Loading...
Tech

Samsung Unpacked 2021: Galaxy S21 Series, SmartTag και Buds Pro

Το καθιερωμένο Galaxy Unpacked Event της Samsung, το πρώτο για το 2021, φέτος πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Κατά τη διάρκεια μετάδοσης του διαδικτυακού event, η Samsung λάνσαρε τη νέα σειρά S21 5G. Η σειρά περιλαμβάνει τα S21 και S21+, τα οποία διαθέτουν pro-grade κάμερες, καθώς και το S21 Ultra, το οποίο είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή της σειράς S, που είναι συμβατή με S-Pen. Επιπλέον, παρουσίασε τα νέα ασύρματα ακουστικά επόμενης γενιάς, τα Galaxy Buds Pro, με Intelligent Active Noise Control και βελτιωμένη συνδεσιμότητα συσκευών. Τέλος, η εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη των Galaxy SmartTag και SmartTag+, τα οποία είναι συσκευές με δυνατότητα Bluetooth, που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε χαμένα αντικείμενα.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου το κινητό τηλέφωνο αποτελεί προτεραιότητα, καθώς πολλοί από εμάς εργαζόμαστε από απόσταση και περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Για το λόγο αυτό, θέλαμε να προσφέρουμε μια εμπειρία smartphone που ικανοποιεί τις αυστηρές απαιτήσεις πολυμέσων που επιβάλλουν οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνήθειές μας», δήλωσε ο TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Αναγνωρίζουμε, επίσης, τη σημασία της επιλογής, ειδικά τώρα, και για αυτό η σειρά Galaxy S21 δίνει στους χρήστες την ελευθερία να επιλέξουν την καλύτερη συσκευή σύμφωνα με το στιλ και τις ανάγκες τους».


Galaxy S21 και S21+


Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, το Galaxy S21 διαθέτει υπερσύγχρονες καινοτομίες για τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε στιγμής. Στη νέα σειρά των συσκευών αυτών, με σχεδιασμό που κερδίζει τις εντυπώσεις, οι χρήστες θα βρουν για πρώτη φορά μια επική κάμερα που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο που οι ίδιοι βρίσκονται, και τον πιο προηγμένο επεξεργαστή σε συσκευή Galaxy. Κάθε συσκευή διαθέτει τη συνδεσιμότητα, την ισχύ και την απόδοση που μόνο η Samsung μπορεί να προσφέρει.

Τα Galaxy S21 θα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία μοντέλων, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει με το προσωπικό του στιλ και τις ανάγκες του. Οι χρήστες που απαιτούν κορυφαία εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, με καινοτόμες κάμερες υψηλής ποιότητας και κορυφαίες επιδόσεις, σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών, θα τα βρουν, και με το παραπάνω, στα Galaxy S21 και Galaxy S21+.


Τολμηρό νέο στιλ

Με ένα τολμηρό νέο στιλ, το Galaxy S21 είναι φτιαγμένο για να βοηθά στην έκφραση. Σχεδιάστηκε για όσους θέλουν ελαφρύ σχεδιασμό και συμπαγή οθόνη 6,2 ιντσών. Το Galaxy S21+ διαθέτει ευρεία οθόνη 6,7 ιντσών και μεγαλύτερη μπαταρία, ιδανική για gamers και φανατικούς σινεφίλ.

Η σειρά Galaxy S21 εισάγει ένα ολοκαίνουριο εικονικό σύστημα κάμερας, που εναρμονίζεται απρόσκοπτα με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής, για ένα κομψό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική. Τα S21 και S21+, θα είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία απίθανων χρωμάτων, μεταξύ των οποίων ένα νέο χαρακτηριστικό χρώμα, το Phantom Violet. Κάθε συσκευή φέρει πολυτελές ματ φινίρισμα στην πίσω όψη για σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Το Galaxy S21 φέρει μια ευφυή προσαρμόσιμη οθόνη Dynamic AMOLED 2X Infinity-O, με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 120Hz, που εκτείνεται από άκρη σε άκρη, για ομαλή πλοήγηση και θέαση περιεχομένου. Προσαρμόζει αυτόματα το ρυθμό καρέ βάσει του περιεχομένου, είτε ο χρήστης βρίσκεται σε περιβάλλον social media είτε παρακολουθεί σειρά. Για να βοηθήσει στη μείωση της κόπωσης των ματιών, η νέα λειτουργία Eye Comfort Shield προσαρμόζει αυτόματα το μπλε φως με βάση την ώρα της ημέρας, το περιεχόμενο, και την ώρα ύπνου του χρήστη.


Κάθε στιγμή γίνεται επική

Το Galaxy S21 συνεχίζει τη θρυλική παράδοση της τεχνολογίας κάμερας της Samsung, προφέροντας βελτιστοποιήσεις επαγγελματικού επιπέδου και καινοτομίες βίντεο, που επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή λήψη.

Η βελτιωμένη λειτουργία 8K Snap επιτρέπει τη λήψη ευκρινών εικόνων από ένα βίντεο 8Κ, για να εξασφαλίσει αποτύπωση της δράσης, αλλά και ξεχωριστών μεμονωμένων εικόνων, σε κάθε λήψη. Ανεξαρτήτως των συνθηκών λήψης, ακόμη κι αν αυτή γίνεται εν κινήσει, το αποτέλεσμα θα είναι ομαλό χάρη στη λειτουργία Super Steady, βελτιστοποιημένη στα 60fps. Η νέα λειτουργία Director’s View επιτρέπει στο χρήστη να δει, να μεταβεί και να διαλέξει την καλύτερη λήψη. Η ταυτόχρονη καταγραφή βίντεο με τις πρόσθιες και οπίσθιες κάμερες, σε πραγματικό χρόνο, καθίσταται εφικτή με τη λειτουργία Vlogger View, ενώ η προεπισκόπηση ή η αλλαγή γωνίας λήψης και εστίασης, είναι δυνατή χάρη στη λειτουργία Live Thumbnails.

Χάρη στις δυνατότητες AI, η δημοφιλής λειτουργία Single Take, επιτρέπει την αποτύπωση φωτογραφιών και βίντεο με ένα μόνο άγγιγμα. Έχει βελτιστοποιηθεί με νέες ρυθμίσεις επαγγελματικού επιπέδου, όπως οι Highlight Video και Dynamic Slow-Mo, που επιτρέπει στους χρήστες να εστιάσουν σε φωτογραφίες και βίντεο, παράλληλα.

Η κάμερα τριών φακών με τεχνολογία AI Galaxy, του Galaxy S21 και του Galaxy S21+, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο χρήστη μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο. Στη λειτουργία πορτρέτου, η κάμερα με τεχνολογία AI αξιοποιεί τη βελτιωμένη ανάλυση 3D, που διαχωρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια το θέμα από το φόντο. Για τις μακρινές λήψεις, η βελτιωμένη λειτουργία Space Zoom εγγυάται ευκρινείς και σταθερές λήψεις. Η νέα λειτουργία Zoom Lock καταγράφει καθαρότερες εικόνες με 30x zoom στα Galaxy S21 και Galaxy S21+, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για να διατηρήσει το σημείο εστίασης στο κέντρο του καρέ.

Εξασφαλισμένη συνδεσιμότητα και απόδοση

Τα Galaxy S21 διαθέτουν το πιο καινούριο και προηγμένο chipset σε Galaxy smartphone, για μεγαλύτερη ταχύτητα, ενεργειακή απόδοση και προηγμένες δυνατότητες υπολογιστικής, που υποστηρίζουν συνδεσιμότητα 5G και δυνατότητες AI στη συσκευή. Προσφέρουν όλη την απαιτούμενη ισχύ για επεξεργασία φωτογραφιών, εγγραφή βίντεο 8K, έναν μαραθώνιο cloud gaming και τη δημιουργία ενός τέλειου βίντεο κλιπ.

Οι χρήστες βασίζονται στο  smartphone τους περισσότερο από ποτέ, κι έτσι η προστασία ευαίσθητων δεδομένων είναι σημαντική. Τα Galaxy S21 προστατεύονται με το Samsung Knox Vault, την πλατφόρμα ασφαλείας σε επίπεδο chipset της Samsung. Ακόμα, με την προσθήκη ασφαλούς μνήμης ανθεκτικής στην παραβίαση, το Samsung Knox Vault, επιτρέπει στα S21 να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο προστασίας.

Διαθέτουν ένα ακόμα νέο εργαλείο που προστατεύει και ελέγχει την ιδιωτικότητα του χρήστη. Πια, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης μεταδεδομένων τοποθεσίας από φωτογραφίες, πριν την κοινοποίησή τους. Με την ολοκαίνουρια λειτουργία Private Share των Galaxy S21, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που στέλνουν και για πόσο καιρό είναι διαθέσιμο.

Είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται με άλλες συσκευές Galaxy και η λειτουργία SmartThings Find, επιτρέπει στο χρήστη να βρει εύκολα και γρήγορα τις συμβατές Galaxy συσκευές του, ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός δικτύου. Είτε η συσκευή βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο, στο αυτοκίνητο ή σε άλλη πόλη, η λειτουργία SmartThings Find, θα την εντοπίσει. Επίσης, το Galaxy SmartTag Bluetooth Locator της Samsung, επιτρέπει τον εντοπισμό μη συνδεδεμένων συσκευών. Οι χρήστες μπορούν να βάλουν ένα SmartTag στα κλειδιά τους, την τσάντα τους ή ακόμα και στο κολάρο του κατοικιδίου τους, και με τη χρήση της λειτουργίας SmartThings Find να το βρουν στη στιγμή.


Samsung Galaxy S21



Samsung Galaxy S21 – Τεχνικά χαρακτηριστικά



Samsung Galaxy S21+



Samsung Galaxy S21 Plus – Τεχνικά χαρακτηριστικά




Galaxy S21 Ultra


Το Galaxy S21 Ultra απευθύνεται σε όσους αποζητούν την τελειότητα, με το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου και την φωτεινότερη, ευφυέστερη οθόνη. Επίσης, ενισχύει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, καθώς φέρνει για πρώτη φορά τη δημοφιλή εμπειρία του S Pen στη σειρά συσκευών Galaxy S series.

Aποτελεί το καινούριο κεφάλαιο στη δεκαετή πορεία της σειράς Galaxy S, κατά την οποία προσφέρει προηγμένες εμπειρίες κινητής. Απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν κορυφαία τεχνολογία για να παραμένουν συνδεδεμένοι με όσους και όσα έχουν γι’ αυτούς τη μεγαλύτερη σημασία. Το Galaxy S21 Ultra εντάσσεται στη νέα σειρά συσκευών Galaxy S και αναβαθμίζει την εμπειρία S21 στο επόμενο επίπεδο.

«Το Galaxy S21 Ultra είναι ένα άλλο παράδειγμα για το πώς η Samsung προάγει την ουσιαστική καινοτομία για να προσφέρει στους ανθρώπους εξατομικευμένες εμπειρίες, που εμπλουτίζουν τη ζωή τους και τους βοηθούν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους», δήλωσε ο TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Λαμβάνοντας υπόψη το πόσο απαραίτητη είναι η τεχνολογία στη ζωή μας αυτήν την εποχή, θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα και να θέσουμε νέα όρια στις δυνατότητες ενός smartphone».

Απίστευτη καινοτομία και εκπληκτικός σχεδιασμός

Η σειρά Galaxy S21, με ένα τολμηρό νέο στιλ που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartphones, διαθέτει ένα ολοκαίνουριο σύστημα κάμερας Contour Cut, που εναρμονίζεται απρόσκοπτα με το μεταλλικό πλαίσιο της συσκευής, για ένα κομψό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική. Το Galaxy S21 Ultra κυκλοφορεί σε Phantom Black και Phantom Silver, με πολυτελές ματ φινίρισμα, για ένα σοφιστικέ και διαχρονικό αποτέλεσμα. Προσφέρει βελτιωμένη ανθεκτικότητα με Corning® Gorilla® Glass Victus™, το πιο ανθεκτικό Gorilla Glass μέχρι στιγμής.

Το Galaxy S21 Ultra αποτελεί τη μεγαλύτερη συσκευή της σειράς Galaxy S21 series, με δυναμική AMOLED 2X οθόνη 6.8 ιντσών, την ευφυέστερη οθόνη της Samsung μέχρι στιγμής. Για πρώτη φορά, οι χρήστες δεν χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στην ομαλότητα μιας οθόνης με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια οθόνη Quad HD+ display, καθώς στο S21 Ultra μπορούν να έχουν και τα δύο. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης προσαρμόζει το περιεχόμενο από 10Hz σε 120Hz, για να διασφαλίσει την προβολή της καλύτερης εικόνας, ενώ εξοικονομεί ενέργεια για να παρατείνει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Σε σύγκριση με το Galaxy S20, το S21 Ultra προσφέρει φωτεινότερη εικόνα κατά 25% που φτάνει τα 1.500nits, η φωτεινότερη σε Galaxy smartphone. Με βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης κατά 50%, προσφέρει ευκρινείς, καθηλωτικές εικόνες, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Όπως τα Galaxy S21 και S21+, έτσι και το Galaxy S21 Ultra διαθέτει λειτουργία Eye Comfort Shield, που βοηθά στη μείωση της κόπωσης των ματιών.

Η καλύτερη εμπειρία κάμερας της Samsung στην κατηγορία

Το Galaxy S21 Ultra κυκλοφορεί με το πιο προηγμένο σύστημα κάμερας επαγγελματικού επιπέδου της Samsung, μέχρι στιγμής, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποτυπώνουν απίθανες φωτογραφίες σε διαφορετικούς φωτισμούς και συνθήκες, ή να καταγράφουν και να επεξεργάζονται βίντεο με ένα σετ ολοκαίνουριων λειτουργιών με τεχνητή νοημοσύνη, που αναβαθμίζουν κάθε λήψη.

Η τετραπλή κάμερα στην πίσω όψη (υπερ-ευρυγώνια, ευρυγώνια και με διπλούς τηλεφακούς) διαθέτει έναν αναβαθμισμένο επαγγελματικό αισθητήρα 108MP, που εξασφαλίζει τη λήψη 12 bit HDR φωτογραφιών με 64 φορές πλουσιότερο χρώμα και με υπερ-τριπλάσιο  δυναμικό εύρος. Για πρώτη φορά σε Galaxy smartphone, δίνεται η δυνατότητα λήψης 4K σε 60fps σε όλους τους φακούς, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθιων και οπίσθιων τεσσάρων φακών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μεταβαίνει σε διαφορετικές προοπτικές εικόνας, διατηρώντας την ποιότητα. Επιπλέον, με την επιλογή αρχείου 12-bit RAW, καμία λεπτομέρεια δε θα χαθεί κατά την επεξεργασία φωτογραφιών.

Το Galaxy S21 Ultra διαθέτει 100x Space Zoom που λειτουργεί μέσω του πρώτου συστήματος διπλών τηλεφακών της Samsung, ένα οπτικό 3x και ένα οπτικό 10x, και τα δύο εξοπλισμένα με Dual Pixel 2PD, για να εξασφαλίσουν ευκρινείς λήψεις ανεξαρτήτως της απόστασης. Ο βελτιωμένος αισθητήρας Bright Night  του Galaxy S21 Ultra, είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της Samsung στη φωτογραφία, σε σκοτεινές συνθήκες. Με τη βελτιωμένη λειτουργία Night Mode, μείωση θορύβου και 12MP Nona-binning τεχνολογία, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν πρωτοφανείς εικόνες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή ένα νυχτερινό τοπίo, γρήγορα και σε άριστη ποιότητα.


Ευφυής, υπερ-ταχεία συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές

Το Galaxy S21 Ultra συνεχίζει την παράδοση επαναστατικής τεχνολογίας της Samsung, όπως το Ultra-wideband (UWB), και συστήνει νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας που θα επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο διάδρασης του χρήστη με τις άλλες συσκευές του.

Για πρώτη φορά σε συσκευή της σειράς S, η Samsung προσφέρει τη δημοφιλή εμπειρία S Pen στο Galaxy S21 Ultra, με τεχνολογία Wacom. Είτε πρόκειται για ζωγραφική, λήψη σημειώσεων, επεξεργασία φωτογραφιών, υπογραφή εγγράφων, τώρα οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του S Pen, χρησιμοποιώντας ένα υπάρχον S Pen της σειράς Galaxy Note ή της σειράς Galaxy Tab, είτε αγοράζοντας ξεχωριστά ένα S Pen με συμβατή θήκη.

Για καλύτερη και ταχύτερη συνδεσιμότητα, το S21 Ultra είναι ένα από τα πρώτα smartphone που υποστηρίζει Wi-Fi 6E. Παρέχει μεγαλύτερο εύρος ζώνης και ταχύτερη σύνδεση στο ίντερνετ, για αστραπιαία πλοήγηση και διαμοιρασμό περιεχομένου. Με εξαιρετικά γρήγορο 5G, Ultra είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γρήγορη λήψη βίντεο, ομαλή εμπειρία βιντεοκλήσης και πλοήγησης. 

Χάρη στις δυνατότητες Ultra-wideband (UWB) που είναι ενσωματωμένες στα Galaxy S21 Ultra και S21+, σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Galaxy S21 συσκευή τους για να ξεκλειδώνουν αυτόματα το συμβατό αυτοκίνητό τους, χωρίς κλειδιά. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τη λειτουργία «AR finder», για να αφήνουν εικονικά μηνύματα που θα ενημερώνουν τους άλλους χρήστες Galaxy smartphone για αντικείμενα προς αναζήτηση. 

Επιπλέον, το S21 Ultra χρησιμοποιεί Dual Bluetooth® τεχνολογία που επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό πολλών συσκευών και βοηθά τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως τα Galaxy Buds Pro, να καταναλώσουν λιγότερη ενέργεια, διατηρώντας σταθερή τη σύνδεση.



Αξιόπιστη απόδοση και προστασία

Οι επαναστατικές δυνατότητες της κάμερας, της οθόνης και της συνδεσιμότητας του Galaxy S21 Ultra, ενισχύονται από το πιο προηγμένο chipset σε Galaxy συσκευή. Προσφέρει υψηλή ταχύτητα, προηγμένες δυνατότητες υπολογιστικής και καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Όταν τα επίπεδα στάθμης της μπαταρίας είναι χαμηλά, το Galaxy S21 Ultra μπορεί να φτάσει το 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Οι χρήστες βασίζονται στο  smartphone τους περισσότερο από ποτέ, κι έτσι η προστασία ευαίσθητων δεδομένων είναι σημαντική. Τα Galaxy S21 προστατεύονται με το Samsung Knox Vault, την πλατφόρμα ασφαλείας σε επίπεδο chipset της Samsung. Ακόμα με την προσθήκη ασφαλούς μνήμης ανθεκτικής στην παραβίαση, το Samsung Knox Vault επιτρέπει στα S21 να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο προστασίας.

Τα Galaxy S21 διαθέτουν ένα ακόμα νέο εργαλείο που προστατεύει και ελέγχει την ιδιωτικότητα του χρήστη. Πια, υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης μεταδεδομένων τοποθεσίας από φωτογραφίες, πριν την κοινοποίησή τους. Με την ολοκαίνουρια λειτουργία Private Share των  Galaxy S21, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο που στέλνουν και για πόσο καιρό είναι διαθέσιμο.


Samsung Galaxy S21 Ultra



Samsung Galaxy S21 Ultra – Τεχνικά χαρακτηριστικά




Galaxy Buds Pro


Η Samsung ανακοίνωσε και την κυκλοφορία των ακουστικών επόμενης γενιάς, Galaxy Buds Pro, που προσφέρουν κορυφαίο ήχο, ανώτερη ποιότητα κλήσης, έξυπνη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ANC) και βελτιωμένη συνδεσιμότητα με τις υπόλοιπες συσκευές, διαθέτοντας μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Τα Galaxy Buds Pro, τα πιο premium ακουστικά της Samsung μέχρι στιγμής, είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε επαγγελματική ή προσωπική στιγμή της ζωής τους.

«Καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τεχνολογία που μπορεί να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν σε νέες συνήθειες και τρόπους ζωής, η κατηγορία των true wireless earbuds έχει επεκταθεί σημαντικά και οι προσδοκίες των καταναλωτών έχουν αυξηθεί», δήλωσε ο TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Με τα Galaxy Buds Pro, κάνουμε μια μεγάλη δήλωση με μια μικρή συσκευή, προσφέροντας στους χρήστες μια μοναδική εμπειρία ήχου που κάνει ακόμη και τις καθημερινές εργασίες πραγματικά επικές».

Απαράμιλλη ποιότητα ήχου και κλήσεων

Μια premium εμπειρία ακουστικών ξεκινά πάντα από τον ήχο. Είτε τα ακουστικά χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή μουσικής κατά τη διάρκεια της άθλησης ή για ακρόαση podcast κατά τη διάρκεια της εργασίας, η ποιότητα ήχου είναι υψίστης σημασίας. Τα Galaxy Buds Pro προσφέρουν έναν πιο ολοκληρωμένο ήχο, με woofer 11 χιλιοστών για βαθύτερα μπάσα και tweeter 6,5 χιλιοστών για πλουσιότερα πρίμα. Έτσι, παρέχουν έναν δυναμικό και ισορροπημένο ήχο. Είτε πρόκειται για απλό ρυθμό ή για σύνθετη κλασική μελωδία, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη μουσική, όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Πλέον, τα ακουστικά δεν χρησιμοποιούνται μόνο για ψυχαγωγία, καθώς πρωταγωνιστούν στις επαγγελματικές επικοινωνίες, ενώ η ποιότητα των κλήσεων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Τα Galaxy Buds Pro διαχωρίζουν τη φωνή του χρήστη από ανεπιθύμητους ήχους, με τρία μικρόφωνα και μια μονάδα φωνητικής πρόσληψης (VPU), διασφαλίζοντας ότι ακούγεται όσο πιο καθαρά γίνεται. Ένα από τα εξωτερικά μικρόφωνα έχει, επίσης, υψηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο (SNR), εξαλείφοντας περαιτέρω τους θορύβους στο παρασκήνιο. Επιπλέον, η Samsung έχει ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία Wind Shield στα Galaxy Buds Pro. Το λιγότερο προεξέχον σχήμα ελαχιστοποιεί την περιοχή επαφής με τον άνεμο, ενώ ο ειδικά σχεδιασμένος θάλαμος με πλέγματα, φιλτράρει την παρεμβολή του ανέμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τηλεφωνικές κλήσεις υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και σε δυσχερείς καιρικές συνθήκες.

Η πιο ευφυής τεχνολογία ακύρωσης θορύβου (ANC) σε True Wireless Earbuds

Η εμπειρία που προσφέρουν τα Galaxy Buds Pro, προβλέπει ότι ο χρήστης θα ακούει περισσότερο αυτά που τον ενδιαφέρουν και λιγότερο τους ανεπιθύμητους ήχους. Για αυτόν το λόγο, διαθέτουν τις πιο ευφυείς δυνατότητες ANC σε σύγκριση με οποιοδήποτε true wireless earbuds. Όταν ο χρήστης πρέπει να συγκεντρωθεί στην εργασία του ή να αποκλείσει τον κόσμο γύρω του και να χαλαρώσει, έχει τη δυνατότητα μείωσης θορύβου στο παρασκήνιο έως και 99%, βελτιστοποιώντας το επιθυμητό επίπεδο.

Με τη λειτουργία Ambient Sound, μπορεί να επιλέξει την ενίσχυση των κοντινών ήχων που ξεπερνούν τα 20 ντεσιμπέλ, προσαρμόζοντας έτσι και εξατομικεύοντας τον ήχο στις εκάστοτε ανάγκες. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για πολυάσχολους εργαζόμενους, για όσους εργάζονται από το σπίτι, φροντίζοντας ένα παιδί ή για όσους θέλουν να τρέξουν στην πόλη, διατηρώντας παράλληλα ένα αυτί ανοιχτό για την κίνηση των οχημάτων.

Επιπλέον, οι λειτουργίες ANC και Ambient Sound συνεργάζονται αυτόματα, αφού προσαρμόζονται στο περιβάλλον του χρήστη, για να βελτιστοποιήσουν την ηχητική του εμπειρία. Τα Galaxy Buds Pro αναγνωρίζουν το πότε μιλάει ο χρήστης, και μπορούν να εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ ακύρωσης κοντινών ήχων και ενίσχυσης αυτών. Θα απενεργοποιήσουν, επίσης, τη μουσική σε περίπτωση ομιλίας, ακόμα κι αν χρησιμοποιείται η λειτουργία Ambient Sound ή έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία ANC. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον χρήστη να ακούει και να επικοινωνεί πιο αποτελεσματικά, και καθιστά το Galaxy Buds Pro το τέλειο εργαλείο για καθημερινή χρήση.

Μια ακόμα πιο απρόσκοπτη εμπειρία Galaxy

Τα Galaxy Buds Pro, αποτελούν αναπόσπαστη επέκταση του οικοσυστήματος Galaxy. Τώρα, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής της σύνδεσης των ακουστικών από το smartphone σε tablet της σειράς Galaxy με βάση τη χρήση, χωρίς να απαιτούνται χειροκίνητες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, σε περίπτωση παρακολούθησης βίντεο στο Galaxy Tab S7 και εισερχόμενης κλήσης στο Galaxy S21, η νέα λειτουργία Auto Switch θα θέσει σε παύση το βίντεο και θα επιτρέψει στον χρήστη να απαντήσει το τηλέφωνο με τα Galaxy Buds Pro. Μόλις τελειώσει η κλήση, τα ακουστικά επιστρέφουν αμέσως στο tablet, το βίντεο αναπαράγεται ξανά και ο ήχος του αναμεταδίδεται από τα ακουστικά.

Eπεκτείνουν, επίσης, την ηχητική εμπειρία καθώς συνδέονται με άλλες συσκευές Galaxy, ειδικά το Galaxy S21. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστικό και καθηλωτικό ήχο, οπουδήποτε, με τη λειτουργία Audio 360, που διαθέτει τεχνολογία Dolby Head Tracking™. Οι vloggers, μπορούν να καταγράψουν καθαρά τη φωνή τους και τον περιβάλλοντα ήχο συγχρονίζοντας τα μικρόφωνα στα Galaxy Buds Pro και στο Galaxy S21. Διαθέτουν, επιπλέον, τη λειτουργία παιχνιδιού, οπότε όταν ο μειωμένος χρόνος απόκρισης ήχου συνδυάζεται με την ισχυρή απόδοση του Galaxy S21 και την εντυπωσιακή οθόνη, η εμπειρία παιχνιδιού προάγεται στο επόμενο επίπεδο.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τα Galaxy Buds Pro, όπως επιθυμεί, χωρίς να ανησυχεί για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Με πλήρη φόρτιση, εξασφαλίζουν έως και 8 ώρες αναπαραγωγής, με επιπλέον 20 ώρες εφεδρικής ισχύος διαθέσιμη στη θήκη ασύρματης φόρτισης. Ακόμα και κατά τη χρήση της λειτουργίας ANC, τα Galaxy Buds Pro εξασφαλίζουν 5 ώρες αναπαραγωγής με 13 ώρες επιπλέον διαθέσιμες στη θήκη. Παράλληλα, μόλις πέντε λεπτά γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζουν μία ώρα παιχνιδιού.


Νέος κομψός, ουσιαστικός σχεδιασμός

Τα Galaxy Buds Pro δεν είναι απλώς εξαιρετικά στη χρήση, αλλά και κομψά στην εμφάνιση. Αντλούν έμπνευση από το καινοτόμο και διάσημο σχήμα των Galaxy Buds Live και διαθέτουν έναν αναβαθμισμένο, πιο εργονομικό παράγοντα μορφής. Το σχήμα των ακουστικών βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και προεξέχει λιγότερο από το αυτί, παρέχοντας μια πιο φυσική εμφάνιση. Αυτός ο νέος σχεδιασμός μειώνει, επίσης, την περιοχή επαφής μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού, βελτιώνοντας την άνεση και ελαχιστοποιώντας κάθε αίσθηση φραγμού.

Επιπρόσθετα, τα Buds Pro σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν περισσότερη ηρεμία. Διαθέτουν πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο νερό IPX78, το υψηλότερο επίπεδο αντοχής στο νερό στη σειρά προϊόντων Galaxy Buds. Πλέον, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν μήπως χάσουν τα ακουστικά τους. Η λειτουργία SmartThings Find μπορεί εύκολα να τα εντοπίσει, ακόμη και όταν είναι εκτός εμβέλειας Bluetooth ή εντελώς εκτός θέασης, σε απομακρυσμένο σημείο. Κατασκευάστηκαν, επίσης, για να βοηθήσουν στη μείωση των αποβλήτων, καθώς αποτελούνται από 20% οικολογικά υλικά (PCM).



Galaxy SmartTag


Κάντε tag & αναζήτηση. Εύκολα & έξυπνα!

Με το SmartTag της Samsung δεν ανησυχείτε πλέον για την απώλεια των σημαντικών σας πραγμάτων, αφού μπορείτε να τα συνδέσετε με το οικοσύστημα Galaxy!

Το SmartTag λειτουργεί μέσω Bluetooth Low Energy, ενώ το SmartTag Plus χρησιμοποιεί και Ultra WideBand τεχνολογία, για ακόμα πιο ακριβή εντοπισμό.

Βρείτε αυτά που έχουν σημασία για εσάς

Τα SmartTag που λειτουργούν με Bluetooth προσαρτώνται εύκολα σε κλειδιά, τσάντες ή ακόμα και στο κατοικίδιό σας. Αν χάσετε κάτι από αυτά και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, αλλά δε το βρίσκετε, πατήστε το κουμπί Ηχητικού Σήματος στο smartphone σας, και ακολουθήστε τον ήχο του ringtone που χτυπά στην ένταση που το έχετε ρυθμίσει.

Εντοπίστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα ακόμα και από μακριά!

Τα αντικείμενα που έχετε κάνει tag βρίσκονται εκτός εμβέλειας σύνδεσης; Κανένα πρόβλημα! Ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σύνδεσης, το Δίκτυο Galaxy Find μπορεί να χρησιμοποιήσει την αναζήτηση μέσω άλλων Galaxy χρηστών και να βρει το αγαπημένο σας αντικείμενο, διατηρώντας το απόρρητο της θέσης του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα το ιστορικό των τοποθεσιών του SmartTag σας, ώστε να το εντοπίσετε ξανά. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις άλλες Galaxy συσκευές σας, για να βρείτε προσωπικά σας αντικείμενα.

Με τα SmartTag, η χρήση του έξυπνου σπιτιού σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Μπορούν να εκτελέσουν διάφορες ενέργειες για τις συσκευές IoT του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι ώστε, για παράδειγμα, να ανοίξετε τα φώτα του σπιτιού σας πριν καν μπείτε μέσα. Μόλις γνωρίσετε τα SmartTags και τις ευκολίες που παρέχουν, θα θέλετε να συνδέσετε ακόμα περισσότερα αγαπημένα σας αντικείμενα με αυτά. Γι’ αυτό, θα τα βρείτε διαθέσιμα είτε ξεχωριστά είτε σε ζευγάρι, για ακόμα περισσότερη άνεση στην καθημερινότητά σας.



Διαθεσιμότητα


Από τις 29 Ιανουαρίου 2021, τα Galaxy S21, S21+ και S21 Ultra, καθώς και τα Galaxy Buds Pro, θα διατίθενται μέσω των φυσικών και online καταστημάτων των παρόχων και από την επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Samsung.com, στις παρακάτω αποχρώσεις με πολυτελή φινιρίσματα.


Χρώματα


Galaxy S21: Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink και Phantom White, σε εκδόσεις των 128GB και 256GB 8GB RAM (Phantom Pink διαθέσιμο μόνο σε 128GB έκδοση).

Galaxy S21+: Phantom Violet, Phantom Silver και Phantom Black σε 128GB σε εκδόσεις των 256GB με 8GB RAM.

Galaxy S21 Ultra: Phantom Silver: έκδοση 128GB με 12GB RAM και έκδοση 256GB με 12GB RAM, Phantom Black: έκδοση 128GB με 12GB RAM, έκδοση 256GB με 12GB RAM ή έκδοση 512GB με 16GB RAM.

Galaxy Buds Pro: Phantom Black, Phantom Silver, και Phantom Violet.

Galaxy SmartTag: White, Black


Τιμές


Samsung Galaxy S21 8GB/128GB – 899€

Samsung Galaxy S21 8GB/256GB – 949€

Samsung Galaxy S21+ 8GB/128GB – 1099€

Samsung Galaxy S21+ 8GB/256GB – 1149€

Samsung Galaxy S21 Ultra 12GB/128GB – 1299€

Samsung Galaxy S21 Ultra 12GB/256GB – 1349€

Samsung Galaxy S21 Ultra 16GB/512GB – 1479€

Samsung Smart Tag Black & White – 49.90€

Samsung SmartTag White, Black – 29.90€




Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ