Loading...
Tech

Νέα ασύρματα ηχεία Sony SRS-RA5000 και SRS-RA3000

Η Sony ανακοίνωσε δυο νέα ασύρματα ηχεία- τα SRS-RA5000 και τα SRS-RA3000 – για μία premium, ακουστική εμπειρία, που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε στο σπίτι. Εξοπλισμένα με τις τεχνολογίες τρισδιάστατου ήχου της Sony, τα ηχεία αυτά δημιουργούν ατμοσφαιρικό ήχο που γεμίζει το χώρο σας. Μια φανταστική αναβάθμιση για κάθε σπίτι, σάς δίνουν την ευκαιρία να βυθιστείτε στην αγαπημένη σας μουσική και να δημιουργήσετε μια γαλήνια και κατευναστική ατμόσφαιρα, όπου η μουσική μπορεί να γίνει ιδανική συντροφιά.

 • Βιώστε ατμοσφαιρικό ήχο που γεμίζει το δωμάτιο με τις τεχνολογίες 360 Reality Audio και Immersive Audio Enhancement της Sony
 • Απολαύστε μια premium ακουστική εμπειρία στο σπίτι με βαθμονόμηση ήχου
 • Προσφέροντας εύκολη εγκατάσταση και χρήση, αλλά και «έξυπνα» χαρακτηριστικά, τα SRS-RA5000 και SRS-RA3000, εντάσσονται τόσο φυσικά στη ζωή σας όπως και στο σπίτι σας

Ακούστε τη διαφορά

Εάν διαβάζετε, μαγειρεύετε, δουλεύετε ή ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, τα RA5000 ή τα RA3000 θα αποτελέσουν μια εντυπωσιακή προσθήκη στο σπίτι σας. Τα δύο νέα ηχεία είναι σχεδιασμένα, ώστε να αποδίδουν, μια υψηλής ποιότητας και premium ακουστική εμπειρία δύο καναλιών ήχου, που ταιριάζει τέλεια σε κάθε σπίτι.

Επιπρόσθετα, τα RA5000 και RA3000 προσφέρουν ατμοσφαιρικό ήχο που γεμίζει το χώρο σας, χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες τρισδιάστατου/χωρικού ήχου της Sony. Με βάση τις τεχνολογίες Immersive Audio Enhancement και 360 Reality Audio, τα RA5000 και RA3000 γεμίζουν το χώρο σας με χαλαρωτικό ήχο κάθετα και οριζόντια, για ιδανικό, απόλυτα ισορροπημένο ήχο από όλες τις κατευθύνσεις. Τα κομμάτια 360 Reality Audio που μπορείτε να απολαύσετε μέσω συμβατών υπηρεσιών streaming, ενσωματώνουν τρισδιάστατα δεδομένα τοποθεσίας ήχου, κάτι που σημαίνει ότι αποδίδουν απόλυτο, πλήρη ήχο όταν αυτός αναπαράγεται μέσω των RA5000 ή των RA3000. Η τεχνολογία Immersive Audio Enhancement, ένας μοναδικός αλγόριθμος της Sony, μπορεί να μεταμορφώσει τον στερεοφωνικό ήχο δυο καναλιών από οποιοδήποτε αγαπημένο σας κομμάτι, γεμίζοντας το χώρο σας με ήχο και βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ακουστική σας εμπειρία.

Βυθιστείτε απόλυτα στη μουσική

Τα RA5000 έρχονται, επίσης, με πιστοποίηση Hi-Res Audio, για κορυφαία ποιότητα ήχου μέσω αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης. Τα RA5000 αποτελούνται από τρία ηχεία στραμμένα προς τα πάνω που διαχέουν τη μουσική κάθετα, ενώ τρία ηχεία στη μέση διαχέουν τον ήχο οριζόντια. Πάρα το μικρό τους μέγεθος, τα ηχεία ενισχύονται από τους μαγνήτες νεοδυμίου με υψηλά επίπεδα μαγνητισμού και το διάφραγμα από MRC (Mica Reinforced Cellular), που τους προσφέρει ένταση, ενώ διατηρούν τη συμπαγή τους διάσταση. Επίσης, πλαισιώνονται από ένα subwoofer, το οποίο γεμίζει το δωμάτιο με πλούσιο, δυνατό μπάσο. Τα RA5000 διατηρούν την εκφραστικότητά τους σε όλο το ηχητικό φάσμα, από τις πιο μπάσες έως τις πιο ψηλές νότες.

Τα RA3000 προσφέρουν ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις με βαθύ μπάσο, αξιοποιώντας ένα ηχείο πλήρους φάσματος, έναν διαχύτη που «απλώνει» τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις εντός του δωματίου και έναν διπλό passive radiator για την παραγωγή βαθύ μπάσου. Τα αλληλεπικαλυπτόμενα, ακτινωτά tweeter σχηματίζουν ένα κύμα με ανοδική κίνηση, χαρίζοντας καθετότητα στον ήχο και συνεπώς προσφέροντας μία πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Απολαύστε μια απρόσκοπτη, premium ακουστική εμπειρία

Τα RA5000 και τα RA3000 έχουν βαθμονόμηση ήχου που εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση, οπουδήποτε χρησιμοποιούνται. Απλά πατήστε το κουμπί Immersive Audio Enhancement στα RA5000 και αυτά θα εκτελέσουν βαθμονόμηση ήχου με κάθε λεπτομέρεια για μέγιστη ηχητική απόδοση στο χώρο που βρίσκονται. Τα RA3000 προσφέρουν αυτόματα πανεύκολες προσαρμογές ήχου στο υπόβαθρο, ενώ ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Για να αξιοποιήσετε την αυτόματη επανα-βαθμονόμηση, απλά ενεργοποιήστε τα ηχεία οπουδήποτε βρίσκονται στο σπίτι σας, και αυτά θα επανα-βαθμονομηθούν αυτόματα στην νέα τοποθεσία.

Οι μέρες που συνέχεια ρυθμίζατε τον ήχο με το χειριστήριο για να διατηρήσετε σταθερή την ένταση έχουν παρέλθει, με το Auto Volume που είναι διαθέσιμο τόσο στα RA5000 όσο και στα RA3000, απαλλάσσεστε από κάθε τέτοια ανησυχία και προσπάθεια να βρείτε την ιδανική ένταση για κάθε κομμάτι. Τα ηχεία προσαρμόζουν τον ήχο κομμάτι-κομμάτι, κάνοντας ανώδυνη την ακουστική εμπειρία σας, και επιτρέποντάς σας να εστιάσετε περισσότερο στον περίγυρό σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρον τα ηχεία σας

Τα νέα ασύρματα ηχεία Sony SRS-RA5000 και SRS-RA3000, είναι συμβατά με συσκευές που δέχονται φωνητικές εντολές μέσω Chromecast για το Google Assistant, και με συσκευές που συνεργάζονται με Amazon Alexa, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε τη μουσική σας, χρησιμοποιώντας απλά τον αγαπημένο σας ψηφιακό βοηθό. Τώρα, μόνο με τον ήχο της φωνής σας μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε τη μουσική σας, να προσαρμόσετε την ένταση και άλλες ακόμη λειτουργίες. Όλα αυτά, χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Και τα δύο ηχεία υποστηρίζουν επίσης multi-room playback, για ταυτόχρονο streaming, που σας επιτρέπουν να αναπαράγετε συγχρόνως το ίδιο, ή διαφορετικά κομμάτια, σε διαφορετικά δωμάτια μέσω του λογισμικού ομαδοποίησης ηχείων, που διαθέτουν οι εφαρμογές Google Home και Amazon Alexa.

Μπορείτε να ελέγχετε τα ηχεία από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας μέσω της εφαρμογής “Sony | Music Centre” στο κινητό σας, η οποία σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε διαφορετικές ρυθμίσεις, ώστε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ακουστική εμπειρία για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα RA5000 και τα RA3000 μπορούν να συνδεθούν ασύρματα στις συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA, βελτιώνοντας την ακουστική απόδοση της τηλεόρασής σας, και κάνοντας ακόμα πιο κινηματογραφική την προβολή ταινιών. Και τα δύο ηχεία συνδέονται σε Wi-Fi, έχουν τεχνολογία Bluetooth®, και NFC, είναι συμβατά με το Spotify Connect και έχουν ενσωματωμένο Chromecast, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τα ηχεία με το κινητό και το tablet σας, για να ακούσετε απρόσκοπτα τα αγαπημένα σας κομμάτια με όποιο τρόπο θέλετε.

Άνετα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο σπίτι σας

Τα RA5000 και RA3000 με τον μοναδικό, premium σχεδιασμό τους, παρέχουν μοναδικό συνδυασμό μηχανικής, ποιότητας κατασκευής και στυλ. Τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα σε μαύρο με τονικές αντιθέσεις στο χρώμα του χαλκού, ενώ τα RA3000 επίσης διατίθενται και με ανοιχτό γκρι ύφασμα στον κορμό τους με ασημένιες λεπτομέρειες. Αποτέλεσμα: ένα όμορφο ηχείο που μπορεί να βρεθεί στο κέντρο κάθε σπιτιού.

Με μικρό μέγεθος, τα RA3000 χωρούν σχεδόν οπουδήποτε. Καθώς είναι ανθεκτικά στην υγρασία, μπορείτε να απολαύσετε τα RA3000 ακόμα και στην κουζίνα ή το μπάνιο. Εάν θέλετε να απολαύσετε λίγη χαλαρωτική μουσική στο μπάνιο ή να χορέψετε στην κουζίνα καθώς μαγειρεύετε, τα RA3000 αποτελούν την τέλεια συνοδεία.

Τα νέα ασύρματα ηχεία Sony SRS-RA5000 και SRS-RA3000, είναι ήδη διαθέσιμα με τιμές 550€ και 300€ αντίστοιχα.


Sony SRS-RA5000: Χαρακτηριστικά


Τι είναι ο “ήχος που γεμίζει το δωμάτιο”;

Είτε διαβάζετε, μαγειρεύετε, εργάζεστε είτε μιλάτε με φίλους, ο ήχος που γεμίζει το δωμάτιο είναι το τέλειο συμπλήρωμα. Όπως και η μουσική υπόκρουση στο αγαπημένο σας καφέ, είναι ήρεμος και διακριτικός καθώς διαχέεται οριζόντια και κατακόρυφα για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα οπουδήποτε στο σπίτι.

360 Reality Audio ή Immersive Audio Enhancement

Επειδή τα κομμάτια 360 Reality Audio ενσωματώνουν δεδομένα τοποθεσίας τρισδιάστατου ήχου, προσφέρουν τον απόλυτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Αλλά αν δεν είναι διαθέσιμα, κανένα πρόβλημα. Το Immersive Audio Enhancement, ο μοναδικός αλγόριθμος της Sony, αναπαράγει τα αγαπημένα σας στερεοφωνικά κομμάτια ως ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

Με συνολικά επτά μονάδες οδήγησης, η διαφορά είναι αισθητή

Τρία ηχεία προς τα πάνω διασπείρουν κάθετα τη μουσική, ενώ τρία πλευρικά ηχεία διασπείρουν οριζόντια τον ήχο. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνει ένα woofer, που πλημμυρίζει το δωμάτιο με πλούσια, βαθιά μπάσα.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Wi-Fi για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες μετάδοσης στο Διαδίκτυο μέσω του ηχείου σας και ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας.

Συμβατό με το Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο.

Ασύρματος ήχος με τεχνολογία Bluetooth®

Συζεύξτε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® και αρχίστε να μεταδίδετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας.

Μουσική πολλαπλών δωματίων

Το RA5000 μπορεί να προστεθεί εύκολα σε ομάδα ηχείων στην εφαρμογή Google Home ή Amazon Alexa. Έτσι θα απολαμβάνετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή μέσω του ηχείου για το Assistant.

Φωνητικός έλεγχος

Έχετε συσκευή με Google Assistant ή Alexa; Αν ναι, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το RA5000 με τη φωνή σας. Απλώς προσθέστε το RA5000 στην ομάδα ηχείων με την εφαρμογή Google Home ή Amazon Alexa και δώστε φωνητική εντολή, π.χ. αν θέλετε να γίνει αναπαραγωγή μουσικής, να αλλάξετε ένταση ήχου ή πολλές άλλες λειτουργίες.

Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου, απλώς πατώντας το κουμπί “Cast”.

Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ήχου

Ορισμένα κομμάτια ακούγονται πολύ δυνατά και άλλα πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να αλλάζετε συνεχώς την ένταση. Το RA5000 επιλύει αυτό το πρόβλημα, αναλύοντας κάθε κομμάτι και διατηρώντας αυτόματα σταθερή την ένταση, για να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε.

Συνδέεται ασύρματα με την τηλεόραση

Θέλετε να βελτιώσετε τον ήχο από την τηλεόρασή σας; Με σύνδεση Bluetooth®, οι συμβατές τηλεοράσεις BRAVIA® μεταδίδουν τον ήχο ασύρματα στο RA5000, για πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής. Χάρη στη λειτουργία μικρής καθυστέρησης, ο ήχος συγχρονίζεται ακριβώς με ό,τι βλέπετε στην οθόνη.

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Κατεβάστε την εφαρμογή Sony | Music Center στο smartphone σας και απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο της μουσικής σας. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής ή το επόμενο τραγούδι, και προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως το EQ.

Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Βαθμονόμηση ήχου

Όπου κι αν εγκαταστήσετε το RA5000, βαθμονομήστε το για βέλτιστη απόδοση ήχου, με τη βοήθεια ενός εσωτερικού μικροφώνου και του μοναδικού αλγόριθμου της Sony. Απλώς πιέστε το πλήκτρο Immersive Audio Enhancement και το RA5000 ξεκινά τη βαθμονόμηση.


Sony SRS-RA5000: Προδιαγραφές


Ήχος

 • Αριθμός Ηχείων: Ηχείο upfiring 3, ηχείο μεσαίων συχνοτήτων 3, subwoofer 1
 • Μέγεθος Ηχείων: Ηχείο upfiring 46 mm, ηχείο μεσαίων συχνοτήτων 46 mm, subwoofer 70 mm
 • 360 Reality Audio: Ναι
 • Προρρυθμισμένος Ισοσταθμιστής: Ναι (Off/Bass/Excited/Bright/Vocal)
 • Προσαρμοσμένος Ισοσταθμιστής: Ναι
 • Αυτόματη Ένταση Ήχου: Ναι (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση)
 • Αυτόματη Βαθμονόμηση Ήχου: Ναι
 • Immersive Audio Enhancement: Ναι

Μέγεθος και βάρος

 • Διαστάσεις (Π X Υ X Β): 235 x 329 x 225 mm
 • Βάρος: 4,9kg

Ασύρματη σύνδεση

 • Λειτουργεί Με Το Google Assistant: Ναι
 • Λειτουργεί Με Το Alexa: Ναι
 • Chromecast Built-In: Ναι
 • Spotify Connect: Ναι

Bluetooth®

 • Συμβατά Προφίλ: A2DP, AVRCP (απόλυτη ένταση ήχου), SPP
 • Υποστηριζόμενη Κωδικοποίηση: SBC, AAC

Wi-Fi®

 • Προδιαγραφές Wi-Fi®: 11a, 11b, 11g, 11n
 • Chomecast Built-In: Ναι
 • 360racast: Ναι

Διασύνδεση

 • Τερματικά Εισόδου Και Εξόδου: Είσοδος ήχου (3,5 mm)

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Κατανάλωση Ρεύματος: 55 W

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

 • Κατανάλωση Ενέργειας (Λειτουργία Απενεργοποίησης): 0,5 W
 • Κατανάλωση Ενέργειας (Κατάσταση Αναμονής): Δεν διατίθεται
 • Κατανάλωση Ενέργειας (Σε Κατάσταση Αναμονής Δικτύου) – Τερματικά: 2,0 W (WiFi) / 2,0 W (Bluetooth) / 2.0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)
 • Η Κατάσταση Αναμονής Ενεργοποιήθηκε: Μετά από 15 λεπτά (Wi-Fi®) / 15 λεπτά (Bluetooth®)
 • Διακόπτης Ενεργοποίησης/Απενεργοποίησης Ασύρματων Δικτύων: Για αλλαγή ασύρματου δικτύου: Πατήστε μαζί παρατεταμένα το κουμπί [Play/Pause] και το κουμπί [Volume +] για περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα. Για αλλαγή της κατάστασης αναμονής σε δίκτυο: Πατήστε μαζί παρατεταμένα το κουμπί [Power/PAIRING] και το κουμπί [Volume +] για περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Sony SRS-RA3000: Χαρακτηριστικά


Τι είναι ο “ήχος που γεμίζει το δωμάτιο”;

Είτε διαβάζετε, μαγειρεύετε, εργάζεστε είτε μιλάτε με φίλους, ο ήχος που γεμίζει το δωμάτιο είναι το τέλειο συμπλήρωμα. Όπως και η μουσική υπόκρουση στο αγαπημένο σας καφέ, είναι ήρεμος και διακριτικός καθώς διαχέεται οριζόντια και κατακόρυφα για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα οπουδήποτε στο σπίτι.

360 Reality Audio ή Immersive Audio Enhancement

Επειδή τα κομμάτια 360 Reality Audio ενσωματώνουν δεδομένα τοποθεσίας τρισδιάστατου ήχου, προσφέρουν τον απόλυτο ήχο που γεμίζει το δωμάτιο. Αλλά αν δεν είναι διαθέσιμα, κανένα πρόβλημα. Το Immersive Audio Enhancement, ο μοναδικός αλγόριθμος της Sony, αναπαράγει τα αγαπημένα σας στερεοφωνικά κομμάτια ως ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

Το beam tweeter δημιουργεί ήχο από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Το beam tweeter παράγει ηχητικά κύματα που αλληλεπικαλύπτονται και σχηματίζουν ένα ανοδικό ηχητικό μέτωπο. Έτσι γεμίζει τον χώρο με ήχο, διασφαλίζοντας ότι το SRS-RA3000 αναπαράγει άρτια τη μουσική σας όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Ασύρματος ήχος με τεχνολογία Bluetooth®

Συζεύξτε το ηχείο με το smartphone ή το tablet σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth® και αρχίστε να μεταδίδετε εύκολα τη μουσική συλλογή σας.

Συνδεσιμότητα Wi-Fi®

Χρησιμοποιήστε μια σύνδεση Wi-Fi για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας υπηρεσίες μετάδοσης στο Διαδίκτυο μέσω του ηχείου σας και ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής από το τηλέφωνό σας.

Ευρυκατευθυντικός ήχος και βαθιά μπάσα

Ένας διαχύτης απλώνει τον ήχο οριζόντια σε όλο το δωμάτιο, για ήχο από τοίχο σε τοίχο, ενώ οι δύο παθητικοί πομποί προσφέρουν βαθιά μπάσα.

Chromecast built-in

Μεταδώστε μουσική, online ραδιόφωνο και podcast από το smartphone, το tablet ή το laptop στη συσκευή ήχου, απλώς πατώντας το κουμπί “Cast”.

Μουσική πολλαπλών δωματίων

Το RA3000 μπορεί να προστεθεί εύκολα σε ομάδα ηχείων στην εφαρμογή Google Home ή Amazon Alexa. Έτσι θα απολαμβάνετε διαφορετικά τραγούδια σε διαφορετικά δωμάτια ή την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή μέσω του ηχείου για το Assistant.

Συμβατό με το Spotify Connect™

Ακούστε το Spotify απευθείας από το ηχείο σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Spotify Connect™ στη συσκευή σας, για πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο.

Εξατομικεύστε τις ρυθμίσεις σας με την εφαρμογή Sony | Music Center

Κατεβάστε την εφαρμογή Sony | Music Center στο smartphone σας και απολαύστε τον ασύρματο έλεγχο της μουσικής σας. Επιλέξτε λίστες αναπαραγωγής ή το επόμενο τραγούδι, και προσαρμόσετε ρυθμίσεις όπως το EQ.


Sony SRS-RA3000: Προδιαγραφές


Ήχος

 • Αριθμός Ηχείων: Μονάδα tweeter 2, πλήρους εύρους 1, παθητικός πομπός 2
 • Μέγεθος Ηχείων: Μονάδα tweeter 17 mm, πλήρους εύρους 80 mm, παθητικός πομπός 103 x 37 (mm)
 • 360 Reality Audio: Ναι
 • DSEE: Ναι
 • Προρρυθμισμένος Ισοσταθμιστής: Ναι (OFF/BASS/EXCITED/BRIGHT/VOCAL)
 • Προσαρμοσμένος Ισοσταθμιστής: Ναι
 • Αυτόματη Ένταση Ήχου: Ναι (Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση)
 • Αυτόματη Βαθμονόμηση Ήχου: Ναι
 • Immersive Audio Enhancement: Ναι

Μέγεθος και βάρος

 • Διαστάσεις (Π X Υ X Β): 146 x 247 x 155 mm
 • Βάρος: 2,5kg

Ασύρματη σύνδεση

 • Λειτουργεί Με Το Google Assistant: Ναι
 • Λειτουργεί Με Το Alexa: Ναι
 • Chromecast Built-In: Ναι
 • Spotify Connect: Ναι

Bluetooth®

 • Συμβατά Προφίλ: A2DP, AVRCP (απόλυτη ένταση ήχου), SPP
 • Υποστηριζόμενη Κωδικοποίηση: SBC, AAC

Wi-Fi®

 • Προδιαγραφές Wi-Fi®: 11a, 11b, 11g, 11n
 • 360racast: Ναι
 • Chomecast Built-In: Ναι

Διασύνδεση

 • Τερματικά Εισόδου Και Εξόδου: Είσοδος ήχου (3,5 mm)

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Κατανάλωση Ρεύματος: 20W

Οικολογική λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας

 • Κατανάλωση Ενέργειας (Λειτουργία Απενεργοποίησης): 0,5 W
 • Κατανάλωση Ενέργειας (Κατάσταση Αναμονής): Δεν διατίθεται
 • Κατανάλωση Ενέργειας (Σε Κατάσταση Αναμονής Δικτύου) – Τερματικά: 2,0 W (WiFi) / 2,0 W (Bluetooth) / 2.0 W (όλοι οι ακροδέκτες και τα δίκτυα συνδεδεμένα)
 • Η Κατάσταση Αναμονής Ενεργοποιήθηκε: Μετά από 15 λεπτά (Wi-Fi®) / 15 λεπτά (Bluetooth®)
 • Η Κατάσταση Αναμονής Δικτύου Ενεργοποιήθηκε – Τερματικά: Για αλλαγή ασύρματου δικτύου: Πατήστε μαζί παρατεταμένα το κουμπί [Music Service] και το κουμπί [Volume +] για περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα. Για αλλαγή της κατάστασης αναμονής σε δίκτυο: Πατήστε μαζί παρατεταμένα το κουμπί [Power] και το κουμπί [BLUETOOTH] για περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα ασύρματα ηχεία Sony SRS-RA5000 και SRS-RA3000, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ