Loading...
Tech

Sony WF-1000XM4: Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Sony

Η Sony ανακοίνωσε τα WF-1000XM4 – το πιο πρόσφατο ασύρματο μοντέλο της σειράς 1000X. Τα ακουστικά WF-1000XM4 ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο την κορυφαία ακύρωση θορύβου στην κατηγορία και την ποιότητα ήχου. Φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε κάθε αυτί, προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία που προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση.

 • Εξελιγμένη ψηφιακή ακύρωση θορύβου (λειτουργία Noise Cancelling) με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1
 • Τα ασύρματα ακουστικά υποστηρίζουν πλέον ασύρματο High Resolution ήχο για ακόμη καλύτερη εμπειρία ακρόασης
 • Aνώτερη ποιότητα κλήσης και έξυπνη ακρόαση χάρη σε λειτουργίες, όπως το Speak-to-Chat
 • Απολαύστε εντυπωσιακή αυτονομία 8 ωρών με ενεργοποιημένη την τη λειτουργία το Noise Cancelling

Ακόμη πιο καθαρός ήχος, ακόμη λιγότερος θόρυβος

Τα WF-1000XM4 παρέχουν την κορυφαία λειτουργία ακύρωσης θορύβου στην κατηγορία, η οποία τώρα γίνεται ακόμη καλύτερη. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος επεξεργαστής V1 που ενσωματώνουν προσφέρει ακόμη καλύτερη ακύρωση θορύβου. Ειδικά σχεδιασμένος από τη Sony, ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ακύρωσης θορύβου του ήδη αναγνωρισμένου τσιπ QN1e της Sony. Η βελτιωμένη απόδοση ακύρωσης θορύβου και η τεχνολογία Bluetooth® ‘System on Chip’ παρέχουν την υψηλότερου επιπέδου ακύρωση θορύβου της βιομηχανίας, αλλά και χρησιμοποιώντας λιγότερη ισχύ από τον προκάτοχό τους.

Τα WF-1000XM4 διαθέτουν υψηλής απόδοσης διπλά μικρόφωνα με αισθητήρα θορύβου για εξαιρετική ακύρωση θορύβου. Έχοντας δύο μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου ανά αυτί – ένα feed-forward και ένα feed-back – ο περιβαλλοντικός θόρυβος γίνεται αντιληπτός και αναλύεται, με αποτέλεσμα την ακύρωση θορύβου υψηλής ακρίβειας.

Ένας πρόσφατα σχεδιασμένος οδηγός 6 mm με αύξηση 20% στην ένταση του μαγνήτη βελτιώνει επίσης τις δυνατότητες ακύρωσης θορύβου των WF-1000XM4. Η αύξηση του όγκου του μαγνήτη και το διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης δίνουν βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλές συχνότητες και ενισχύουν την ακύρωση θορύβου δημιουργώντας ένα σήμα ακύρωσης υψηλής ακρίβειας στο εύρος χαμηλών συχνοτήτων.

Τα πρόσφατα ανεπτυγμένα Earbud Tip για απομόνωση θορύβου προσφέρουν μία βελτιωμένη εφαρμογή στα WF-1000XM4. Τα νέα άκρα του ακουστικού φτιάχνονται από ένα μοναδικό αφρώδες υλικό πολυουρεθάνης που είναι μαλακό και ελαστικό, το οποίο μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής μεταξύ του άκρου του ακουστικού και του αυτιού. Αυτό εξαλείφει τα κενά για τη μόνωση του ήχου και τη μείωση του θορύβου, καθώς και τη βελτίωση της πρόσφυσης στο κανάλι του αυτιού για πιο σταθερή εφαρμογή.

Ακόμη και μέρες με θυελλώδεις ανέμους θα μείνετε εντελώς βυθισμένοι στην εμπειρία. Η λειτουργία αυτόματης μείωσης θορύβου ανέμου ανιχνεύει πότε υπάρχει άνεμος και καταστέλλει τον θόρυβό του, αυτόματα.


Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Τα WF-1000XM4 υποστηρίζουν πλέον ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στο LDAC, την τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου της Sony που έχει υιοθετηθεί από τη βιομηχανία. Το LDAC μεταδίδει περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα (με το μέγιστο ρυθμό μεταφοράς 990 kbps) από τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε περιεχόμενο με ήχο υψηλής ανάλυσης σε εξαιρετική ποιότητα, όσο πιο κοντά γίνεται στον αντίστοιχο ήχο ενσύρματης σύνδεσης. Χάρη στους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς 6 mm, αναπαράγεται ένας δυναμικός ήχος παρά το μικρό τους μέγεθος και το διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης αναπαράγει ένα πλούσιο εύρος μπάσων. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βελτιώνει επίσης την ποιότητα του ήχου και μειώνει την παραμόρφωση και επιτρέπει την επεξεργασία μέσω κωδικοποιητή LDAC και το DSEE Extreme™.

Χρησιμοποιώντας το Edge-AI, το DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζοντας δυναμικά τα όργανα, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως φωνητικά ή διαλείμματα, επαναφέρει τον ήχο υψηλού εύρους που χάθηκε κατά τη συμπίεση, για μια πιο πλούσια και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ακρόασης.


Μία ακόμη πιο έξυπνη εμπειρία ακρόασης

Το Speak-to-Chat έλαβε θετικά σχόλια για την καινοτομία του, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο μοντέλο ακουστικών κεφαλής, των WH-1000XM4. Η λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη στα WF-1000XM4 και σας επιτρέπει να κάνετε σύντομες συζητήσεις χωρίς να βγάζετε τα ακουστικά. Μόλις μιλήσετε με κάποιον, το Speak-to-Chat διακόπτει αυτόματα τη μουσική και αφήνει τον ήχο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια συνομιλία- χρήσιμο αν θέλετε να διατηρήσετε τα ακουστικά σας ενεργοποιημένα ή τα χέρια σας δεν είναι ελεύθερα. Μόλις τελειώσει η συνομιλία σας, η μουσική σας αρχίζει να παίζει ξανά αυτόματα. Το Speak-to-Chat αναγνωρίζει και αντιδρά στη φωνή σας. Βασίζεται στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει τέσσερα μικρόφωνα και αισθητήρες με προηγμένη επεξεργασία σήματος ήχου.

Η λειτουργία «Quick Attention» είναι διαθέσιμη στα WF-1000XM4, οπότε αν θέλετε να ακούσετε μια ανακοίνωση ή να πείτε κάτι γρήγορα, απλά τοποθετείτε το δάχτυλό σας πάνω από το αριστερό ακουστικό για να μειώσετε την ένταση αμέσως και να αφήσετε τον ήχο του περιβάλλοντος.

Τα WF-1000XM4 διαθέτουν επίσης Adaptive Sound Control, μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε-για παράδειγμα, ταξίδι, περπάτημα ή αναμονή- και στη συνέχεια προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος για την ιδανική εμπειρία ακρόασης. Μπορείτε να επιλέξετε το Adaptive Sound Control να ξεκινήσει να αναγνωρίζει μέρη που επισκέπτεστε συχνά, όπως το γραφείο σας, το γυμναστήριο ή ένα αγαπημένο καφέ και να προσαρμόσετε τον ήχο που ταιριάζει στην κατάσταση.

Τα ακουστικά έρχονται με υποστήριξη για άμεση παύση και συνέχιση της μουσικής για μια ομαλή εμπειρία. Απλώς αφαιρέστε τα ακουστικά από τα αυτιά σας και η μουσική σταματά χάρη στον αισθητήρα που ανιχνεύει αν φοράτε το ένα ή και τα δύο ακουστικά. Απλά φορέστε τα ξανά και η μουσική ξεκινά ξανά.


Απολαύστε ανώτερη ποιότητα κλήσης

Οι κλήσεις hands-free είναι ακόμη καλύτερες με τα WF-1000XM4 χάρη στην τεχνολογία Precise Voice Pickup. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Precise Voice Pickup με μικρόφωνα και αισθητήρα αγωγιμότητας οστών, τα WF-1000XM4 λαμβάνουν τη φωνή σας με σαφήνεια και ακρίβεια για κλήσεις hands-free. Τα μικρόφωνα ακτινοβολίας βαθμονομούνται για να λαμβάνουν μόνο ήχους από το στόμα σας. Με βελτιωμένη αναλογία σήματος προς θόρυβο, θα πιάσουν κάθε λέξη, ακόμα και όταν υπάρχει πολύς θόρυβος γύρω σας. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας αγωγής οστών λαμβάνει μόνο δονήσεις από τη φωνή σας – δεν καταγράφει τον ήχο του περιβάλλοντος – επιτρέποντας ακόμη πιο καθαρή ομιλία κατά την πραγματοποίηση κλήσεων. Η ακύρωση θορύβου κάνει ακόμη καλύτερη την εμπειρία κλήσης σας στα WF-1000XM4 καθώς σας επιτρέπει να ακούτε το άτομο που συνομιλείτε πιο καθαρά, ακόμη και σε θορυβώδεις καταστάσεις.


Ακόμη πιο άνετη εφαρμογή

Από την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών στον κόσμο το 1982 (MDR-E252), η Sony ανέλυσε τεράστιες ποσότητες δεδομένων σχετικά με σχήματα αυτιών από όλο τον κόσμο. Τα ακουστικά WF-1000XM4 είναι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, συνδυάζοντας ένα σχήμα που ταιριάζει με την κοιλότητα του αυτιού με έναν νέο εργονομικό σχεδιασμό επιφάνειας για πιο σταθερή εφαρμογή.

Τώρα μπορείτε να βρείτε τη σωστή ρύθμιση για τα αυτιά σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Η εφαρμογή σας καθοδηγεί σε μερικές απλές μετρήσεις για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος earbud για μείωση θορύβου για να διασφαλίσετε την καλύτερη ποιότητα ήχου και ελάχιστο εξωτερικό θόρυβο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε με μέγιστη άνεση τον υπέροχο ήχο.

Τα WF-1000XM4 έχουν σχεδιαστεί για να είναι μικρότερα και ελαφρύτερα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς. Τα ακουστικά έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να είναι 10% μικρότερα από την προηγούμενη γενιά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου ή τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι ελαφριά, ώστε να είναι ο τέλειος σύντροφό σας για πολλές μέρες που βρίσκεστε εκτός σπιτιού, ενώ η θήκη φόρτισης είναι 40% μικρότερη.


Καλύτερο Bluetooth για αδιάκοπη παρακολούθηση

Τα WF-1000XM4 είναι ιδανικά για παρακολούθηση τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών και άλλου περιεχομένου. Η προηγμένη ασύρματη σύνδεσή τους συγχρονίζει αυτό που βλέπετε στην οθόνη ακριβώς με αυτό που ακούτε στα ακουστικά σας για πιο ευχάριστη προβολή με ελάχιστη καθυστέρηση.

Η βελτιστοποίηση του αλγορίθμου μετάδοσης με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 έχει κάνει τη σύνδεση πιο σταθερή και λιγότερο επιρρεπή σε παραλείψεις ήχου, ακόμη και σε περιβάλλον όπου υπάρχουν παρεμβολές, κάτι που σημαίνει πως τα WF-1000XM4 διαθέτουν μια πιο καθαρή και πιο σταθερή σύνδεση Bluetooth®.


Βίωσε εντυπωσιακή αυτονομία και ασύρματη φόρτιση

Μπορείτε να ακούτε όλη την ημέρα με τα WF-1000XM4. Μπορείτε να απολαύσετε πλήρη χρήση 8 ωρών από τα ακουστικά σας και άλλες 16 ώρες από τη θήκη τους. Αυτό σημαίνει 24ωρη διάρκεια μπαταρίας κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας. Φύγατε βιαστικά? Η γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών σάς προσφέρει έως και 60 λεπτά χρόνου ακρόασης και η εφαρμογή Sony | Headphone Connect θα σας ειδοποιήσει όταν η μπαταρία της θήκης φόρτισης πέσει κάτω από το 30%.

Με τα WF-1000XM4 δεν απαιτούνται καλώδια χάρη στην εύκολη ασύρματη φόρτιση μέσω της τεχνολογίας Qi Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone με τεχνολογία Qi, όπως το πιο πρόσφατο μοντέλο Xperia με τη λειτουργία κοινής χρήσης μπαταρίας, για να φορτίσετε τα ακουστικά και τη θήκη φόρτισης.


Ανθεκτικότητα στο νερό

Με πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό, οι πιτσιλιές και ο ιδρώτας δεν θα σταματήσουν τα WF-1000XM4 – έτσι μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε με μουσική. Είτε τρέχετε για να προλάβετε το λεωφορείο στη βροχή, είτε βρίσκεστε σε ένα άνετο γραφείο, αυτά τα ακουστικά θα σας καλύψουν.


Εύκολη σύζευξη & υποστήριξη για voice assistant

Λάβετε βοήθεια hands-free, απλώς πείτε “Hey Google” ή “Alexa” για να ενεργοποιήσετε τον voice assistant της επιλογής σας. Απολαύστε ψυχαγωγία, συνδεθείτε με φίλους, λάβετε πληροφορίες, ακούστε μουσική, λάβετε ειδοποιήσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και πολλά ακόμη.

Τα ακουστικά WF-1000XM4 υποστηρίζουν τη χρήσιμη νέα λειτουργία Fast Pair της Google. Με ένα πάτημα, τα WF-1000XM4 επιτρέπουν γρήγορη, εύκολη σύζευξη Bluetooth με τις συσκευές σας Android. Η λειτουργία Fast Pair της Google σάς επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα τα ακουστικά σας και επίσης να ενημερώνεστε πότε τα έχετε αφήσει ανοικτά και πόση μπαταρία απομένει. Τα ακουστικά έρχονται επίσης με το Microsoft Swift Pair, το οποίο διευκολύνει τη σύνδεση με συσκευές Windows 10.

Τα WF-1000XM4 επιτρέπουν επίσης ρυθμίσεις μέσω διαισθητικής αφής, για γρήγορο και εύκολο έλεγχο της εμπειρίας ακρόασης. Με τα χειριστήρια αφής μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ακύρωση θορύβου, τον ήχο περιβάλλοντος, τη λειτουργία “Quick Attention” ή απλά να παραλείψετε, να διακόψετε ή να παίξετε τραγούδια.


Καλύτερα για το περιβάλλον

Η συσκευασία των WF-1000XM4 είναι κατασκευασμένη χωρίς πλαστικά και έχει σχεδιαστεί με βάση αρχές σχεδιασμού χαμηλής τοξικότητας, με τη φιλοσοφία «Made to remade» που είναι περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνη. Για την παραγωγή χαμηλότερων απορριμμάτων, το 99% της χάρτινης συσκευασίας, εκτός από τις ετικέτες, παράγεται χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη Sony.


Βυθιστείτε στον ήχο

Το 360 Reality Audio, αυτή τη νέα συναρπαστική εμπειρία ήχου, μπορείτε να την απολαύσετε με τα ακουστικά WF-1000XM4, όταν συνδυάζονται με ένα Android™ smartphone/ iPhone που έχει εγκατεστημένη εφαρμογή υπηρεσιών ροής μουσικής[12]. Η εμπειρία ακρόασης 360 Reality Audio σας βυθίζει στη μουσική σαν να είστε ακριβώς μπροστά στον αγαπημένο σας καλλιτέχνη. Οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν ένα προσαρμοσμένο, συναρπαστικό μουσικό πεδίο που είναι απόλυτα βελτιστοποιημένο για κάθε μεμονωμένο χρήστη όταν χρησιμοποιούν τα ακουστικά WF-1000XM4 και την εφαρμογή Sony | Headphone Connect.

Μέσα στο κουτί θα βρείτε 3 διαφορετικά μεγέθη Earbud Tips για μείωση θορύβου, αλλά και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C.


Διαθεσιμότητα

Τα WF-1000XM4 διατίθενται σε Μαύρο και Ασημί χρώμα.


Sony WF-1000XM4 – Χαρακτηριστικά


Κορυφαία λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου, τώρα ακόμα πιο αποδοτική 

Όλα τα στοιχεία των ακουστικών WF-1000XM4 σχεδιάστηκαν ξανά από το μηδέν. Όπως ο νέος ενσωματωμένος επεξεργαστής V1, που δημιουργήθηκε ειδικά για τη Sony και εξουδετερώνει περισσότερο θόρυβο από ποτέ, μια νέα μονάδα οδηγού με καλύτερη απόδοση, μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου και πρωτοποριακά καλύμματα ακουστικών απομόνωσης θορύβου, με πιο σταθερή εφαρμογή.

Ενσωματωμένος επεξεργαστής V1

Ειδικά σχεδιασμένος για τη Sony, ο νέος ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 ξεκινάει από την απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου του αναγνωρισμένου τσιπ QN1e της Sony και την εξελίσσει κι άλλο. Η βελτιωμένη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου και η τεχνολογία Bluetooth® “System on Chip” έχει την υψηλότερη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου, αλλά με τη χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος.

Μικρόφωνα με Dual Noise Sensor υψηλής απόδοσης

Δυο μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου σε κάθε αυτί, ένα προσωτροφοδότησης και ένα ανατροφοδότησης, εντοπίζουν περισσότερους ήχους, όπως θόρυβο πτήσης ή αυτοκινητόδρομου ή και συνομιλίες σε εργασιακό χώρο.

Ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ανέμου

Ακόμα και τις μέρες με αέρα τίποτα δεν θα παρεμβάλλεται στον ήχο σας. Η λειτουργία αυτόματης μείωσης θορύβου ανέμου εντοπίζει πότε έχει αέρα και αυτόματα εξαλείφει τον θόρυβο.

Καλύμματα ακουστικών απομόνωσης θορύβου

Η νέα σχεδίαση των καλυμμάτων ακουστικών απομόνωσης θορύβου περιλαμβάνει μοναδικό υλικό αφρού πολυουρεθάνης. Μαλακό και ελαστικό, μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής ανάμεσα στο κάλυμμα του ακουστικού και τον ακουστικό πόρο, εξαλείφοντας τα κενά, ώστε να απομονώσει τον ήχο και να μειώσει τον θόρυβο. Επίσης, βελτιώνει την πρόσφυση στον ακουστικό πόρο για πιο σταθερή εφαρμογή και πιο άνετη χρήση των ακουστικών WF-1000XM4.

Νέα μονάδα οδηγού 6 mm

Η νέα σχεδίαση της μονάδας οδηγού 6 mm, με αύξηση του όγκου μαγνήτη κατά 20%, προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στις χαμηλές συχνότητες. Επιπλέον, βελτιώνει την εξουδετέρωση θορύβου, παράγοντας υψηλής ακρίβειας εξουδετέρωση σήματος στο εύρος των χαμηλών συχνοτήτων.

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Τα WF-1000XM4 υποστηρίζουν ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης. Χάρη στην ειδική σχεδίαση των οδηγών των 6 mm, αναπαράγουν δυναμικό ήχο παρά το μικρό τους μέγεθος, και το διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης αναπαράγει πλούσιο εύρος μπάσων. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 επίσης βελτιώνει την ποιότητα ήχου, μειώνει την παραμόρφωση και προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας κωδικοποιητή LDAC και DSEE Extreme.

Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης χωρίς καλώδια

Τα WF-1000XM4 τώρα υποστηρίζουν ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης3, χάρη στο LDAC, την τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου που έχει υιοθετήσει ο κλάδος. Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα (με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης 990 kbps) σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο της ενσύρματης σύνδεσης.

Ακούστε περισσότερους ήχους γύρω σας

Σε λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, τα ακουστικά WF-1000XM4 προσλαμβάνουν περισσότερους από τους ήχους γύρω σας, για πιο φυσική εμπειρία ακρόασης, χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το περιβάλλον.

Πιο έξυπνη ομιλία, πιο έξυπνη ακρόαση

Μόλις μιλήσετε σε κάποιον, το Speak-to-Chat αυτόματα κάνει παύση στη μουσική και επιτρέπει την είσοδο των εξωτερικών ήχων, για να μπορέσετε να συνομιλήσετε. Χρήσιμη λειτουργία, αν δεν θέλετε να βγάλετε τα ακουστικά σας ή αν τα χέρια σας είναι απασχολημένα. Και μόλις τελειώσει η συνομιλία, η μουσική αρχίζει και πάλι να παίζει αυτόματα. Το Speak-to-Chat αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται στη φωνή σας. Βασίζεται στην τεχνολογία Precise Voice Pickup, η οποία συνδυάζει τέσσερα μικρόφωνα και αισθητήρες με προηγμένη επεξεργασία ακουστικού σήματος.

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε, για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε, περπατάτε ή περιμένετε κάπου, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης.

Επαναφορά των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Χρησιμοποιώντας το Edge-AI (Artificial Intelligence), το DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία ψηφιακής μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζοντας δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία κάθε τραγουδιού, όπως τα φωνητικά ή τη μελωδία, αποκαθιστά τον ήχο υψηλής ευκρίνειας που χάθηκε στη συμπίεση, για πλούσια και ολοκληρωμένη ακρόαση.

Μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης

Τα μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης είναι βαθμονομημένα ώστε να εντοπίζουν μόνο ήχους που προέρχονται από το στόμα σας. Με βελτιωμένο λόγο σήματος προς θόρυβο, εντοπίζουν κάθε λέξη, ακόμα και όταν γύρω σας έχει πολύ θόρυβο.

Ανώτερη ποιότητα κλήσεων

Η τεχνολογία Precise Voice Pickup χρησιμοποιεί μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης και αισθητήρα οστεομικροφώνου, ώστε τα ακουστικά WF-1000XM4 να εντοπίζουν καθαρά και με ακρίβεια τη φωνή σας, για κλήσεις hands-free, στο σπίτι, στον καφέ ή οπουδήποτε βρίσκεστε. Επιπλέον, με την εξουδετέρωση θορύβου ακούτε τον συνομιλητή της κλήσης σας πιο καθαρά, ακόμα και σε θορυβώδεις συνθήκες.

Ακουστικά που μαθαίνουν να σας αναγνωρίζουν

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου ώστε να αναγνωρίζει τα μέρη που επισκέπτεστε συχνά, όπως το γραφείο, το γυμναστήριο ή ένα αγαπημένο καφέ, και να προσαρμόζει τον ήχο αναλόγως.

Μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης

Τα μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης είναι βαθμονομημένα ώστε να εντοπίζουν μόνο ήχους που προέρχονται από το στόμα σας. Με βελτιωμένο λόγο σήματος προς θόρυβο, εντοπίζουν κάθε λέξη, ακόμα και όταν γύρω σας έχει πολύ θόρυβο.

Ανώτερη ποιότητα κλήσεων

Η τεχνολογία Precise Voice Pickup χρησιμοποιεί μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης και αισθητήρα οστεομικροφώνου, ώστε τα ακουστικά WF-1000XM4 να εντοπίζουν καθαρά και με ακρίβεια τη φωνή σας, για κλήσεις hands-free, στο σπίτι, στον καφέ ή οπουδήποτε βρίσκεστε. Επιπλέον, με την εξουδετέρωση θορύβου ακούτε τον συνομιλητή της κλήσης σας πιο καθαρά, ακόμα και σε θορυβώδεις συνθήκες.

Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Τα ακουστικά WF-1000XM4 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Με ένα πάτημα, τα WF-1000XM4 προσφέρουν γρήγορη και εύκολη αντιστοίχιση μέσω Bluetooth® με τις συσκευές σας Android. Εντοπίστε εύκολα πού αφήσατε τα ακουστικά σας, καλώντας τα ή ελέγχοντας την τελευταία καταγεγραμμένη τοποθεσία τους στο smartphone σας. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η μπαταρία των ακουστικών εξαντλείται, για να ξέρετε πότε να τα φορτίσετε.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε την ευκολία του hands-free. Απλώς πείτε “Hey Google” ή “Alexa”, για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα ακουστικά WF-1000XM4 με laptop, επιτραπέζιο υπολογιστή ή tablet με Windows 10. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 10.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βρείτε το ιδανικό μέγεθος

Βρείτε το σωστό μέγεθος για τα αυτιά σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect. Εφαρμόζει κάποιες απλές μετρήσεις για να βρει το ιδανικό μέγεθος των καλυμμάτων ακουστικών απομόνωσης θορύβου και να διασφαλίσει τη μέγιστη ποιότητα ήχου, με τον ελάχιστο εξωτερικό θόρυβο.

Εργονομική σχεδίαση επιφάνειας για καλύτερη εφαρμογή

Από την κυκλοφορία των πρώτων ακουστικών in-ear το 1982 (MDR-E252), ερευνήσαμε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από ολόκληρο τον κόσμο, σχετικά με το σχήμα του αυτιού. Τα ακουστικά WF-1000XM4 είναι προϊόν αυτής της έρευνας και συνδυάζουν σχήμα που ταιριάζει στην κοιλότητα του αυτιού με νέα εργονομική σχεδίαση, για πιο σταθερή εφαρμογή.

Τέλεια για τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες και άλλα

Παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο στο smartphone ή στο tablet σας; Η προηγμένη ασύρματη σύνδεση των WF-1000XM4 συγχρονίζει με ακρίβεια ό,τι βλέπετε στην οθόνη με αυτό που ακούτε από τα ακουστικά, για πιο ευχάριστη παρακολούθηση.

Αδιάβροχα για καθημερινή χρήση

Με βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Πιο καθαρό, πιο σταθερό σήμα Bluetooth®

Η βελτιστοποίηση του αλγόριθμου μετάδοσης με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή V1 έκανε τη σύνδεση πιο σταθερή και λιγότερη ευάλωτη στην παράλειψη ήχου, ακόμα και σε περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Επιτρέπει στον ήχο να μεταδίδεται ταυτόχρονα και στα δύο αυτιά με πολύ μικρή καθυστέρηση και μέγιστη ισχύ σήματος. (A) WF-1000X Μετάδοση με μεταφορά Bluetooth® από Α σε Δ. (B) WF-1000XM4 L/R Ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ.

Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Επωφεληθείτε από φόρτιση ακουστικών που διαρκεί μία ολόκληρη εργάσιμη ημέρα 8 ωρών, και αποθηκεύστε άλλες 16 ώρες στη θήκη. Αυτό σημαίνει ένα πλήρες 24ωρο ακρόασης μουσικής, κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Βιάζεστε; Με μία γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών, έχετε έως και 60 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής, ενώ η εφαρμογή Sony | Headphones Connect θα σας ειδοποιήσει ακόμα και όταν η θήκη φόρτισης πέσει κάτω από το 30%.

Εύκολη ασύρματη φόρτιση με τεχνολογία Qi

Δεν χρειάζονται καλώδια, τα WF-1000XM4 διαθέτουν τεχνολογία Qi για εύκολη ασύρματη φόρτιση. Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε smartphone με τεχνολογία Qi, όπως το τελευταίο μοντέλο Xperia με λειτουργία κοινής χρήσης μπαταρίας, για να φορτίσετε τα ακουστικά σας και τη θήκη φόρτισης.

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας

Η ρύθμιση των χειριστηρίων αφής στα WF-1000XM4 γίνεται εύκολα. Για παράδειγμα, πατάτε το αριστερό ακουστικό ψείρα, για να αλλάξετε από εξουδετέρωση θορύβου σε ήχο περιβάλλοντος, και το πατάτε παρατεταμένα για Quick Attention, ή πατάτε δύο φορές το δεξί για το επόμενο κομμάτι. Επιπλέον, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις δικές σας λειτουργίες σε κάθε ακουστικό ψείρα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Headphones Connect.

Άμεση παύση και αναπαραγωγή

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά από τα αυτιά σας και η μουσική θα σταματήσει, καθώς ο αισθητήρας εγγύτητας γνωρίζει πότε φοράτε το ένα ή και τα δύο ακουστικά ψείρες. Βάλτε τα ακουστικά και η μουσική θα αρχίσει ξανά.

Τι είδους ακρόαση προτιμάτε;

Χάρη στον Έλεγχο ήχου περιβάλλοντος της εφαρμογής Sony | Headphones Connect, μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση του ήχου παρασκηνίου και έχετε την επιλογή να ακούτε μόνο τις φωνές. Επιπλέον, με τον ισοσταθμιστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου για να ταιριάζουν με τη μουσική σας.

Μικρότερο μέγεθος, κανένας συμβιβασμός

Η εσωτερική διάταξη σχεδιάστηκε ξανά, για να μειωθεί το μέγεθος των ακουστικών WF-1000XM4 κατά 10%, συγκριτικά με της προηγούμενης γενιάς, χωρίς να υπονομευτεί η ποιότητα ήχου ή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με βάρος μόλις 7,3 g, είναι αρκετά ελαφριά για να τα φοράτε όλη την ημέρα. Η θήκη φόρτισης είναι επίσης μικρότερη κατά 40%, αλλά και πάλι δίνει 16 ώρες φόρτισης εν κινήσει.

Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα

Τα ακουστικά WF-1000XM4 διατίθενται σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Τι περιέχει η συσκευασία

Ανοίξτε τη συσκευασία των ακουστικών WF-1000XM4 και θα βρείτε καλύμματα ακουστικών απομόνωσης θορύβου σε 3 μεγέθη, καθώς και καλώδιο φόρτισης με USB-C.

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Με αυτά τα ακουστικά απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Καλύτερα για το περιβάλλον

Η συσκευασία των WF-1000XM4 δεν περιέχει πλαστικό και είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τη χαμηλή τοξικότητα και τη φιλοσοφία της αυξημένης κοινωνικής ευθύνης, “Made to be remade”. Το 99% της χάρτινης συσκευασίας, εκτός από τις ετικέτες, παράγεται από ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά, ειδικά για τη Sony.


Δείτε παρακάτω τις βασικές προδιαγραφές του Sony WF-1000XM4:

Μέγεθος και βάρος

 • Βάρος: Περίπου 41 g

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Τύπος ακουστικών: Απόλυτα ασύρματη λειτουργία
 • Μονάδα οδηγού: 6 mm
 • Μαγνήτης: Μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος
 • Απόκριση συχνότητας (Επικοινωνία bluetooth®): 20 Hz – 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz) / 20 Hz – 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
 • Αδιάβροχη προστασία: Ναι (IPX4)
 • Dsee extrem: Ναι

Μπαταρία

 • Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: Περίπου 1,5 ώρες
 • Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής): Μέγ. 8 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ενεργή) / Μέγ. 12 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ανενεργή)
 • Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος συνεχούς ομιλίας): Μέγ. 5,5 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ενεργή) / Μέγ. 6,0 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ανενεργή)

Προδιαγραφή Bluetooth®

 • Έκδοση bluetooth®: Προδιαγραφές BLUETOOTH Έκδοση 5.2
 • Προφίλ: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
 • Υποστηριζόμενα φορμά ήχου: SBC, AAC, LDAC
 • Υποστηριζόμενη προστασία περιεχομένου: SCMS-T

Εξουδετέρωση θορύβου

 • Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος: Ναι
 • Γρήγορη εστίαση προσοχής: Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: Καλώδιο USB: Καλώδιο USB Type-C® (USB-A σε USB C®)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα ασύρματα ηχεία Sony WF-1000XM4, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ