Loading...
Tech

Sony Playstation – E3 2018

Ο χρόνος που πέρασε ήταν εξαιρετικός για τη Sony. Παίρνοντας πάτημα από αυτό η Ιαπωνική εταιρία δεν είχε πολλές εκπλήξεις για το event, αποφάσισε να δείξει καθαρό gameplay και να το αφήσει να μιλήσει μόνο του. Σταθερά και σίγουρα βήματα από τη Sony.

Τα PlayStation’s Worldwide Studios βρίσκονται στην E3 σε πλήρη ισχύ για να δώσουν μια αποκλειστική ματιά σε πέντε επερχόμενους τίτλους: Death Stranding υπό τις διαταγές Hideo Kojima, Ghost of Tsushima από Sucker Punch, Marvel’s Spider-Man από Insomniac, και The Last of Us Part II από τη Naughty Dog. Έπειτα από το πέρας της κανονικής παρουσίασης αποκαλύφθηκε το Déraciné από FromSoftware.

Φυσικά δεν έλειψαν ανακοινώσεις από τρίτους εκδότες και ανεξάρτητους προγραμματιστές, οι οποίοι είναι απασχολημένοι με καινοτόμες νέες εμπειρίες – είτε παίζετε σε PS4, PS4 Pro ή PS VR.

Η Electronic Entertainment Expo, ευρύτερα γνωστή ως E3, είναι ετήσια εμπορική έκθεση που παρουσιάζεται από το Entertainment Software Association (ESA). Η E3 είναι χώρος συγκέντρωσης εκδοτών βιντεοπαιχνιδιών και κατασκευαστών αξεσουάρ, για να συστήσουν επερχόμενα παιχνίδια και μέσα σχετικά με τα παιχνίδια. Μπορείτε να διαβάσατε το σχετικό άρθρο για την παρουσίαση της MICROSOFT στην Ε3 2018.

Αποκλειστικά παιχνίδια PS4


The Last Of Us Part II

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανοίγοντας πραγματικά την όρεξη στο κοινό! Μετά από κάποιες ευχάριστες σκηνές με πρωταγωνίστρια την Ellie, στη συνέχεια το τρέιλερ του The Last Of Us Part II κάνει μια ξαφνική αλλαγή δείχνοντας την πραγματική δράση του παιχνιδιού.

Ghost Of Tsushima

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το τρέιλερ του νέου παιχνιδιού Ghost of Tsushima, που συνδυάζει τη μάχη με το μυστήριο. Στο νησί Tsushima της Ιαπωνίας ο Jin Sakai, ένας από τους τελευταίους Σαμουράι της περιοχής, μάχεται με τον εχθρό, τη Μογγολική Αυτοκρατορία, που έχει καταλάβει το νησί. Το τρέιλερ «χορταστικό», ωστόσο ακόμα δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Death Stranding

Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά το τελευταίο τρέιλερ του Death Stranding, το παιχνίδι μυστηρίου του Hideo Kojima, δείχνει για πρώτη φορά το actual game! Φάνηκε αρκετά εντυπωσιακό, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου.

Spider-Man

Στο νέο τρέιλερ του Marvel’s Spider-Man της Insomniac, ο Άνθρωπος-Αράχνη κατά τη διάρκεια μίας μαζικής απόδρασης από την φυλακή υψίστης ασφαλείας “The Raft”, έρχεται αντιμέτωπος με τους Electro, Rhino, Scorpion και Vulture. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018.

Déraciné

Η From Software παρουσίασε το πρώτο της παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας, αποκλειστικά για την πλατφόρμα του PS VR. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός πνεύματος, το οποίο καλείται από ένα νεαρό κορίτσι σε ένα σχολείο και θα πρέπει να αποδείξει την ύπαρξή του μέσα από έξυπνες διαδράσεις. Θα πρέπει να επηρεάσει τις δυνάμεις της ζωής και του χρόνου για να καθορίσει τις μοίρες των μαθητών. Η περιγραφή αρκετά περίεργη αλλά η εταιρεία είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσει.

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Google+, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ