Loading...
Tech

The Frame και The Serif: Οι lifestyle τηλεοράσεις της Samsung

Οι νέες σειρές τηλεοράσεων της Samsung, ξεχωρίζουν για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους. Προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία θέασης χάρη στην QLED τεχνολογία και δίνουν στους χρήστες την ευκαιρία να εκφραστούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μέσω εξατομικευμένης εμπειρίας χρήσης.


The Frame, ένας κομψός πίνακας ζωγραφικής


Η σειρά τηλεοράσεων The Frame, συμπληρώνει κάθε χώρο και τον μετατρέπει σε προσωπική γκαλερί. Χάρη στη λειτουργία Art Mode, η The Frame μπορεί να προβάλλει αγαπημένα έργα τέχνης, όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη. Το Art Store, βοηθά τους κατόχους να επιμεληθούν τη δική τους συλλογή έργων τέχνης από κορυφαίες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, με περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης. Με τη νέα λειτουργία ΑΙ για αυτόματη ρύθμιση, το Art Store προτείνει έργα τέχνης σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του κατόχου.

Ο Αισθητήρας Κίνησης της The Frame, ανιχνεύει την παρουσία στο δωμάτιο και ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το Art Mode για εξοικονόμηση ενέργειας. Καθώς προσφέρεται η δυνατότητα εξατομίκευσης πλαισίου με επιλογή από 4 χρώματα (Μαύρο, Καφέ, Λευκό και Μπεζ) και εύκολης εγκατάστασης No Gap Wall-Mount, η The Frame μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, όπως ακριβώς οι φωτογραφίες και οι πίνακες ζωγραφικής. Το One Invisible Connection, επιτρέπει στη The Frame να γίνει ένα απρόσκοπτο κομμάτι της διακόσμησης, ενώ μέσω της σύνδεσης της στο One Connect Box με ένα μόνο οπτικό καλώδιο, εξαλείφεται το αντιαισθητικό χάος των καλωδίων.

Σχεδιασμένη για να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής – Όμορφο Design

H The Frame είναι μια τηλεόραση με ένα κομψό και μοντέρνο design, που συνδυάζεται άψογα με τη διακόσμησή σας. Δεν βελτιώνει το χώρο σας μόνο ως τηλεόραση, αλλά γίνεται μέρος της προσωπικής σας συλλογής ως έργο τέχνης.

Εξατομικεύστε στο στυλ σας – Επιλογές Κορνίζας

H The Frame προσφέρει επιλογές κορνίζας σε διάφορα χρώματα. Επιλέξτε την ιδανική κορνίζα για το χώρο, το γούστο ή το έργο τέχνης – οι μαγνήτες σάς διευκολύνουν για την τοποθέτηση και αφαίρεση της κορνίζας για ένα διαφορετικό στυλ.

Απενεργοποιήστε την για να ομορφύνετε το χώρο σας με την τέχνη – Art Mode

Απολαύστε τον σύγχρονο τρόπο προβολής της δικής σας προσωπικής συλλογής έργων τέχνης και φωτογραφιών. Όταν είναι ενεργοποιημένη, είναι μια εκπληκτική τηλεόραση. Και όταν είναι απενεργοποιημένη, είναι σαν πίνακας ζωγραφικής.

Τεχνολογία QLED – Όγκος χρώματος 100% με τεχνολογία Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot της Samsung, προσφέρει 100% όγκο χρώματος για ζωντανή εικόνα, ενώ η τεχνολογία Dual LED, αυξάνει την αντίθεση με βάση τη θερμοκρασία οπίσθιου φωτισμού για βέλτιστο χρωματικό τόνο. Όποια και εάν είναι η γωνία, απολαμβάνετε απίστευτη λεπτομέρεια και υφή.

Σαν πραγματικός πίνακας ζωγραφικής στον τοίχο – No Gap Wall-Mount

Η τοποθέτηση της The Frame είναι απλή και γρήγορη και μπορείτε απλά να την περιστρέψετε προς τα πλάγια, προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, για την ιδανική προβολή. Υπέροχη από κάθε πλευρά, προσαρμόζεται τέλεια στο χώρο σας.

Θέαση χωρίς εμπόδια – One Invisible Connection

Κρατήστε το χώρο γύρω από τη The Frame όμορφα καθαρό. Το One Invisible Connection, κρύβει τα καλώδια έτσι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας μέσω του One Connect Box, χωρίς κανένα ακατάστατο ή μπλεγμένο καλώδιο.

Αναρτήστε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές – Η Συλλογή μου

Μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε και να παρουσιάσετε τη δική σας φωτογραφία-ή ένα νέο οικογενειακό πορτρέτο. Απλά στείλτε τις φωτογραφίες σας στη The Frame μέσω του τηλεφώνου σας ή USB.

Ανήκει οπουδήποτε στο δωμάτιο – Επιλογές Βάσης

Σκεφτείτε πέρα από τους τοίχους. Τοποθετήστε τη The Frame οπουδήποτε θέλετε με διάφορες επιλογές βάσεων τηλεόρασης, που ταιριάζουν με εσάς και το στυλ της διακόσμησής σας.

Ανιχνεύει το φως για την ιδανική φωτεινότητα – Αισθητήρας Φωτεινότητας

Ο Αισθητήρας Φωτεινότητας ανιχνεύει το φως και βελτιώνει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον τόνο χρώματος της οθόνης για φυσική εμφάνιση.

Ανιχνεύει την παρουσία σας – Αισθητήρας Κίνησης

Όταν βρίσκεστε κοντά, ο Αισθητήρας Κίνησης ανιχνεύει την παρουσία σας και μετατρέπει την οθόνη της τηλεόρασης σε έργο τέχνης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας έργο τέχνης όσο βρίσκεστε εκεί. Όταν φύγετε, απενεργοποιείται για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όχι πλέον μαύρη οθόνη – Ambient Mode +

Το Ambient Mode σάς επιτρέπει να αλλάξετε αυτό που βλέπετε στην οθόνη. Ρυθμίστε την έτσι ώστε η ώρα, ο καιρός και οι ειδήσεις να σας περιμένουν κάθε φορά που κοιτάζετε, ή συνδυάστε τη The Frame με το χρώμα και το μοτίβο των γύρω τοίχων. Είναι όλα στο χέρι σας.

Εξαιρετική εικόνα σε κάθε φωτισμό – Adaptive Picture

Η The Frame αναλύει έξυπνα τον φωτισμό του δωματίου σας και το περιεχόμενο, ρυθμίζοντας αυτόματα για εξαιρετική φωτεινότητα και αντίθεση, ώστε να έχετε φυσική εικόνα ακόμα και όταν ο φωτισμός αλλάζει. Απλά καθίστε, χαλαρώστε και αφήστε τη The Frame να κάνει τη δουλειά της.

Μη χάσετε κανένα διάλογο – Active Voice Amplifier (AVA)

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τις συνομιλίες στη σκηνή. Το Active Voice Amplifier, αναγνωρίζει κάθε θόρυβο του περιβάλλοντος σε πραγματικό χρόνο, για να απομονώσει, να ενισχύσει και να αποσαφηνίσει τις φωνές ή το διάλογο που παίζει στην τηλεόραση. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αυξήσετε την ένταση, επειδή δε θέλετε να χάσετε ούτε μια λέξη.

Από την παρακολούθηση στην εμπειρία – Mobile Mirroring

Πηγαίνετε από την παρακολούθηση της αγαπημένης σας εκπομπής στην κινητή συσκευή σας, στην παρακολούθηση στη The Frame. Χρησιμοποιεί το SmartThings για να κατοπτρίζει περιεχόμενο και μπορείτε ακόμη και να τη συνδυάσετε με τις συσκευές Apple μέσω του AirPlay 2.

Απλά πατήστε για κατοπτρισμό – Πατήστε Προβολή

Ο κατοπτρισμός ταινιών ή μουσικής από το smartphone σας στη The Frame, είναι τόσο απλός όσο ένα πάτημα. Όταν πατήσετε τη The Frame με το smartphone σας, η The Frame ανιχνεύει το πάτημα και κατοπτρίζει αυτόματα. Έτσι, είναι γρήγορο και εύκολο να μεταβείτε στη The Frame και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Δοκιμάστε περισσότερα ταυτοχρόνως – Multi View

Διαχωρίστε την οθόνη της The Frame και δείτε τι παίζει στην τηλεόραση και την κινητή συσκευή σας ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να στρέψετε το βλέμμα σας. Απλά συνδέστε το κινητό σας με την τηλεόρασή σας και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις μεγέθους βίντεο και ήχου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο στην ίδια οθόνη. Στη The Frame, μπορείτε να το παρακολουθήσετε με το δικό σας τρόπο.

Bixby

Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε στη The Frame. Ο φωνητικός βοηθός Bixby μπορεί να πάει πέρα από τον απλό έλεγχο της The Frame. Απλά ζητήστε και θα λάβετε περισσότερα.

Συνδεδεμένη και απλή στη χρήση – One Remote Control / SmartThings App / Smart Hub

Η The Frame καθιστά την ψηφιακή σας ζωή παιχνιδάκι. Το One Remote Control και η εφαρμογή SmartThings, σάς επιτρέπουν να έχετε εύκολη πρόσβαση και να ελέγχετε τις συνδεδεμένες συσκευές σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Smart Hub για εύκολη αναζήτηση περιεχομένου, περιήγηση στο web και εξερεύνηση εξαιρετικών εφαρμογών.
The Serif, αδιαμφισβήτητα όμορφη


Συνδυασμένη αρμονικά με τον τρόπο ζωής του κατόχου, η The Serif αναβαθμίζει έξυπνα το στυλ του σπιτιού. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η The Serif προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης, με 100% όγκο χρώματος, για εξαιρετικές λεπτομέρειες σε φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές. Mε design 360 μοιρών, από τους Bouroullec, η The Serif διαθέτει όμορφο σχεδιασμό και συνδυάζεται τέλεια με το περιβάλλον, από κάθε οπτική γωνία.

Οι ενισχυμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας της The Serif, δίνουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων λειτουργιών. Με τη λειτουργία NFC ο χρήστης μπορεί να αναπαράγει εύκολα μουσική απλά ακουμπώντας το κινητό πάνω στην TV. Επίσης, η λειτουργία AirPlay 2 δίνει τη δυνατότητα τους κατόχους iPhone, Mac, ή iPad, να αναπαράγουν ταινίες, εκπομπές, μουσική και φωτογραφίες στην τηλεόρασή τους, άμεσα και άνετα.

Η θέση της δεν είναι δίπλα στον τοίχο – Αποσπώμενη Επιδαπέδια Βάση

Τοποθετήστε τη The Serif κυριολεκτικά οπουδήποτε στο δωμάτιο. Διαθέτει μία κομψή μεταλλική βάση που συνδυάζεται τέλεια με το κομψό πλαίσιό της. Φαίνεται όμορφη και σε μικρότερους χώρους, και η επιλογή να αφαιρέσετε τα πόδια την καθιστά ακόμη πιο ευπροσάρμοστη. Μετακινήστε τη στο χώρο όπως θέλετε.

Τεχνολογία QLED – Όγκος χρώματος 100% & HDR 10+

Η τεχνολογία Quantum Dot της Samsung, χρησιμοποιεί κβαντικές κουκκίδες νανο-μεγέθους για να παράγει 100% όγκο χρώματος, οπότε ακόμα και αν η σκηνή είναι πολύ φωτεινή ή σκοτεινή, θα δείτε μόνο ρεαλιστική απεικόνιση. Και το HDR10+ αναλύει κάθε σκηνή ανά καρέ για να προσαρμόσει τη φωτεινότητα σε κάθε συγκεκριμένη στιγμή.

Σίγουρα τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της – Σχεδιασμός Σχήματος «I»

Το κεφαλαίο «Ι» παρουσιάζει μια τολμηρή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει το βλέμμα οποιουδήποτε θεατή. Ο εμβληματικός σχεδιασμός σχήματος «I», συνδυασμένος με ένα λεπτό πλαίσιο, μετατρέπει την The Serif σε επιτομή γούστου.

Αποκλειστικά μοτίβα

Η οθόνη σας δεν πρέπει να είναι κενή όταν δεν παρακολουθείτε. Ειδικά δημιουργημένη από τους Ronan & Erwan Bouroullec, το νέο Ambient Mode διαθέτει δύο αποκλειστικά μοτίβα εμπνευσμένα από τον φυσικό κόσμο γύρω μας και διάφορες επιλογές χρωμάτων για να ταιριάζουν με τη διάθεσή σας.

Απολαύστε κάθε στιγμή με τη The Serif – Ambient Mode +

Χρήσιμες πληροφορίες λίγο πριν βγείτε από την πόρτα το πρωί, μια σειρά από μηνύματα για πάρτυ με φίλους, ήρεμες μελωδίες που παίζουν ενώ διαβάζετε ένα βιβλίο ή κοινοποίηση των φωτογραφιών που έχετε τραβήξει στα αγαπημένα σας πρόσωπα – Η The Serif σάς προσφέρει μια σειρά επιλογών και ρυθμίσεων που μετασχηματίζουν την τηλεόρασή σας όπως θέλετε.

Η ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών βοηθά επίσης – Multi View

Διαχωρίστε την οθόνη της τηλεόρασης ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα την τηλεόραση και το περιεχόμενο του smartphone σας, χωρίς να χρειάζεται να τραβήξετε το βλέμμα. Απλά συνδέστε το κινητό σας και προχωρήστε σε ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών με Multi View. Αυτός είναι κάτι περισσότερο από ένας αξιοθαύμαστος τρόπος να χρησιμοποιείτε την τηλεόραση.

Ακόμη, απαντά και σε αυτό που ρωτάς – Bixby

Με τη Bixby ενσωματωμένη, μπορείτε να μιλήσετε στη The Serif και να της πείτε τι να κάνει. Και ο έλεγχος των βασικών λειτουργιών είναι μόνο η αρχή. Ρωτήστε την Bixby και κερδίστε περισσότερα.

Φροντίζει να ακούτε ό,τι έχει σημασία – Active Voice Amplifier (AVA)

Η The Serif χρησιμοποιεί τον χώρο για να αναγνωρίσει πότε υπάρχουν γύρω σας ήχοι που θα μπορούσαν να διασπάσουν την προσοχή σας. Αυτομάτως αποσαφηνίζει τις φωνές στην οθόνη, ώστε να μη χάσετε τους σημαντικούς διαλόγους, μέσω της προηγμένης επεξεργασίας ήχου. Υπάρχει θόρυβος γύρω σας; Κανένα πρόβλημα.
Οι lifestyle σειρές τηλεοράσεων The Serif και The Frame της Samsung, είναι διαθέσιμες από την 1η Ιουνίου 2020 από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο. Όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν τη The Frame θα λάβουν ως δώρο 2 κορνίζες σε μπεζ και λευκό χρώμα, με δυνατότητα εξατομίκευσης, καθώς και 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Art Store, μέσω του www.samsung.com/gr/offer/art-store-promo.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες τηλεοράσεις της Samsung, The Frame και The Serif, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Αν σας άρεσε η δημοσίευση και θέλετε να υποστηρίξετε το Altitude.gr στη λειτουργία του, μπορείτε να κάνετε ένα like στη σελίδα μας στο Facebook, να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας, και να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Twitter, Dailymotion, και YouTube.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ