Loading...
Tech

LG V40 ThinQ με πέντε κάμερες και υβριδικό ρολόι LG Watch W7

Μια πραγματικά ολοκληρωμένη Smartphone κάμερα

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το νεότερο premium smartphone που διαθέτει συνολικά πέντε κάμερες για να επαναπροσδιορίσει το πρότυπο της φωτογραφίας των smartphone. Η τελευταία έκδοση της σειράς V, η LG V40 ThinQ είναι μια ασυμβίβαστη συσκευή πολυμέσων που σχεδιάστηκε για τη γενιά των αφηγητών της σημερινής εποχής που προτιμούν να επικοινωνούν με οπτικά και βίντεο, ειδικά στα social media.

Το LG V40 ThinQ διατηρεί τη φιλοσοφία σχεδίασης της σειράς V με μια βελτιωμένη οθόνη FullVision OLED 6,4 ιντσών και ακόμη πιο λεπτά πλαίσια από ό,τι πριν. Υποστηριζόμενο από την Mobile Qualcomm® Snapdragon™ 845 πλατφόρμα που συνδυάζεται με 6GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB ή 128GB, το LG V40 ThinQ προσφέρει και πάλι τις καινοτομίες που έχουν κάνει τη σειρά LG V αγαπημένη στους απαιτητικούς χρήστες.

Βλέποντας τον κόσμο με πέντε κάμερες

Προκειμένου να παραδώσει ένα έξυπνο smartphone για τη σημερινή γενιά (δημιουργία περιεχομένου στα social media), η LG σχεδίασε το LG V40 ThinQ από την αρχή για να προσφέρει μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία κάμερας smartphone. Το LG V40 ThinQ διαθέτει μια πίσω μονάδα φωτογραφικής μηχανής με τρεις διαφορετικούς φακούς:

 • 16MP super ευρεία γωνία
 • 12MP τυπικός
 • 12MP τηλεφακός

Οι τρεις φακοί επιτρέπουν στα shutterbugs να πλαισιώνουν διαφορετικές λήψεις χωρίς να αλλάζουν θέση σχετικά με το θέμα. Ο super-ευρυγώνιος φακός 107 μοιρών καταγράφει ευκολότερα τα θέματα με περισσότερο φόντο, ενώ ο τηλεφακός με 2x οπτικό ζουμ (ή το 3,2x το ζουμ του φακού ευρείας γωνίας) λαμβάνει σαφείς λήψεις από απόσταση χωρίς απώλεια της ποιότητας εικόνας . Η λειτουργία Triple Shot συνδυάζει τις εικόνες που έχουν ληφθεί με τους τρεις φακούς σε ένα σύντομο αρχείο βίντεο για εύκολη κοινή χρήση.

Η μονάδα μπροστινής κάμερας διαθέτει φακό ευρείας γωνίας 5MP και τυπική γωνία 8MP που λειτουργούν ταυτόχρονα για να δημιουργήσουν το τέλειο εφέ bokeh με ένα ρυθμιστικό στην οθόνη για να ρυθμίσετε την ποσότητα θολώματος φόντου. Άλλα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν τις φωτογραφίες τους ακόμη περισσότερο με μοναδικό φωτισμό και ειδικά εφέ.

Το μέγεθος των εικονοστοιχείων του κύριου αισθητήρα οπίσθιας κάμερας έχει βελτιωθεί κατά περίπου 40% σε σύγκριση με το LG V30, αυξάνοντας από 1μm σε 1,4μm, ενώ ο αισθητήρας εικόνας είναι περισσότερο από 18% μεγαλύτερο από ό,τι στο LG V30. Επιπρόσθετα για την παροχή των πιο ευκρινών και φωτεινότερων εικόνων από οποιαδήποτε κάμερα smartphone της LG, το διάφραγμα F1.5 της κύριας κάμερας προσφέρει μεγαλύτερο βάθος πεδίου, το ήμισυ της υστέρησης κλείστρου και σημαντικά ταχύτερη λειτουργία έκρηξης σε σύγκριση με το LG V30.

Επιπλέον, το Dual PDAF (αυτόματη εστίαση ανίχνευσης φάσεων) παρέχει αυτόματη εστίαση, που είναι 50% ταχύτερη, περίπου διπλάσια από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Το προηγμένο χαρακτηριστικό HDR αναλύει και καθορίζει τις σωστές ρυθμίσεις έκθεσης για τη δημιουργία τέλεια φωτιζόμενων λήψεων, εξαλείφοντας τα υπερβολικά εκθέματα ή υποεκπροσωπούμενα θέματα. Τα θέματα βρίσκονται πάντα σε τέλεια εστίαση, επειδή η κάμερα ελέγχει συνεχώς την ευκρίνεια μέχρι να πιέσει το κουμπί λήψης.

Η LG αναβάθμισε την κάμερα στο LG V40 ThinQ ώστε να είναι ακόμη πιο ισχυρή και διαισθητική από ποτέ για να προσφέρει το καλύτερο χρώμα, σύνθεση, ισορροπία λευκού και ταχύτητα κλείστρου. Η νέα λειτουργία της AI CAM μπαίνει στη νοημοσύνη του τηλεφώνου για να πλαισιώσει, να συλλάβει και να προτείνει μια εναλλακτική βολή σε αυτή που τραβούσε ο χρήστης. Η αυτόματη ισορροπία λευκού AI (AI AWB) ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος σε διαφορετικές καταστάσεις φωτισμού ενώ το AI Shutter επιλέγει τη σωστή ταχύτητα κλείστρου, ιδιαίτερα χρήσιμη όταν προσπαθείτε να τραβήξετε γρήγορα θέματα.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά όπως το Cine Shot, το 3D Light Effect, το Makeup Pro, το Custom Backdrop, το My Avatar και το AR Emoji, κάνουν τη φωτογραφία στο LG V40 ThinQ μια εντελώς νέα εμπειρία. Το Cine Shot κάνει τη δημιουργία ταινιών – εικόνων με κινούμενα σχέδια – απίστευτα εύκολη και διασκεδαστική. Απλώς τραβήξτε ένα σύντομο βίντεο με οποιαδήποτε από τις τρεις πίσω κάμερες του τηλεφώνου και “ζωγραφίστε” την περιοχή που θα ζωντανέψει με ένα δάχτυλο και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγείτε. Το 3D Light Effect αλλάζει τον τόνο μιας φωτογραφίας με φωτισμό επαγγελματικής εμφάνισης, αγγίζει οποιαδήποτε selfie με διαφορετικές αναζητήσεις χρησιμοποιώντας το Makeup Pro ή αλλάζει εντελώς το φόντο μιας selfie με το Custom Backdrop. Για όσους αγαπούν την επαυξημένη πραγματικότητα, δημιουργήστε και μοιραστείτε εξατομικευμένα emojis με το My Avatar και το AR Emoji χρησιμοποιώντας το πρόσωπό σου ή έναν από τους χαρακτήρες που παρέχονται.

Εντυπωσιακή οθόνη και ήχος

Το LG V40 ThinQ διαθέτει μια νέα βελτιωμένη οθόνη OLED FullVision QHD+ (3120 x 1440) 6,4 ιντσών και μια κάτω θήκη που είναι 1,6 χιλιοστά λεπτότερη από τον προκάτοχό της. Η νέα πλαστική οθόνη OLED έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο ακριβή χρώματα και καλύτερη φωτεινότητα. Τα 4,5 εκατομμύρια εικονοστοιχεία που παρέχονται από την οθόνη OLED είναι τα περισσότερα για ένα  smartphone QHD+ που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά και επιτρέπουν την απόλαυση ενός ζωντανού, έντονου και ζωντανού περιεχομένου που μπορεί να προσφέρει μόνο μια οθόνη OLED της LG.

Η LG έχει πάντα ως προτεραιότητα τον ήχο υψηλής πιστότητας στα smartphones της και το LG V40 ThinQ δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς είναι το πρώτο τηλέφωνο LG που συντονίζεται με το Meridian Audio. Το Hi-Fi Quad DAC 32-bit παράγει μια ισορροπημένη υπογραφή ήχου πολύ κοντά στην ποιότητα μιας πρωτότυπης εγγραφής. Και ο Boombox Speaker, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στο LG G7 ThinQ, διπλασιάζει τα μπάσα των συμβατικών ηχείων smartphone χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό χώρο της συσκευής ως θάλαμο συντονισμού. Όταν τοποθετείται σε μια συμπαγή επιφάνεια ή ένα κοίλο κουτί, το LG V40 ThinQ λειτουργεί σαν ένα γούφερ για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα μπάσα.

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Οι καθαρές γραμμές και τα εκλεπτυσμένα χρώματα τονίζουν τα τρία βασικά στοιχεία σχεδίασης του LG V40 ThinQ: ομαλή αφή, μοναδικό χρώμα και απρόσκοπτη φόρμα. Με στόχο να δημιουργηθεί ένα σχέδιο που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, το απλό αλλά όμορφο εξωτερικό είναι το τέλειο συμπλήρωμα στον πλούτο των καινοτόμων τεχνολογιών που υπάρχουν στο LG V40 ThinQ.

Η Silky Blast™ της LG χαράζει την γυάλινη πλάτη με μικροσκοπικές κοιλότητες για να δημιουργήσει ένα μαλακό ματ φινίρισμα που το αισθάνεσαι εξαιρετικά άνετα στο χέρι χωρίς να είναι ολισθηρό. Εκτός από την κορυφαία εμφάνιση, το ματ γυαλί  είναι πιο πρακτικό λόγω της μεγαλύτερης αντοχής του στα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στα γοητευτικά χρώματα του New Aurora Black, του Νέου Platinum Grey, του Νέου Μαροκιννού Μπλε και του εντυπωσιακού Carmine Red.

Το LG V40 ThinQ διατηρεί την λεπτή και ελαφριά κληρονομιά της σειράς V, που ζυγίζει μόλις 169 γραμμάρια και έχει μέτριο πάχος 7,7 χιλιοστών. Όπως και ο προκάτοχός της, το LG V40 ThinQ πληρεί τις απαιτήσεις της αμερικανικής υπουργικής αρχής για την ανθεκτικότητα, επιτυγχάνοντας 14 κατηγορίες MIL-STD 810G Transit Drop Test για καταλληλότητα σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και βαθμολογία IP68.

“Το LG V40 ThinQ σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να προσφέρει μια χωρίς συμβιβασμούς εμπειρία για τους χρήστες να δημιουργούν, να καταναλώνουν και να μοιράζονται περιεχόμενο υψηλής ποιότητας”, δήλωσε ο Hwang Jeong-hwan, πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications Company. “Η ευελιξία της φωτογραφικής μηχανής και η αποδεδειγμένη πλατφόρμα σειράς V καθιστούν το LG V40 ThinQ μια σοβαρή επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα premium smartphone που τα κάνει όλα”.


Υβριδικό ρολόι LG Watch W7

Παράλληλα με το LG V40 ThinQ , η LG ανακοίνωσε το πρώτο της υβριδικό smartwatch, το LG Watch W7, μια φορητή συσκευή που συνδυάζει μηχανική κίνηση με ψηφιακές λειτουργίες. Το LG Watch W7, ως η πρώτη wearable LG συσκευή που μπορεί να τρέξει τη νέα Wear OS πλατφόρμα της Google, έχει σχεδιαστεί για καταναλωτές που εκτιμούν την εμφάνιση ενός παραδοσιακού αναλογικού ρολογιού, αλλά επιθυμούν τις εύχρηστες λειτουργίες ενός συνδεδεμένου smartwatch.

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Soprod SA της Ελβετίας, το LG Watch W7 διαθέτει υψηλής ακρίβειας κίνηση χαλαζία και φυσικά λουράκια ρολογιών τυλιγμένα σε σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ο συνδυασμός έξυπνων και μηχανικών χαρακτηριστικών σε ένα μόνο ρολόι δίνει στο LG Watch W7 μοναδικές επιλογές τροφοδοσίας. Σε λειτουργία πλήρους λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση, το LG Watch W7 μπορεί να λειτουργήσει για έως και δύο ημέρες και στη συνέχεια για επιπλέον 3-4 ημέρες σε λειτουργία αναλογικού μόνο. Σε λειτουργία μηχανικού ρολογιού μόνο με τις “έξυπνες” λειτουργίες του απενεργοποιημένες, το ρολόι μπορεί να λειτουργήσει έως και 100 ημέρες, ή περισσότερο από τρεις μήνες πριν από την απαίτηση φόρτισης.

Πέρα από το να δείχνει την ώρα μπορεί να εμφανίζει επιπλέον πληροφορίες όπως το ύψος, βαρόμετρο, χρονόμετρο, τον χρονοδιακόπτη και την πυξίδα. Επειδή αυτή η συσκευή τρέχει το Wear OS από την Google, είναι προσαρμόσιμη με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους χάρη στα μοναδικά κατράν ρολογιού που βρίσκονται διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το ρολόι είναι συμβατό με όλα τα τυποποιημένα λουράκια ρολογιών 22 χιλ.

Οι ημερομηνίες έναρξης, οι τιμές και οι πρόσθετες λεπτομέρειες τόσο για το LG V40 ThinQ όσο και για το LG Watch W7 θα ανακοινωθούν τοπικά κατά τη στιγμή της διαθεσιμότητας.

Χαρακτηριστικά LG V40 ThinQ :*

 • Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 845
 • Οθόνη: Οθόνη πλήρους οθόνης QHD + OLED 19,5: 9,4 ιντσών (3120 x 1440 / 538ppi)
 • Μνήμη: 6GB LPDDR4x RAM / 64GB ή 128GB UFS 2.1 ROM / microSD (μέχρι 2TB)
 • Φωτογραφική Μηχανή:  Πίσω: 16MP Super Wide (F1.9 / 1.0μm / 107 °), 12MP (F1.5 / 1.4μm / 78 °) , 12MP τηλεφακός (F2.4 / 1.0μm / 45 °), Μπροστά: 8MP (F1.9 / 1.12μm / 80 °), 5MP ευρεία (F2.2 / 1.12μm / 90 °)
 • Μπαταρία: 3300mAh
 • Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1 Oreo
 • Μέγεθος: 158,7 x 75,8 x 7,7 χιλιοστά
 • Βάρος: 169 γραμ
 • Δίκτυο: LTE-A 4 Band CA
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (συμβατή με 3.1)
 • Χρώματα: Νέο Aurora Μαύρο / Νέο λευκό λευκόχρυσο / Νέο Μαροκινό μπλε / Κόκκινο Carmine
 • Άλλο: Τεχνική λήψης Cine Shot / Triple Preview / Τριπλή λήψη / AI CAM / AI Σύνθεση / Βοηθός κουμπιού / Βοηθός Google / Google Lens / AI Haptic / Hi-Fi Quad DAC / DTS 32 bit: / IP68 Αντίσταση νερού / σκόνης / HDR10 / Αναγνώριση προσώπου / Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων / Τεχνολογία QuickCommer™ Qualcomm® 3.0 (συμβατό με Qualcomm® Quick Charge™ 4) / Ασύρματη φόρτιση / Συμμόρφωση MIL-STD 810G / Ραδιόφωνο FM

 

Χαρακτηριστικά LG Watch W7:*

 • Chipset: Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 2100
 • Λειτουργικό σύστημα: Φορέστε το λειτουργικό σύστημα από την Google
 • Οθόνη: οθόνη LCD 1,2 ιντσών (360 x 360 / 300ppi)
 • Μέγεθος: 44,5 x 45,4 x 12,9 χιλιοστά
 • Βάρος: 79.5g
 • Μνήμη: 4GB eMMC / 768MB LPDDR3
 • Μπαταρία: 240mAh
 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 BLE / USB Type-C 2.0
 • Αισθητήρες: 9-άξονες / Πίεση
 • Κίνηση: 2 χέρια / μικρό κιβώτιο ταχυτήτων
 • Χρώμα: Cloud Silver
 • Άλλα: IP68 Αντίσταση νερού και σκόνης / Κινηματογράφου χαλαζία

* Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τα εξαρτήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη συγκεκριμένη αγορά.


Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Google+, Dailymotion, και YouTube.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ