Loading...
Art

Η Μάρτα κοιμάται – Romy Hausmann (Βιβλίο)

Το νέο βιβλίο της Romy Hausmann Η Μάρτα κοιμάται, ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα την ενοχή, την τιμωρία και το ερώτημα εάν ένας εγκληματίας μπορεί να απελευθερωθεί ποτέ από το παρελθόν του, θα συγκλονίσει όποιον το πάρει στα χέρια του. Η Γερμανίδα συγγραφέας, η οποία αναδεικνύεται σε νέα βασίλισσα του θρίλερ, μετά το μπεστ σέλερ Καλό μου παιδί, συνθέτει μια ιστορία που εξερευνά τη θολή περιοχή ανάμεσα στο ηθικά και το νομικά δίκαιο, μαγνητίζοντας τους αναγνώστες, παρασύροντάς τους σε έναν κόσμο που τρομάζει και καθηλώνει.


Υπόθεση

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ

«Σ’ έπιασα. Και τώρα θα παίξουμε. Θα παίξουμε δικαστήριο».

Πριν από πολλά χρόνια, η Νάντια καταδικάστηκε για ένα φριχτό έγκλημα. Μετά την αποφυλάκισή της, το μόνο που θέλει είναι να ζήσει μια σχετικά φυσιολογική ζωή.

Όταν όμως η μοναδική της φίλη σκοτώνει τον εραστή της και εκλιπαρεί τη Νάντια να τη βοηθήσει, εκείνη δεν μπορεί να της αρνηθεί. Τότε, ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος θα γίνει το σκηνικό ενός παράξενου παιχνιδιού.

Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ με θέμα την ενοχή, την εξιλέωση και το ερώτημα εάν ένας εγκληματίας μπορεί να απελευθερωθεί ποτέ από το παρελθόν του.

Είναι το ιδανικό θύμα. Και η ιδανική δολοφόνος…

Διαβάστε απόσπασμα


  • Ημ. Έκδοσης: 03/02/2022
  • Σελίδες: 360
  • ISBN: 978-618-03-2798-4
  • Σχήμα: 14 Χ 20,5 εκ.
  • Βιβλιοδεσία: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Μετάφραση: Δέσποινα Κανελλοπούλου
  • Εκδόσεις: Μεταίχμιο




Έγραψαν

Ένα σαγηνευτικό ψυχολογικό θρίλερ που θα παίξει με το μυαλό σας. Θα ανατριχιάσετε. – Frau im Spiegel

Συναρπαστικό! «Δάγκωσα» το δόλωμα από τις πρώτες σελίδες – και πριν το καταλάβω η Romy Hausmann είχε καταφέρει να με σύρει στον κόσμο της. Αυτό το θρίλερ σού κόβει την ανάσα. – Δημήτρης Σίμος, συγγραφέας

Η νέα βασίλισσα του θρίλερ. – Freundin

Το νέο σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ της Hausmann ξεπερνά το προηγούμενο σε αγωνία και ανατροπές… – Deadly Pleasures

Πυρετώδες, ανελέητα έντονο… – Kirkus

Το Η Μάρτα κοιμάται δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μάτι! – SWR, Kunscht!

Η Romy Hausmann θεωρείται το νέο αστέρι στον χώρο του θρίλερ. – BuchMarkt

Το Η Μάρτα κοιμάται της Romy Hausmann, όπως το πρώτο της μυθιστόρημα, το βραβευμένο Καλό μου παιδί, είναι ένα ευφυέστατο, συναρπαστικό θρίλερ που παίζει διαρκώς με τις προσδοκίες του αναγνώστη. – Buchermagazin

ΤΟ ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ROMY HAUSMANN ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ – Metaixmio Blog

ROMY HAUSMANN

Η Romy Hausmann (Ρόμι Χάουσμαν, 1981) γεννήθηκε στην Ανατολική Γερμανία και σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών έγινε αρχισυντάκτρια σε εταιρεία παραγωγής στο Μόναχο. Διατηρεί το blog Mymonk στο οποίο εξιστορεί τις προσωπικές της εμπειρίες με στόχο να εμφυσήσει την αισιοδοξία στους αναγνώστες της. Από τη γέννηση του γιου της εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης ως freelancer. Ζει με την οικογένειά της σε ένα απομονωμένο σπίτι στα δάση κοντά στη Στουτγάρδη. Το ψυχολογικό θρίλερ Καλό μου παιδί, το πρώτο της μυθιστόρημα, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 14 χώρες, ενώ ετοιμάζεται και η κινηματογραφική του διασκευή.

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ