπτουν το στυλ σας, όποιο και να είναι. Επιλέξτε το ηχείο που σας ταιριάζει απόλυτα μέσα από το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρεται για ποιότητα ήχου, φορητότητα, ανθεκτικότητα και φωτισμό.

  • Αποκτήστε πλούσιο ήχο με τη δυνατότητα Omnidirectional Party Sound στο SRS-XP700
  • Απολαύστε δυνατά τη μουσική σε κάθε πάρτι με το SRS-XP500
  • Ταξιδέψτε με τη μουσική σας παντού με ένα ηχείο έτοιμο να σας ακολουθήσει οπουδήποτε με το συμπαγές και ανθεκτικό SRS-XG500

Καινοτόμες μονάδες ηχείων


Καινοτόμα ηχεία με λειτουργία X-Balanced

Όλες οι καινοτόμες μονάδες ηχείων διαθέτουν την καινοτόμα λειτουργία X-Balanced της Sony. Το μη κυκλικό διάφραγμα δίνει μεγαλύτερη ηχητική πίεση και λιγότερο παραμορφωμένο ήχο, μεγιστοποιώντας την περιοχή εξάπλωσης του ήχου. Το παραπάνω οδηγεί σε παροχή πλούσιου, καθαρού ήχου ανεξαρτήτως του είδους της μουσικής που ακούτε.

Λειτουργία Omnidirectional Party Sound στο ηχείο XP700

Το XP700 διαθέτει τέσσερα υψηλής ποιότητας Tweeters, τρία στο μπροστινό μέρος και ένα στο πίσω μέρος, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Omnidirectional Party Sound για δυναμικό και βαθύ μπάσο και εξαιρετική καθαρότητα ήχου.

Δυνατός ήχος για πάρτι με τα ηχεία XP500 και XG500

Τα ηχεία XP500 και XG500 έχουν δύο μπροστινά tweeter υψηλής απόδοσης, που συνδυάζονται για να σας προσφέρουν δυνατό ήχο στα πάρτι. Επιπλέον, το ηχείο XG500 διαθέτει βελτιστοποιημένους κώνους για απόδοση καθαρότερου ήχου μπάσων, που αξίζει πλέον να μοιραστείτε, χωρίς δισταγμό.

MEGA BASS και LIVE SOUND

Η δυνατότητα MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα μπάσα στο ηχείο σας, προσφέροντας βαθιά και δυνατή ακουστική.

Με τη νέα σειρά ηχείων X-Series μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας σαν να την ακούγατε σε συναυλία. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα των ζωντανών παραστάσεων, αναβιώνοντας τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες, ξανά και ξανά.


Μεταφέρετε το πάρτι όπου και αν βρίσκεστε


Το ολοκαίνουργιο XG500 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο, διαθέτοντας βαθμό προστασίας IP66 που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε δυνατό ήχο για πάρτι όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα δίπλα στην πισίνα, παίρνοντάς το παρέα σας στο πάρκο για πικνίκ ή στην παραλία απολαμβάνοντας μια ημέρα χαλάρωσης χωρίς έγνοιες για βλάβες. Το XG500 είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό αδιάβροχο πλέγμα που θα κρατήσει το ηχείο στεγνό και τη μουσική σας «ζωντανή».

Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για κάθε περίσταση. Τα ηχεία XP700 και XP500 είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4. Συνεχίστε το πάρτι σας άφοβα ακόμα κι αν πέσουν μερικές σταγόνες βροχής.


Μεταφέρετε το πάρτι παντού


Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τώρα μπορείτε να «μεταφέρετε» την μουσική σας οπουδήποτε, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας στα ηχεία XG500, XP700 και XP500. Διασκεδάστε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσος χρόνος σας μένει με τη μουσική σας, με τη λειτουργία γρήγορης επαναφόρτισης.

Και τα 3 ηχεία διαθέτουν λειτουργία Battery Care Mode, η οποία σταματά αυτόματα τη φόρτιση του ηχείου σας, όταν αγγίξει το 100% της φόρτισης, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Άνετη μεταφορά χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο λουράκι

Η νέα σειρά X-Series διαθέτει άνετο λουράκι που καθιστά την μεταφορά των ηχείων πανεύκολη. Το ηχείο σας βρίσκεται στο δωμάτιο, αλλά εσείς θέλετε να ξαπλώσετε στον κήπο, όπου και μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία.

Δώστε φως στη ζωή σας

Ο ολοκαίνουργιος φωτισμός περιβάλλοντος παράγει μοντέρνο και διακριτικό φωτισμό. Μπορείτε να επιλέξετε μια ποικιλία διαφορετικών μοτίβων φωτισμού, προσφέροντας ενέργεια στα πάρτι ή χαλαρωτικές αποχρώσεις κατάλληλες για μια ήσυχη νύχτα.


Φέρτε τη διασκέδαση στα μέτρα σας


Καραόκε

Αγαπάτε το καραόκε; Τότε παρέα με τα ηχεία X-Series θα απολαύσετε κάθε στιγμή. Τα ηχεία διαθέτουν είσοδο μικροφώνου και κιθάρας, προσφέροντας την απόλυτη βραδινή σας διασκέδαση.

Οριζόντια ή κατακόρυφη τοποθέτηση

Τόσο τα XP700 όσο και XP500 έχουν πολλές διατάξεις και μπορούν να τοποθετηθούν είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όποιον τρόπο τοποθέτησης κι αν επιλέξετε, το ηχείο XP700 διαθέτει ειδικό αισθητήρα βελτιστοποίησης του ήχου για κάθε πιθανή τοποθέτηση, προσφέροντάς σας υπέροχο ήχο.

Συμβατό με Bluetooth®

Και τα τρία ηχεία είναι συμβατά με BLUETOOTH®, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο απευθείας με τη συσκευή σας που έχει δυνατότητα BLUETOOTH®, μεταφέροντας άμεσα όποια μουσική χρειάζεστε.

Λειτουργία Party Connect

Και τα τρία ηχεία έρχονται με τη λειτουργία Party Connect, για να σας επιτρέψουν να συνδέσετε έως και 100 συμβατά ηχεία, τα οποία στη συνέχεια συγχρονίζονται με τη μουσική και τα φώτα.

Θύρες USB

Τα νέα ηχεία X-Series διαθέτουν USB play και φόρτιση USB, ώστε να είναι τα τέλεια ηχεία για πάρτι. Συνδέστε και παίξτε την αγαπημένη σας μουσική με τη θύρα USB, για να κάνετε αναπαραγωγή των ψηφιακών σας αρχείων. Μην αγχωθείτε με τη χαμηλή μπαταρία του smartphone σας, συνδέστε το με το ηχείο για απευθείας φόρτιση.

Εφαρμογές Sony | Music Center και Fiestable

Η νέα σειρά είναι συμβατή και με τις δύο εφαρμογές της Sony | Music Center και Fiestable. Με την εφαρμογή Sony | Music Center μπορείτε να επιλέξετε λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε το επόμενο τραγούδι, να αλλάξετε μοτίβα φωτισμού και λειτουργίες ήχου, απευθείας από το κινητό σας, όσο βρίσκεστε στην πίστα. Επιπλέον, η εφαρμογή Fiestable σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε «διασκεδαστικές» λειτουργίες για να δημιουργήσετε την απόλυτη ατμόσφαιρα πάρτι, όπως η δημιουργία λίστας αναπαραγωγής πάρτι, οι λειτουργίες καραόκε, όπως Voice Changer και Echo, καθώς και ο έλεγχος DJ για να προσθέσετε ηχητικά εφέ.


Διαθεσιμότητα


Τα μοντέλα SRS-XP700, SRS-XP500 και SRS-XG500, θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2021.


Sony SRS-XP700: Χαρακτηριστικά


Βυθιστείτε στον ήχο

Το XP700 είναι φτιαγμένο από αρκετά ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης και μιας μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit, για πανκατευθυντικό ήχο πάρτι με δυνατά και βαθιά μπάσα και απόλυτη ευκρίνεια.

X-Balanced Speaker Unit

Η καινοτόμος μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit διαθέτει ένα μη κυκλικό διάφραγμα, με περισσότερο χώρο από τα συμβατικά ηχεία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πιο πλούσιο και πιο καθαρό ήχο, όποιο στιλ μουσικής κι αν ακούτε.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ο συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit με ένα μπροστινό και πίσω tweeter υψηλής απόδοσης, παρέχει στο XP700 ένα εκτεταμένο προφίλ που προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας σε όλο τον χώρο σας.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Δώστε φως στις βραδιές

Χάρη στον ολοκαίνουργιο φωτισμό περιβάλλοντος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοτίβα φωτισμού που θα χαρίσουν μοναδική ενέργεια στα πάρτι σας ή χαλαρωτικές σκοτεινές αποχρώσεις για ένα ήσυχο βράδυ.

Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σημαίνει περισσότερη νυχτερινή ζωή

Σε ένα καλό πάρτι, κανείς δεν θέλει να τελειώσει η μουσική. Και με 25 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, αυτό το ηχείο θα συνεχίσει όσο αντέχεις κι εσύ.

Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σας παρέχει 3 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Τραγουδήστε με πάθος

Λατρεύετε το καραόκε; Τότε το XP700 είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Συνδέστε το μικρόφωνό σας, διαλέξτε ένα τραγούδι και δώστε τα όλα. Και η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι. Με δύο εισόδους, μπορείτε να συνδέσετε και μια κιθάρα και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Φορητότητα που διευκολύνει τις μετακινήσεις

Το XP700 έχει μια άνετη λαβή για εύκολη μεταφορά. Έτσι, αν έχετε συνήθως το ηχείο σας στο σπίτι, αλλά θέλετε να ακούσετε μουσική στον κήπο, απλώς σηκώστε το ηχείο και μεταφερθείτε έξω.

Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Μουσική στο λεπτό

Χρησιμοποιήστε μια πίσω θύρα USB, για να συνδέσετε ένα Memory Stick™ USB και μεταδώστε την αγαπημένη σας μουσική από τη συσκευή σας.

Party Connect

Συνδέστε έως και 100 συμβατά ηχεία και συγχρονίστε μουσική και φώτα, για να έχετε ακόμη περισσότερο φωτισμό και ανεβάστε την ένταση του ήχου.

Συμβατό με BLUETOOTH®

Προτιμάτε την ασύρματη σύνδεση; Απλώς συζεύξτε το XP700 με τις συμβατές συσκευές σας BLUETOOTH® και μεταδώστε απευθείας στο ηχείο σας.

Sony | Music Center

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Εκπληκτικός ήχος σε κάθε διάταξη

Το XP700 μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, ένας αισθητήρας θα βελτιστοποιήσει τον ήχο ειδικά για τη συγκεκριμένη διάταξη.

2 θύρες φόρτισης USB

Αν το smartphone σας έχει χαμηλή μπαταρία, μπορείτε να το συνδέσετε και να το φορτίσετε απευθείας από το ηχείο σας.

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Η βροχή δεν σταματά πλέον τη μουσική

Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για όλες τις περιστάσεις. Το XP700 έχει αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4, για να μη σταματάει η μουσική ακόμη κι αν πέσουν λίγες ψιχάλες.


Sony SRS-XP700: Προδιαγραφές


Ήχος

  • Μέγεθος Ηχείων: Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) μπροστά 6 cm x 3 πίσω 5 cm x 1, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 17 cm x 2
  • Λειτουργίες Ήχου: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND, πανκατευθυντικός ήχος πάρτι

Μέγεθος και βάρος

  • Διαστάσεις (Π X Υ X Β): 313 x 693 x 367mm
  • Βάρος: 16,9 kg

Bluetooth®

  • Υποστηριζόμενη Κωδικοποίηση: SBC, AAC, LDAC

Διασύνδεση

  • Τερματικά Εισόδου Και Εξόδου: Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, είσοδος μικροφώνου, είσοδος κιθάρας

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Διάρκεια Μπαταρίας: 25 Ώρες
  • Τάση Τροφοδοσίας: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Sony SRS-XP500: Χαρακτηριστικά


Δυνατός ήχος για πάρτι

Το μπροστινό tweeter και τα γούφερ συνδυάζονται, ώστε το XP500 να παρέχει εκπληκτικό ήχο, με δυνατά και βαθιά μπάσα και ευκρινή φωνητικά και καθαρό ήχο Surround. Ιδανικό τόσο για πάρτι, όσο και για να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας.

X-Balanced Speaker Unit

Η καινοτόμος μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit διαθέτει ένα μη κυκλικό διάφραγμα με περισσότερο χώρο από τα συμβατικά ηχεία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πιο πλούσιο και πιο καθαρό ήχο, όποιο στιλ μουσικής κι αν ακούτε.

Ακούστε δυνατά και καθαρά

Ο συνδυασμός της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit και του μπροστινού tweeter υψηλής απόδοσης, προσφέρει δυνατό, πλούσιο και καθαρό ήχο, που καλύπτει μεγάλο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα άτομα μπορούν να ακούν την εκπληκτική σας μουσική.

Βάλτε φως στη ζωή σας

Χάρη στον ολοκαίνουργιο φωτισμό περιβάλλοντος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα μοτίβα φωτισμού, που θα χαρίσουν μοναδική ενέργεια στα πάρτι σας ή χαλαρωτικές σκοτεινές αποχρώσεις για ένα ήσυχο βράδυ.

Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Περισσότερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σημαίνει περισσότερη νυχτερινή ζωή

Σε ένα καλό πάρτι, κανείς δεν θέλει να τελειώσει η μουσική. Και με 20 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, αυτό το ηχείο θα συνεχίσει όσο αντέχεις κι εσύ.

Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σας παρέχει 80 λεπτά αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Φορητότητα που διευκολύνει τις μετακινήσεις

Το XP500 έχει μια άνετη λαβή για εύκολη μεταφορά. Έτσι, αν έχετε συνήθως το ηχείο σας στο σπίτι, αλλά θέλετε να ακούσετε μουσική στον κήπο, απλώς σηκώστε το ηχείο και μεταφερθείτε έξω.

Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Τραγουδήστε με πάθος

Λατρεύετε το καραόκε; Τότε το XP500 είναι σίγουρα φτιαγμένο για εσάς. Συνδέστε το μικρόφωνό σας, διαλέξτε ένα τραγούδι και δώστε τα όλα. Και η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι. Με δύο εισόδους, μπορείτε να συνδέσετε και μια κιθάρα και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Party Connect

Συνδέστε έως και 100 συμβατά ηχεία και συγχρονίστε μουσική και φώτα, για να έχετε ακόμη περισσότερο φωτισμό και ανεβάστε την ένταση του ήχου.

Συμβατό με BLUETOOTH®

Προτιμάτε την ασύρματη σύνδεση; Απλώς συζεύξτε το XP500 με τις συμβατές συσκευές σας BLUETOOTH και μεταδώστε απευθείας στο ηχείο σας.

Μουσική στο λεπτό

Χρησιμοποιήστε μια πίσω θύρα USB, για να συνδέσετε ένα Memory Stick™ USB και μεταδώστε την αγαπημένη σας μουσική από τη συσκευή σας.

Εκπληκτικός ήχος σε κάθε διάταξη

Το XP500 μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα, χάρη στις συμμετρικές διατάξεις της μπροστινής μονάδας ηχείου.

2 θύρες φόρτισης USB

Αν το smartphone σας έχει χαμηλή μπαταρία, μπορείτε να το συνδέσετε και να το φορτίσετε απευθείας από το ηχείο σας.

Sony | Music Center

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Η βροχή δεν σταματά πλέον τη μουσική

Προετοιμάστε το πάρτι στον κήπο σας για όλες τις περιστάσεις. Το XP500 έχει αξιολόγηση αντοχής στο νερό IPX4, για να μη σταματάει η μουσική ακόμη κι αν πέσουν λίγες ψιχάλες.


Sony SRS-XP500: Προδιαγραφές


Ήχος

  • Μέγεθος Ηχείων: Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) 5 cm x 2, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 14 cm x 2
  • Λειτουργίες Ήχου: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND

Μέγεθος και βάρος

  • Διαστάσεις (Π X Υ X Β): 275 x 572 x 295mm
  • Βάρος: 11,2 kg

Bluetooth®

  • Υποστηριζόμενη Κωδικοποίηση: SBC, AAC, LDAC

Διασύνδεση

  • Τερματικά Εισόδου Και Εξόδου: Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, είσοδος μικροφώνου, είσοδος κιθάρας

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Διάρκεια Μπαταρίας: 20 Ώρες
  • Αδιάβροχη Προστασία: IPX4
  • Τάση Τροφοδοσίας: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Sony SRS-XG500: Χαρακτηριστικά


Μεταφέρετε το πάρτι έξω

Με αξιολόγηση αντοχής στο νερό και στη σκόνη IP66, αυτό το ηχείο είναι έτοιμο για σχεδόν κάθε περίσταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε μουσική δίπλα στην πισίνα, το πάρκο ή ακόμη και την παραλία.

Τώρα το πάρτι διαρκεί περισσότερο από ποτέ

Με 30 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, το ηχείο XG500 θα συνεχίζει ακάθεκτο την αναπαραγωγή, για να συνεχίζετε κι εσείς το πάρτι χωρίς να ανησυχείτε μην τυχόν και σταματήσει απότομα η μουσική.

Φορτίστε όταν βιάζεστε

Αν τύχει να βιάζεστε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σάς παρέχει 3 ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Βγείτε έξω και φωνάξτε δυνατά

Το XG500 συνδυάζει τη μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit, το tweeter υψηλής απόδοσης και τους παθητικούς πομπούς, ώστε να απολαμβάνετε δυνατό ήχο που είναι ιδανικός για πάρτι σε εξωτερικούς χώρους.

Εύχρηστη λαβή για εύκολη φορητότητα

Θέλετε να απολαμβάνετε μουσική εν κινήσει; Κανένα πρόβλημα. Με μια άνετη λαβή, το XG500 είναι φτιαγμένο για να το παίρνετε μαζί σας όπου θέλετε.

Φροντίστε την μπαταρία σας

Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σάς βοηθά να αποφύγετε την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σας στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Ήχος που αξίζει να μοιραστείτε

Η τεχνολογία στο XG500 λειτουργεί αρμονικά για μια καλύτερη ποιότητα ήχου. Η μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit παρέχει βαθιά, δυνατά μπάσα και ευκρινή φωνητικά ακόμη και με δυνατό ήχο. Ένα tweeter υψηλής απόδοσης παρέχει καθαρό και πλούσιο ήχο σε υψηλές συχνότητες. Οι παθητικοί πομποί βελτιστοποιούν την αναπαραγωγή για καθαρό ήχο μπάσων. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν έναν εκπληκτικό ήχο που αξίζει να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Ενισχύστε τα μπάσα σας

Το MEGA BASS σάς επιτρέπει να αυξήσετε πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούτε κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνετε βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Ηχείο X-Balanced Speaker Unit

Η καινοτόμος μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit διαθέτει ένα μη κυκλικό διάφραγμα, με περισσότερο χώρο από τα συμβατικά ηχεία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πιο πλούσιο και πιο καθαρό ήχο, όποιο στιλ μουσικής κι αν ακούτε.

Τραγουδήστε με πάθος

Αν είστε ο επόμενος σούπερ σταρ του τραγουδιού, μπορείτε να συνδέσετε ένα μικρόφωνο στο ηχείο σας και να τραγουδήσετε με την ψυχή σας ή να συνδέσετε την κιθάρα σας και να χρησιμοποιήσετε το ηχείο ως ενισχυτή.

Γεννηθήτω φως

Ο ολοκαίνουριος φωτισμός περιβάλλοντος παράγει μοντέρνο και διακριτικό φωτισμό, που είναι ιδανικός για πάρτι ή για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα μοτίβα φωτισμού από την εφαρμογή Sony | Music Center.

Απολαύστε live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείτε να αναπαράγετε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσετε τις αγαπημένες σας μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά.

Party Connect

Συνδέστε έως και 100 συμβατά ηχεία και συγχρονίστε μουσική και φώτα, για να έχετε ακόμη περισσότερο φωτισμό και ανεβάστε την ένταση του ήχου.

Μουσική στο λεπτό

Χρησιμοποιήστε μια πίσω θύρα USB, για να συνδέσετε ένα Memory Stick™ USB και μεταδώστε την αγαπημένη σας μουσική από τη συσκευή σας.

Συμβατό με BLUETOOTH®

Προτιμάτε την ασύρματη σύνδεση; Απλώς συζεύξτε το XG500 με τις συμβατές συσκευές σας BLUETOOTH® και μεταδώστε απευθείας στο ηχείο σας.

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά με Fiestable

Αποκτήστε πρόσβαση σε διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως η δημιουργία λιστών αναπαραγωγής για πάρτι, καραόκε και πολλά άλλα.

Sony | Music Center

Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ήχου, επιλέξτε μοτίβα φωτισμού και διαχειριστείτε τις συσκευές σας απευθείας από το τηλέφωνό σας.

2 θύρες φόρτισης USB

Αν το smartphone σας έχει χαμηλή μπαταρία, μπορείτε να το συνδέσετε και να το φορτίσετε απευθείας από το ηχείο σας.


Sony SRS-XG500: Προδιαγραφές


Ήχος

  • Μέγεθος Ηχείων: Διάμετρος μονάδας ηχείου (tweeter) 2,5 cm x 2, Διάμετρος μονάδας ηχείου (γούφερ) 11 cm x 2
  • Λειτουργίες Ήχου: Clear Audio+, DSEE, LIVE SOUND

Μέγεθος και βάρος

  • Διαστάσεις (Π X Υ X Β): 460 x 256 x 215mm
  • Βάρος: 5,6 kg

Bluetooth®

  • Υποστηριζόμενη Κωδικοποίηση: SBC, AAC, LDAC

Διασύνδεση

  • Τερματικά Εισόδου Και Εξόδου: Στερεοφωνική υποδοχή mini (IN), USB A, είσοδος μικροφώνου, είσοδος κιθάρας

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Διάρκεια Μπαταρίας: 30 Ώρες
  • Αδιάβροχη Προστασία: IP6/6
  • Τάση Τροφοδοσίας: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σειρά ηχείων X-Series της Sony, SRS- XP700, XP500, και SRS- XG500, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.



Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ