Loading...
Tech

PlayStation 5: Η Sony αποκάλυψε την εντυπωσιακή κονσόλα της

Μολονότι το Playstation 5 online event είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 4 Ιουνίου, η Sony λίγες ημέρες πριν, είχε ανακοινώσει την αναβολή του ανακοινώνοντας:

“Ενώ γνωρίζουμε ότι οι gamers σε παγκόσμια κλίμακα ανυπομονούν να δουν τα PS5 games, δεν πιστεύουμε ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή για να το γιορτάσουνε. Προς το παρόν, θα κάνουμε ένα βήμα πίσω και θα αφήσουμε πιο σημαντικές φωνές να ακουστούν.”

Ο επικεφαλής της Sony, Jim Ryan, είχε δηλώσει για το περιεχόμενο της παρουσίασης:

“Τα επερχόμενα games που θα κυκλοφορήσουν στο PS5, αναπτύσσονται από τις καλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες ανάπτυξης στον κλάδο που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο. Οι εταιρείες ανάπτυξης που συνεργαζόμαστε, είτε είναι μεγάλες και καθιερωμένες στο χρόνο είτε νεότερες και πιο μικρές, έχουν ρίξει σκληρή δουλειά στα games που θα παρουσιάσουμε στο event. Αυτό το event είναι μόνο μέρος μια σειράς ενημερώσεων για το PS5. Μετά την παρουσίαση είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν πολλά ακόμη να μοιραστούμε μαζί σας.”

Έπειτα η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του PlayStation Blog, τη νέα ημερομηνία και ώρα παρουσίασης του “The Future of Gaming” event, η οποία ορίστηκε να είναι η Πέμπτη 11 Ιουνίου. Εκεί, η Sony αποκάλυψε το σχεδιασμό, τα περιφερειακά αλλά και τις εκδόσεις του PlayStation 5, μέσα από ένα εντυπωσιακό Hardware Reveal Trailer.



Σχεδιασμός PlayStation 5


Η κονσόλα PS5, θα κυκλοφορήσει σε 2 διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη είναι η παραδοσιακή με το drive και η δεύτερη λέγεται PS5 Digital Edition και ακολουθεί τη λογική του αντίστοιχου Xbox One, απευθυνόμενη κυρίως σε όσους θέλουν να παίζουν τα games τους σε ψηφιακή μορφή. Η παραλλαγή PS5 χωρίς τη μονάδα οπτικού δίσκου φαίνεται ουσιαστικά πιο λεπτή από το κανονικό μοντέλο, χάρη στην αφαίρεση της μονάδας δίσκου.

Με το λευκό να κυριαρχεί στην επιφάνεια της νέας κονσόλας και επιβλητική κάθετη σχεδίαση, το PlayStation 5 έρχεται με μαύρες λεπτομέρειες και μπλε φωτισμό, ενώ πλαισιώνεται από ανάλογης αισθητικής χειριστήρια DualSense, Dual Charging Station, HD Camera, PULSE 3D Wireless Headset, καθώς και ένα Media Remote. Ακριβώς όπως το Xbox Series X, το PS5 μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια κάτω από τηλεόραση ή monitor. Η Sony δημιούργησε μάλιστα και ένα stand που λειτουργεί προς κάθε κατεύθυνση. Στην κορυφή διαθέτει τρύπες για να γίνεται η αποφυγή της θερμοκρασίας, ενώ περιλαμβάνει θύρες USB A και USB C μπροστά.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας οκταπύρηνος  AMD Zen 2 CPU και μια custom AMD RDNA 2-based GPU. Μάλιστα, η Sony έχει αναπτύξει μια proprietary λύση SSD για να φορτώνει πολύ πιο γρήγορα τα παιχνίδια. Ο SSD θα παρέχει 825GB αποθηκευτικού χώρου και 5.5GB/s επιδόσεων, ενώ η εταιρεία απαιτεί να εγκατασταθούν στον εσωτερικό SSD για να εκμεταλλευθούν τις πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αποθήκευση SSD που θα χρησιμοποιεί η κονσόλα, θα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το Playstation 4.

Να σημειωθεί πως το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του 2020.


Playstation 5 – Βασικά χαρακτηριστικά


  • CPU: 8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency)
  • GPU: 10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz (variable frequency)
  • GPU Architecture: Custom RDNA 2
  • Memory/Interface: 16GB GDDR6/256-bit
  • Memory Bandwidth: 448GB/s
  • Internal Storage: Custom 825GB SSD
  • I/O Throughput: 5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed)
  • Expandable storage: NVMe SSD Slot
  • External storage: USB HDD Support
  • Optical drive: 4K UHD Blu-Ray Drive

Αξεσουάρ PlayStation 5


Ασύρματο Χειριστήριο DualSense™

Το νέο, καινοτόμο ασύρματο χειριστήριο DualSense, έρχεται με δυνατότητα απτικής ανάδρασης (haptic feedback) και σκανδάλες δυναμικής απόκρισης (dynamic trigger effects). Επίσης περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί «δημιουργίας» (create button) και όλα αυτά σε έναν εκπληκτικό και εξαιρετικά άνετο και εργονομικό σχεδιασμό.


Ασύρματο headset PULSE 3D™

Tο ασύρματο headset προσφέρει απίστευτη ευκολία, και είναι ειδικά μελετημένο για την 3D Audio δυνατότητα της κονσόλας PS5. Διαθέτει USB Type-C™ θύρα φόρτισης και μικρόφωνα dual noise-cancelling, ενώ το party chat γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό με την μοναδικής καθαρότητας καταγραφή φωνής.

Media Remote

Το Media Remote δίνει τη δυνατότητα ελέγχου για ταινίες, πλατφόρμες streaming και για περιήγηση στην κονσόλα PS5, με ένα εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

DualSense™ charging station

Το charging station επιτρέπει τη φόρτιση μέχρι δύο DualSense ασύρματων χειριστηρίων ταυτόχρονα, χωρίς να απαιτείται η σύνδεσή τους στην κονσόλα PlayStation®5.

HD Camera

Η HD κάμερα, βάζει τον χρήστη μέσα στα gameplay video, παρέχοντας κρυστάλλινη Full-HD καταγραφή εικόνας.


PlayStation 5 – Games


Horizon Forbidden West

Ο publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Guerrilla Games ανακοίνωσαν το Horizon: Forbidden West, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5. Η Aloy (Ashly Burch) και ο συνεργάτης της Sylens (Lance Reddick), επιστρέφουν στο Horizon: Forbidden West, που μεταφέρει τους δημοφιλείς χαρακτήρες ακόμα πιο δυτικά, όπου θα εξερευνήσουν μια ακόμα περιοχή της Αμερικής. Αξίζει να αναφερθεί πως ο original τίτλος, έλαβε επίσης χώρα στις δυτικές πολιτείες, σε περιοχές όπως το Colorado και η Utah. Δείχνει ότι το sequel θα μας ταξιδέψει στις ακτές του Ειρηνικού. Στο trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, παρουσιάζεται η Aloy να κολυμπάει, αλλά και νέες μηχανές που βασίζονται σε ζώα, όπως αγριογούρουνα, χελώνες και ελέφαντες.


Gran Turismo 7

Το θρυλικό franchise επιστρέφει, δίνοντας το “παρών” σε μια ακόμα κονσόλα της Sony και πιο συγκεκριμένα στο PS5. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τόσο ένα cinematic trailer, όσο και πλάνα από το παιχνίδι, τις περισσότερες στιγμές από τη θέση του οδηγού. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το πότε ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε τον τίτλο, πάντως το πρώτο δείγμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.


Marvel’s Spider-Man

Οι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν με την αποκάλυψη του πρώτου Spider-Man game για το PS5, του Spider-Man Miles Morales. O τίτλος θα κυκλοφορήσει σε μετέπειτα χρονική στιγμή για τη νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας, θα έχει τον Miles Morales πρωταγωνιστή και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αρκετές παραπάνω πληροφορίες. Τα γεγονότα συνεχίζουν από εκεί που αφήσαμε το Marvel’s Spider-Man.


Demon’s Souls Remake

Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα Demon’s Souls Remake για το PS5, στο πλαίσιο του PS5 Event. Η επανέκδοση θα έρθει από την Bluepoint Games, ομάδα που έχει ήδη εργαστεί αρκετές φορές σε παρόμοια projects στο παρελθόν. Την επιμέλεια της παραγωγής και την ευθύνη έκδοσης θα έχει η Sony Interactive Entertainment Japan και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το project μέσα στους επόμενους μήνες.


Ratchet & Clank: Rift Apart

Ένα από τα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν ήταν το Ratchet & Clank: Rift Apart. Όπως έγινε γνωστό από τον publisher Sony Interactive Entertainment και την developer Insomniac Games, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, οπότε, αν θέλετε να απολαύσετε τις νέες περιπέτειες των διάσημων ηρώων, θα πρέπει να κάνετε το άλμα στη νέα γενιά. Δεν έγιναν γνωστές ιδιαίτερες λεπτομέρειες και η Insomniac Games, υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα αποκαλύψει περισσότερα.


Resident Evil Village

Η Capcom μας έδωσε τη χαρά να αποκαλύψει τον επόμενο τίτλο της σειράς Resident Evil, το Resident Evil VIII: Village. Άλλοι θα το αποκαλούν Resident Evil 8 και άλλοι Resident Evil VII.l.AGE όνομα που είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό. Το trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια είναι εντυπωσιακό και η Capcom μας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα. Το λανσάρισμά του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021 και εκτός από PlayStation 5, η λογική λέει ότι θα κυκλοφορήσει επίσης για Xbox Series X και PC. Το επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι και εννοείται πως θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους.


Grand Theft Auto V

Το event ξεκίνησε με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του GTA V για το PS5 και δωράκια για τους κατόχους του τίτλου στο PS4. Συγκεκριμένα, η Rockstar Games αποκάλυψε πως ο δημοφιλής τίτλος της έρχεται στη νέα γενιά βελτιωμένος και ενισχυμένος για το PS5 μέσα στο 2021. Μάλιστα, το GTA Online θα προσφέρεται δωρεάν στο λανσάρισμα του PS5 τη νέα χρονιά, ενώ πλέον, οι κάτοχοι του τίτλου στο PS4 θα έχουν τα ίδια ακριβώς προνόμια και μάλιστα θα λαμβάνουν 1 εκ. δολάρια σε GTA cash κάθε μήνα, μέχρι και την κυκλοφορία του GTA V στο PS5. H Rockstar Games ανακοίνωσε από πλευράς της πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2021 για όλες τις next-gen κονσόλες (άρα και το Xbox Series X) με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο.


NBA 2K21

Ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το NBA 2K21 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και αυτό απλά επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του PS5 event. Στο trailer που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κατά τη διάρκεια του livestream, παρουσιάζεται ο 19χρονος rookie των New Orleans Pelicans, Zion Williamson, που ήταν το No. 1 του περσινού NBA draft. Το βίντεο που προέρχεται από την pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation 5, δείχνει τον Williamson να ντιπλάρει και να καρφώνει σε ένα γήπεδο προπόνησης. Η λογική λέει πως, όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, το NBA 2K21 θα λανσαριστεί το φθινόπωρο του 2020 και θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X.


GhostWire: Tokyo

Επίσης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από το gameplay του Ghostwire: Tokyo. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια εμπειρία πρώτου προσώπου, που διαδραματίζεται στους δρόμους της ιαπωνικής μετρόπολης. Έπειτα από μια σειρά μυστήριων εξαφανίσεων, καλούμαστε να αποκαλύψουμε ποια σκοτεινή δύναμη απειλεί τους κατοίκους του Τόκιο. Εξοπλισμένοι με μυστηριώδεις ικανότητες, θα πρέπει να βρούμε την άκρη του νήματος, βιώνοντας με μοναδικό τρόπο μια σειρά από αστικούς μύθους.


Godfall

Η Gearbox Publishing και η developer Counterplay Games, αποκάλυψαν πλάνα από το gameplay του Godfall, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC, κατά την προσεχή εορταστική περίοδο. Το Godfall θυμίζει Monster Hunter World, ενώ θα περιλαμβάνει σε επίπεδο μάχης και αρκετούς μηχανισμούς από τη σειρά Dark Souls. Σύμφωνα με τους developers, ο τίτλος θα βασίζεται στη λογική του drop in-drop out (όπως τα Destiny και Monster Hunter World), ενώ θα επιβραβεύει και το επιθετικό παιχνίδι. Στις μάχες θα παίζει μεγάλο ρόλο το σωστό timing για να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά, ενώ το στιλ και ο κόσμος του θα είναι δομημένος με επιρροές από τις σειρές Stormlight Archive, The Frist Law και Foundation. Θα υπάρχουν Earth, Air, Fire και Spirit Elements και οι παίκτες θα έχουν να επιλέξουν από 3 κλάσεις.


Project Athia

Η Square Enix αποκάλυψε στο πλαίσιο του PS5 event ένα νέο game της με την ονομασία Project Athia. Ο τίτλος δεν αποκαλύφθηκε πλήρως και οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες, με βασικότερη την αποκλειστικότητα για το next-gen σύστημα της Sony. Κεντρικός χαρακτήρας είναι μια κοπέλα με ειδικές δυνάμεις που της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί στοιχεία της φύσης για να εξοντώνει τους εχθρούς. Για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα του τι περιλαμβάνει το game, δείτε ένα trailer που παρουσιάστηκε, μέσα από τον παρακάτω player.


Hitman 3

Παράλληλα ανακοινώθηκε ο νέος τίτλος της σειράς Hitman, που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5. Σύμφωνα με όσα δηλώνει η ομάδα ανάπτυξης, το Hitman 3 θα δώσει ένα δραματικό τέλος στην τριλογία του Agent 47 και θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων τον Ιανουάριο του 2021. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε ποια μέρη θα μας ταξιδέψει τώρα ο διάσημος πράκτορας. Στο trailer που “έπαιξε” κατά τη διάρκεια του event, είδαμε τον Agent 47 να διεισδύει σε ένα κτίριο στο Dubai, εννοείται φορώντας κοστούμια. Λογικά θα βρεθεί στο στόχο του εντελώς αθόρυβα, όπως πάντα.


Returnal

Η Housemarque αποκάλυψε με τη σειρά της, το νέο της game για το PS5, το Returnal. Στο υλικό που παρουσιάστηκε βλέπουμε μια γυναίκα που περιγράφει το πως πεθαίνει κάθε μέρα και με το που επιστρέφει στη ζωή βλέπει τον πλανήτη της γεμάτο αλλαγές και να γίνεται ένα μέρος της. “Στόχος μου είναι να σπάσω τον κύκλο πριν ο κύκλος με σπάσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται πως η Housemarque είναι η ομάδα πίσω από το Resogun, ένα από τα πρώτα games που κυκλοφόρησαν μαζί με το PS4. Δείτε περισσότερα για το Returnal, μέσα από τον παρακάτω player και το σχετικό trailer.


Pragmata

Η Capcom ανακοίνωσε ένα νέο IP που έχει την ονομασία Pragmata. Πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X και PC. Το σενάριο διαδραματίζεται σε δυστοπική, μελλοντική εποχή, σε ένα φεγγάρι της Γης που ονομάζεται Pragmata. Οι παίκτες θα βιώσουν μια αξέχαστη περιπέτεια, που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του hardware των επερχόμενων κονσολών. Η ομάδα ανάπτυξης έχει χρησιμοποιήσει τεχνολογίες όπως το ray-tracing, προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει μια εξαιρετικής ποιότητας περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το τι έρχεται, μπορείτε πολύ απλά να παρακολουθήσετε το παρακάτω trailer.


Stray

Ο publisher Annapurna Interactive και η developer Blue Twelve Studio, ανακοίνωσαν το Stray, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5. Ηρωίδα είναι μία γάτα που περιφέρεται σε μια παράξενη πόλη. Σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να προσφέρει στο κοινό μια διαφορετική εμπειρία, επιλέγοντας ως κεντρικό πρόσωπο της περιπέτειας μια καθημερινή ύπαρξη, που δεν συναντάμε συχνά σε video games. Μάλιστα, πειραματίστηκαν αρκετά με αληθινές γάτες. Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο παιχνίδι παρακολουθώντας το παρακάτω trailer.


Destrucion AllStars

Η Sony παρουσίασε στο πλαίσιο του PS5 Event της το Destruction AllStars, ένα νέο game από το βρετανικό studio Lucid Games. Το Destruction AllStars θυμίζει κάτι από Destruction Derby, με ένα εντελώς ξεχωριστό cast από χαρακτήρες που μάχεται σε μια φουτουριστική αρένα. Η Sony παρουσιάζει τον τίτλο ως ένα action-packed sports event, όπου οι οδηγοί μάχονται ο ένας απέναντι στον άλλο με στόχο να καταστρέψουν όσα το δυνατόν περισσότερα οχήματα γίνεται. Η Lucid Games έδωσε στην αγορά το Geometry Wars 3: Dimensions το 2014. Το Destruction AllStars θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5, μέσα στην εορταστική περίοδο του 2020. Δείτε περισσότερα στο trailer του.


Sackboy A Big Adventure

Ο publisher Sony Interactive Entertainment και η developer Sumo Digital, ανακοίνωσαν το Sackboy A Big Adventure, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5. Ο εμβληματικός ήρωας επιστρέφει σε νέες περιπέτειες, που θα μπορέσετε να βιώσετε αποκλειστικά στην επερχόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση, το νέο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον μάλλινο ήρωα θα είναι άκρως ενδιαφέρον και αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους. Η συνέχεια στον παρακάτω player.


Oddworld Soulstorm

H Oddworld Inhabbitants ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Oddworld: Soulstorm για το PS5 και δημοσίευσε ένα νέο trailer. Ο τίτλος θα παρουσιάζεται στο νέο σύστημα της Sony, με βελτιωμένα γραφικά και εξαιρετική ποιότητα, ενώ η ίδια η εταιρεία σημειώνει το πόσο την έχει βοηθήσει το νέο hardware. Χαρακτηρίζει μάλιστα το αποτέλεσμα ως ένα τεράστιο βήμα προς τα μπροστά για το franchise, αφού οι παίκτες θα δουν νέους και πιο περίπλοκους μηχανισμούς και αρκετά περισσότερες δόσεις εξερεύνησης. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δείτε το σχετικό PS5 trailer για το Oddworld Soulstorm που θα κυκλοφορήσει στο PS5.


Kena: Bridge of Spirits

Από την πλευρά της η Ember Lab ανακοίνωσε το Kena: Bridge of Spirits για το PS5. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των action adventures με στοιχεία RPG και το πρώτο δείγμα παρουσιάζει αρκετά γρήγορο ρυθμό. Οι παίκτες βρίσκονται σε ομάδα και έχουν συντρόφους που ονομάζονται Rot, οι οποίοι τους βοηθούν να κάνουν manipulate το περιβάλλον. Το Kena: Bridge of Spirits ενώνει στοιχεία δράσης και narration για να προσφέρει μια (όπως λέει η ομάδα ανάπτυξης) μοναδική εμπειρία. Μπορείτε να δείτε το πρώτο δείγμα του ταξιδιού που θα κάνει η Kena, μέσα από το παρακάτω trailer.


Goodbye Volcano High

Η ομάδα ανάπτυξης KO_OP ανακοίνωσε επίσημα το Goodbye Volcano High, το νέο της game για το PS5. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των cinematic narrtive adventures και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και PS5. Το announcement trailer έδειξε το ξεχωριστό ύφος της παραγωγής και το έκανε άμεσα να ξεχωρίσει από τα όσα είδαμε στο σχετικό online event της ιαπωνικής εταιρείας.


Astro’s Playroom

Η Sony αποκάλυψε ένα νέο παιχνίδι στον κόσμο του Astrobot, το Astro’s Playroom που έρχεται στο PS5. Ο τίτλος έχει σκοπό να μεταφέρει εμπειρία παρόμοια με αυτή του πρώτου τίτλου και η Sony Japan Studio, έβαλε τα δυνατά της για να προσφέρει κάτι το ξεχωριστό. O Astro και η παρέα του θα σας οδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από ένα fun platformer που θα είναι προεγκατεστημένο στο PS5. Στον τίτλο καλείστε να εξερευνήσετε κάθε εσωτερικό τμήμα της κονσόλας, ενώ και το DualSense θα προσφέρει έναν ξεχωριστό τρόπο για να διασκεδάσετε και να αλληλεπιδράσετε με τους χαρακτήρες. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.


Solar Ash

Παράλληλα στο event παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε για κυκλοφορία το 2021 στο PS5, το ιδιαίτερο Solar Ash videogame. Ο τίτλος έρχεται από την ομάδα του Hyper Light Drifter και θα κυκλοφορήσει για το σύστημα επόμενης γενιάς. Το ροζ και το κυανό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εικόνα και ο τίτλος θυμίζει αρκετά το πρώτο game της ομάδας ανάπτυξης. Ένας μυστηριώδης πλανήτης, μια εξαιρετική μουσική και ένας γεμάτος κόσμος έτοιμος για εξερεύνηση, έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.


JETT: The Far Shore

Η ομάδα Superbrothers ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι εξερεύνησης του διαστήματος, το Jett: The Far Shore, που έρχεται στο PS5. Η Superbrothers βρίσκεται πίσω από το Sword & Sorcery και το trailer του νέου game της δείχνει δύο νεαρούς εξερευνητές σε μια διαστημική αποστολή. Ξεκινούν από ένα μικρό χωριό, όπου και ένα διαστημόπλοιο τους περιμένει και όσο φαίνεται από απόσταση, αρχίζει την πτήση του. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, οι δύο ήρωες κατεβαίνουν σε ένα νέο κόσμο γεμάτο εξωγήινα πλάσματα. Το Jett: The Far Shore, θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για το PS5 και μπορείτε να δείτε περισσότερα μέσα από το πρώτο επίσημο trailer.


Bugsnax

Η developer Young Horses ανακοίνωσε το Bugsnax για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Epic Games Store). Θα λανσαριστεί κατά τη διάρκεια της επερχόμενης εορταστικής περιόδου. Το Bugsnax σας καλεί σε μια περιπέτεια στο Snaktooth Island, πατρίδα των θρυλικών πλασμάτων Bugsnax, που είναι μισά έντομα, μισά σνακ. Έχοντας προσκληθεί από τη διάσημη εξερευνήτρια Elizabert Megafig, φτάνετε στο νησί, όμως όσο και να ψάξετε δεν βρίσκετε την οικοδέσποινα. Το σπίτι της είναι άνω κάτω, οι ακόλουθοί της σκορπισμένοι στο νησί, μόνοι και πεινασμένοι. Οπότε θα πρέπει να λύσετε τα μυστήρια του Snaktooth Island. Τι να συνέβη στην Lizbert; Τι είναι τα Bugsnax και από πού προέρχονται; Και πάνω απ’ όλα ποιο είναι το μυστικό της νοστιμιάς τους;


Little Devil Inside

Κατά τη διάρκεια του PS5 event παρουσιάστηκε και ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο νέο action adventure videogame, το Little Devil Inside. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Neostream και χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του. Μέσα από το video γνωρίσαμε αρκετά σκηνικά, τον κόσμο, τέρατα και αρκετά στοιχεία του gameplay και του περιβάλλοντος, με το οποίο αλληλεπιδρούν οι ήρωες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το Little Devil Inside και το τι σας περιμένει στη νέα αυτή περιπέτεια, μέσα από τον player.


Deathloop

Ο publisher Bethesda Softworks και η developer Arkane Studios, παρουσίασαν πλάνα από το Deathloop, που θα κυκλοφορήσει την επερχόμενη εορταστική περίοδο για PlayStation 5 και PC. Κεντρικός ήρωας είναι ο Colt, ένας άνδρας με ένα μοναδικό πρόβλημα. Κάθε πρωί ξυπνάει στη ίδια παραλία, με το ίδιο θανατηφόρο hangover. Υπάρχει ένας μόνος τρόπος να ελευθερωθεί από αυτή τη ρουτίνα και τον κύκλο του αίματος. Θα πρέπει να εξοντώσει τα 8 άτομα που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση αυτού του loop. Αυτό οφείλει να το πραγματοποιήσει πριν τα μεσάνυχτα, οπότε θα πρέπει να βάλει σε δράση όλη του τη δημιουργικότητα. Κάθε μέρα που επαναλαμβάνεται είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να μάθετε, να προσαρμοστείτε και να λύσετε το γρίφο του Deathloop. Το πώς είναι δικό σας θέμα.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το “The Future of Gaming” event, από εδώ:


Πηγή Games: enternity.gr

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ