Loading...
Tech

Sony α9 II: Ταχύτατη και αξιόπιστη η νέα mirrorless κάμερα

Η Sony ανακοίνωσε την Alpha 9 II (μοντέλο ILCE-9M2), η οποία δανείζεται τον επεξεργαστή εικόνας της α7R IV αλλά και το ανθεκτικό σώμα της. Το τελευταίο μοντέλο από την καταξιωμένη σειρά α™ (Alpha™) full-frame φωτογραφικών μηχανών εναλλάξιμων φακών, έχει δημιουργηθεί ειδικά για να υποστηρίξει επαγγελματίες του χώρου, στους τομείς της αθλητικής φωτογραφίας και του φωτορεπορτάζ.

Η εξελιγμένη τεχνολογία της α9 II, απαντάει στις ανάγκες της επαγγελματικής ροής εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης λειτουργικότητας και συνδεσιμότητας δικτύου, για βελτιωμένη υποστήριξη στο πεδίο, αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε περίσταση, και απαράμιλλη ταχύτητα. Η εκπληκτική ταχύτητα της α9, ανατρέπει τα δεδομένα στην αθλητική και ειδησεογραφική φωτογραφία, και επανέρχεται με επιπλέον βελτιώσεις, για αυξημένη παραγωγικότητα στην επαγγελματική ροή εργασιών.


Αποτυπώστε φευγαλέες ιστορικές στιγμές 


Η νέα Alpha 9 II, βασίζεται στην εντυπωσιακή κληρονομιά του πρωτότυπου μοντέλου Alpha 9, διατηρώντας την πρωτοποριακή απόδοση ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης λήψης χωρίς συσκότιση έως και 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση αυτόματης έκθεσης (Auto Exposure), AF/AE με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενσωματώνοντας ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα, μέσα από τις ανάγκες που έχουν εκφράσει επαγγελματίες φωτογράφοι. Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν σημαντικά βελτιωμένη συνδεσιμότητα και μεταφορά αρχείων, συνεχόμενη λήψη έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο με μηχανικό κλείστρο, εξελιγμένη απόδοση AF με πρόσφατα βελτιστοποιημένους αλγορίθμους, επανασχεδιασμένη κατασκευή για μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα, και πολλά άλλα.

Ο Yann Salmon Legagneur, Διευθυντής Product Marketing, Digital Imaging, της Sony Europe δήλωσε:

«Η γνώμη των πελατών μας έχει μεγάλη σημασία για τη Sony –  πάντα παρακολουθούμε το τι έχουν να μας πουν. Η Alpha 9 II είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων συναντήσεων με φωτογράφους πρακτορείων, σπορ και ειδήσεων από την κυκλοφορία του αρχικού μοντέλου Alpha 9, μέσα από τις οποίες συλλέξαμε εποικοδομητικό σχολιασμό. Έχουμε προσθέσει δυνατότητες συνδεσιμότητας και δικτύου που βελτιώνουν δραστικά την επαγγελματική ροή εργασιών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήσαμε λεπτές προσαρμογές στο σχεδιασμό, την επιφάνεια και την ισχύ επεξεργασίας που ολοκληρώνουν την εμπειρία του χρήστη. Συμπληρωματικά με το εξαιρετικά ευέλικτο σύστημα E-mount – με 55 εγγενείς φακούς πλέον, συμπεριλαμβανομένων των φακών 600mm και 400mm G Master™- η νέα φωτογραφική μηχανή είναι ένα εργαλείο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο για επαγγελματίες του χώρου.»


Ενσωματωμένη Συνδεσιμότητα επί τω έργω του επαγγελματία


Η νέα μηχανή της Sony, περιλαμβάνει ενσωματωμένο τερματικό 1000BASE-T Ethernet, που επιτρέπει την gigabit επικοινωνία για γρήγορες και σταθερές λειτουργίες μεταφοράς δεδομένων. Επιπλέον, υποστηρίζεται η μεταφορά αρχείων μέσω κρυπτογράφησης SSL ή TLS (FTPS), για αυξημένη ασφάλεια δεδομένων και βελτιωμένη απόδοση PC σύνδεσης για απομακρυσμένες λήψεις (tether), με μείωση του χρόνου καθυστέρησης απελευθέρωσης και της οθόνης ζωντανής προβολής, όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας «Remote Camera Tool». Η ταχύτητα της ενσωματωμένης λειτουργίας ασύρματου LAN έχει επίσης αυξηθεί, προσθέτοντας σταθερή και γρήγορη 5GHz ζώνη (IEEE 802.11ac), επιπλέον των 2,4GHz που είναι διαθέσιμα στην Alpha 9. Υποστηρίζονται τα πρότυπα IEEE 802.11 a/b/g/n/ac.

Σχεδιασμένη για να βελτιώσει την ταχύτητα της ροής εργασίας των ειδησεογραφικών πρακτορείων, η Alpha 9 II διαθέτει τη νέα λειτουργία «Voice Memo», που επιτρέπει την προσθήκη πληροφοριών σε εικόνες με τη μορφή φωνητικών μηνυμάτων, οι οποίες μπορούν να αναπαραχθούν κατά την ανασκόπηση των εικόνων. Τα φωνητικά δεδομένα μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν στις εικόνες που αποστέλλονται σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας, παρέχοντάς τους σημαντικές πληροφορίες που απαιτούνται για την αποτελεσματική επεξεργασία.

Εναλλακτικά, ένας φωτογράφος μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την επέκταση «Transfer & Tagging» στην εφαρμογή «Imaging Edge™», για τη μεταφορά φωνητικών ετικετών με τις εικόνες στην κινητή συσκευή του, η οποία μετατρέπει αυτόματα τα φωνητικά μηνύματα σε κείμενο για να προστεθούν στις εικόνες JPEG με τη μορφή των μεταδομένων IPTC. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν αυτόματα ή χειροκίνητα, κατ’ επιλογήν του φωτογράφου.

Συνδυάζοντας ασύρματη μεταφορά εικόνας/ήχου και αυτόματη μετατροπή φωνής σε κείμενο με τη δυνατότητα για αυτόματη μεταφορά εικόνας με συνημμένα φωνητικά υπομνήματα μέσω FTP, είναι δυνατή η λήψη και η μεταφορά των αποτελεσμάτων σε ένα διακομιστή FTP, χωρίς να απαιτείται η λειτουργία ενός smartphone. Οι ρυθμίσεις FTP μέσα στην εφαρμογή μπορούν επίσης να σταλούν σε μια κάμερα μέσω Bluetooth®, επιτρέποντας ταχύτερη ροή εργασίας.


Κορυφαία Ταχύτητα και Απόδοση Αυτόματης Εστίασης


Η Alpha 9 II μοιράζεται τον ίδιο κορυφαίο αισθητήρα εικόνας Exmor RS ™ CMOS 24,2 MP με ενσωματωμένη μνήμη, με την αρχική Alpha 9, για την ίδια ασύγκριτη απόδοση ταχύτητας και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Το νέο μοντέλο μπορεί να πραγματοποιεί συνεχόμενες λήψεις, αθόρυβα στα 20 fps για έως και 361 εικόνες JPEG ή 239 συμπιεσμένες εικόνες RAW, χωρίς συσκότιση, επιτρέποντας στον φωτογράφο να παρακολουθεί το θέμα και τη δράση χωρίς διακοπή στο EVF κατά τη λήψη φωτογραφιών. Για τους χρόνους κατά τους οποίους προτιμάται ή απαιτείται μηχανικό κλείστρο, η νέα Alpha 9 II βελτιώθηκε για να τραβήξει έως και 10 fps, περίπου 2 φορές την ταχύτητα της Alpha 9.

Η φωτογραφική μηχανή είναι σε θέση να λειτουργεί με συνεχή εντοπισμό της αυτόματης εστίασης και της αυτόματης έκθεσης έως και 60 φορές το δευτερόλεπτο, με νέους βελτιστοποιημένους αλγόριθμους AF, που παρέχουν σημαντικά μεγαλύτερη ακρίβεια και απόδοση AF, διασφαλίζοντας ότι ακόμα και η πιο ακανόνιστη κίνηση ενός αντικειμένου, συλλαμβάνεται με μεγάλη ακρίβεια. Επίσης ιδανική για αθλητικές εκδηλώσεις, η φωτογραφική μηχανή προσφέρει τώρα μια νέα «anti-flicker» λειτουργία λήψης, που ανιχνεύει και ρυθμίζει αυτόματα τη χρήση φωτισμού φθορίου ή τεχνητού φωτισμού για τη μεγιστοποίηση της ποιότητας εικόνας.

Το προηγμένο σύστημα εστίασης της νέας Alpha 9 II, αποτελείται από 693 σημεία AF ανίχνευσης φάσης εστιακού επιπέδου, που καλύπτουν περίπου το 93% της περιοχής εικόνας, καθώς και 425 σημεία AF αντίθεσης. Αυτό το γρήγορο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή απόδοση, διασφαλίζοντας ότι όλα τα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί με ακρίβεια. Οι πρόσθετες αξιοσημείωτες δυνατότητες εστίασης περιλαμβάνουν τα «Real-time Eye AF» με επιλογή δεξί/αριστερού οφθαλμού, «Real-time Eye AF για ζώα» – με νέο αλγόριθμο, Real-Time Eye AF για βίντεο, έλεγχο σημείου εστίασης αφής κατά τη χρήση του viewfinder και πολλά άλλα.


Εκλεπτυσμένη Κατασκευή και Λειτουργικότητα


 • Ο αναβαθμισμένος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ κερδίζει το μέγιστο όφελος από την ταχύτητα ανάγνωσης του αισθητήρα. Ο επεξεργαστής λειτουργεί με LSI εμπρόσθιο άκρο για να αυξήσει την ταχύτητα ανίχνευσης AF/AE, την επεξεργασία εικόνας, την ανίχνευση και ακρίβεια προσώπου και πολλά άλλα.
 • Αναβαθμισμένος σχεδιασμός ανθεκτικός στη σκόνη και την υγρασία, για την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών ακόμη και στις πιο δύσκολες εξωτερικές συνθήκες. Ισχυρότερη στεγανοποίηση που παρέχεται σε όλες τις ενώσεις της επιφάνειας, καθώς και το κάλυμμα του τμήματος μπαταρίας και την υποδοχή μέσων.
 • Ο πιο πρόσφατα αναβαθμισμένος αλγόριθμος επεξεργασίας εικόνας μειώνει το θόρυβο σε μεσαίο έως υψηλό εύρος ευαισθησίας, ενώ βελτιώνει την ανάλυση και την ποιότητα της εικόνας.
 • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας με οπτική επαφή σε 5 άξονες που παρέχει πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου 5,5 βημάτων.
 • Βελτιωμένη διαμόρφωση λαβής για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά. Συμβατό με το Vertical Grip της Sony VG-C4EM.
 • Βελτιωμένη σχεδίαση και αίσθηση κουμπιών. Αυξημένη διάμετρος και ανταπόκριση του κουμπιού ‘AF – ON’, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό μοχλών πολλαπλών επιλογών, κουμπί κλειδώματος επιλογής αντιστάθμισης έκθεσης, νέο σχήμα και μια νέα θέση για το μοχλό στην οπίσθια οθόνη.
 • Ανασχεδιασμένος μηχανισμός κλείστρου για την καταστολή ακόμη και της παραμικρής κίνησης που μπορεί να προκαλέσει θόλωση της εικόνας. Δοκιμασμένο για ανθεκτικότητα άνω των 500.000 κύκλων κλείστρου.
 • Υποδοχή USB Type-C™ που υποστηρίζει γρήγορη μεταφορά δεδομένων USB 3.2 Gen 1.
 • Δύο υποδοχές πολυμέσων που είναι συμβατές με UHS-I και UHS-II κάρτες SD, επιτρέποντας μεγαλύτερη συνολική χωρητικότητα και υψηλότερες ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής.
 • Η διασύνδεση ψηφιακού ήχου έχει προστεθεί στο «Multi Interface Shoe™» (MI Shoe), επιτρέποντας στο νέο μικρόφωνο ECM-B1M Shotgun ή το XLR-K3M XLR Adapter Kit, να συνδεθεί απευθείας στο Shoe MI για καθαρότερες και ευκρινέστερες ηχογραφήσεις.


Sony α9 II – Σχεδιασμένη για επαγγελματίες


 • Εύκολος χειρισμός σε κατακόρυφο προσανατολισμό: Το νέο VG-C4EM έχει χειριστήρια με βελτιωμένη θέση, μέγεθος, σχήμα και υλικό, παρόμοια με εκείνα στο σώμα της μηχανής, ώστε να έχετε την ίδια αίσθηση χειρισμού όταν κρατάτε κάθετα τη μηχανή.
 • Παρατεταμένες λήψεις επαγγελματικής διάρκειας: Η α9 II έχει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας NP-FZ100. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν δύο από αυτές, στην προαιρετική κατακόρυφη λαβή VG-C4EM, για μεγαλύτερη διάρκεια λήψης και πιο άνετη χρήση.
 • Δύο υποδοχές πολυμέσων, και οι δύο με υποστήριξη UHS-II: Και οι δύο θύρες πολυμέσων είναι συμβατές με UHS-I και UHS-II για γρήγορη εγγραφή δεδομένων. Η α9 II εγγράφει, διαχωρίζει δεδομένα RAW/JPEG και σταθερές εικόνες/ταινίες, και αντιγράφει δεδομένα μεταξύ καρτών, ταυτόχρονα ή διαδοχικά.
 • Αποθήκευση/φόρτωση ρυθμίσεων: Νέα λειτουργία αποθήκευσης/φόρτωσης ρυθμίσεων μηχανής, από και προς κάρτες μνήμης SD, για εύκολη κοινή χρήση με άλλες α9 II. Η επιλογή “Save/Load FTP Settings” [Ρυθμίσεις αποθήκευσης/φόρτωσης FTP] είναι στο “FTP Transfer Func.” [Λειτουργία μεταφοράς μέσω FTP].
 • Αποτελεσματική επιλογή εικόνας: Προσθέστε αξιολογήσεις και προστασία εικόνας με άμεσο έλεγχο αναπαραγωγής. Επίσης, διαθέτει ανασκόπηση μεγάλων συλλογών φωτογραφιών σε μεταπήδηση ανά 10 ή 100 καρέ, και ομαδική ανασκόπηση φωτογραφιών από συνεχείς λήψεις ριπής.
 • Βελτιωμένη διασύνδεση μενού: Η απεικόνιση των προσαρμοσμένων βασικών ρυθμίσεων στην οθόνη μενού διευκολύνει τη χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάζετε τις καρτέλες μενού με το μπροστινό κουμπί ή το κουμπί Fn με ένα χέρι.
 • Τηλεχειρισμός, προβολή, επεξεργασία Imaging Edge™: Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. Remote (Τηλεχειρισμός) για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, Viewer (Λειτουργία προβολής) για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και Edit (Επεξεργασία) για τελική εμφάνιση παραδοτέων από RAW.
 • Capture One (for Sony): Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony), αυξάνετε τα εργαλεία επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.


Χαρακτηριστικά


Παρακάτω θα δείτε πιο αναλυτικά, μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της Sony α9 ΙΙ:

Αισθητήρας απεικόνισης

 • Τύπος αισθητήρα: Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor RS CMOS 35 mm (35,6 x 23,8 mm)
 • Αριθμός Pixel (Ενεργά): Περίπου 24,2 megapixel
 • Αναλογία πλευρών οθόνης: 3:2

Εγγραφή (φωτογραφίες)

 • Φορμά εγγραφής: JPEG (Συμβατό με DCF, έκδ. 2.0, Exif Έκδ. 2.31, συμβατό με MPF Baseline), RAW (Sony ARW φορμά 2.3)
 • Μέγεθος εικόνας (Σε Pixel) [3:2]: Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 4000 (24M), M: 3936 x 2624 (10M), S: 3008 x 2000 (6,0 M), APS-C L: 3936 x 2624 (10M), M: 3008 x 2000 (6,0M), S: 1968 x 1312 (2,6M)
 • Μέγεθος εικόνας (Pixel) [4:3]: Πλήρες καρέ 35 mm L: 5328 x 4000 (21M), M: 3488 x 2624 (9,2M), S: 2656 x 2000 (5,3M) APS-C L: 3488 x 2624 (9,2M), M: 2656 x 2000 (5,3M), S: 1744 x 1312 (2,3M)
 • Μέγεθος εικόνας (Σε Pixel) [16:9]: Πλήρες καρέ 35mm L: 6000 x 3376 (20M), M: 3936 x 2216 (8,7M), S: 3008 x 1688 (5,1 M), APS-C L: 3936 x 2216 (8,7M), M: 3008 x 1688 (5,1M), S: 1968 x 1112 (2,2M)
 • Μέγεθος εικόνας (Pixel) [1:1]: Πλήρες καρέ 35 mm L: 4000 x 4000 (16M), M: 2624 x 2624 (6,9M), S: 2000 x 2000 (4,0M) APS-C L: 2624 x 2624 (6,9M), M: 2000 x 2000 (4,0M), S: 1312 x 1312 (1,7M)
 • Λειτουργίες ποιότητας εικόνας: RAW, RAW και JPEG (Extra fine, Fine, Standard), JPEG (Extra fine, Fine, Standard)

Εγγραφή (βίντεο)

 • Φορμά εγγραφής: Φορμά XAVC S, Φορμά AVCHD συμβατό με έκδ. 2.0
 • Φορμά εγγραφής ήχου: XAVC S: LPCM 2 καν., AVCHD: Dolby® Digital (AC-3) 2 καν., Dolby® Digital Stereo Creator
 • Εφέ εικόνας: Ποστεροποίηση (Χρώμα), Ποστεροποίηση (Α/Μ), Ποπ χρώματα, Ρετρό φωτογραφία, Μερικό χρώμα (Κ/Π/Μ/Κ), Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera (Κανονικό/Ψυχρό/Θερμό/Πράσινο/Ματζέντα), Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι

Σύστημα εγγραφής

 • Μέσα: Κάρτα μνήμης SD, κάρτα μνήμης SDHC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης SDXC (συμβατότητα με UHS-I/ΙΙ), κάρτα μνήμης microSD, κάρτα μνήμης microSDHC, κάρτα μνήμης microSDXC
 • Υποδοχή κάρτας μνήμης: SLOT1: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II), SLOT2: Υποδοχή για κάρτα μνήμης SD (συμβατή με UHS-I/II)
 • Λειτουργία εγγραφής σε 2 κάρτες μνήμης: Ταυτ. εγγρ. (Φωτογραφία), Ταυτ. εγγρ. (Ταινία), Ταυτ. εγγρ. (Φωτογραφία/Ταινία), Διαχωρισμός (JPEG/RAW), Διαχωρισμός (Φωτογραφία/Ταινία), Αυτόματη εναλλαγή μέσων (Ενεργό/Ανενεργό), Αντιγραφή

Εστίαση

 • Τύπος εστίασης: Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση (Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης / Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης)
 • Αισθητήρας εστίασης: Αισθητήρας Exmor RS CMOS

Οθόνη LCD

 • Τύπος οθόνης: TFT 7,5 cm (τύπου 3,0)
 • Έλεγχος φωτεινότητας: Χειροκίνητη (5 βήματα μεταξύ -2 και +2), Λειτουργία Sunny Weather

Άλλα χαρακτηριστικά

 • Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας: Στατικές εικόνες: περίπου 2x, Ταινίες: περίπου 1,5x (4K), περίπου 2x (HD)
 • Ψηφιακό ζουμ: Έξυπνο ζουμ (Στατικές εικόνες): 35 mm πλήρους καρέ: M: περίπου 1,5x, S: περίπου 2x, APS-C: M: περίπου 1,3x, S: περίπου 2x, Ψηφιακό ζουμ (Στατικές εικόνες): 35 mm πλήρους καρέ: L: περίπου 4x, M: περίπου 6,1x, S: περίπου 8x, APS-C: L: περίπου 4x, M: περίπου 5,2x, S: περίπου 8x, Ψηφιακό ζουμ (Ταινία): 35 mm πλήρους καρέ: περίπου 4x, APS-C: περίπου 4x

Κλείστρο

 • Τύπος: Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος τύπος, κατακόρυφου-εγκάρσιου εστιακού επιπέδου
 • Ταχύτητα κλείστρου: [Στατικές εικόνες, Μία λήψη] – Μηχανικό κλείστρο: 1/8000 έως 30 δευτ., Λυχνία, ΑΥΤΟΜΑΤΟ: 1/32000 έως 30 δευτ., Λυχνία, Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1/32000 έως 30 δευτ [Στατικές εικόνες, Συνεχής λήψη] – Μηχανικό κλείστρο: 1/8000 έως 30 δευτ., ΑΥΤΟΜΑΤΟ: 1/32000 έως 1/8 δευτ., Ηλεκτρονικό κλείστρο: 1/32000 έως 1/8 δευτερόλεπτα, [Ταινίες]: 1/8000 έως 1/4 (βήμα 1/3) και έως 1/60 στη λειτουργία AUTO (έως και 1/30 στη λειτουργία Αυτόματου αργού κλείστρου)

Έλεγχος φλας

 • Λειτουργίες φλας: Χωρίς φλας, Αυτόματο φλας, Φλας συμπλήρωσης, Αργός συγχρονισμός, Συγχρονισμός οπίσθιου φλας, Μείωση του φαινομένου κόκκινων ματιών (επιλογή από ενεργό/ανενεργό), Ασύρματο6, Συγχρονισμός υψηλής ταχύτητας

Διασύνδεση

 • Διασύνδεση με υπολογιστή
 • Υποδοχή MULTI / MICRO USB
 • NFC™
 • Ασύρματο δίκτυο LAN (Ενσωματωμένο)
 • Bluetooth
 • Έξοδος HD
 • Υποδοχή Πολλαπλών Συνδέσεων

Ήχος

 • Μικρόφωνο: Ενσωματωμένο στερεοφωνικό
 • Ηχείο: Ενσωματωμένο, μονοφωνικό

Ισχύς

 • Παρεχόμενη μπαταρία: Μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Διάρκεια μπαταρίας (Στατικές εικόνες): Περίπου 500 λήψεις (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 690 λήψεις (Οθόνη LCD) (Πρότυπο CIPA)
 • Διάρκεια μπαταρίας (Ταινία, Πραγματική εγγραφή): Περίπου 110 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 120 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)
 • Διάρκεια μπαταρίας (Ταινία, Συνεχής εγγραφή): Περίπου 195 λεπτά (Εικονοσκόπιο) / Περίπου 200 λεπτά (Οθόνη LCD), (Πρότυπο CIPA)

Μέγεθος και βάρος

 • Διαστάσεις (Π x Υ x Β): Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 77,5 mm, Περίπου 128,9 mm x 96,4 mm x 67,3 mm (από τη λαβή έως την οθόνη) / Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 3 1/8 ίντσες, Περίπου 5 1/8 x 3 7/8 x 2 3/4 ίντσες (από τη λαβή μέχρι την οθόνη)
 • Βάρος: Περίπου 678 g / Περίπου 1 lb 8,0 oz (Με μπαταρία και κάρτα μνήμης)


Η νέα Sony Alpha 9 II είναι διαθέσιμη στην τιμή των 5.400€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα φωτογραφική μηχανή της Sony, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.


Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ